Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Schranz1985 napisał:

Ok thx.
Żałuję że nie robiłem ich wcześniej.
Teraz tylko to mi zostało, a raczej niezbyt ciekawe są.
No i pewnie będę musiał jeździć i się "doszukiwać" tych aktywności po mapie :(

Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka

Można tez olać platyny i calaki i nie psuć sobie tym wrażeń z gry :sonkassie:

• Plusik 2
  • Lubię! 1
Opublikowano

Gorzej jak ktoś zrobi wszystkie świecidełka z mapy, a źle poprowadzi

Spoiler

dialog z Johnnym na "cmentarzu".

To chyba odblokowywalo missable trofeum.

Opublikowano
2 hours ago, _Red_ said:

Gorzej jak ktoś zrobi wszystkie świecidełka z mapy, a źle poprowadzi

Hide contents

dialog z Johnnym na "cmentarzu".

To chyba odblokowywalo missable trofeum.

A prócz tego jest jakieś trofeum, które można ominąć? I czy jest za przejście na najwyższym poziomie trudności? Może pokusze się o pierwszego calaka w życiu 

Opublikowano

Swoją drogą, jak farmicie walutę w grze? Spłaciłem Viktora dopiero po kilkunastu godzinach gry, głównie ze sprzedaży złomu, a najlepsze ulepszenia u ripperdoca kosztuję naprawdę grube, ale to grube tysiące. Mój V jest tylko minimalnie zmodyfikowany, a chciałoby się tego ciut więcej.

Opublikowano

Swoją drogą, te "główne" zadania poboczne (Pisces czy linia Panam) to jest absolutny majstersztyk. Jeśli chodzi o dialogi, zwroty akcji i budowanie relacji między postaciami to dla mnie absolutna topka w tym względzie i szczerze mówiąc ex aequo ze scenarzystami Naughty Dog. Do tego wyśmienicie wymodelowane postaci oraz ich mimika sprawiają, że człowiek czasem zapomina, że to tylko trójwymiarowe modele. MI-STRZO-STWO

• Plusik 2
  • Lubię! 3
Opublikowano

Jest jest. Dlatego się nie śpieszę i wsiąkam na maxa. Wywaliłem już z głowy to czym ta gra miała niby być i jak działała na początku ( error co godzine) .

Że też tego nie wydali w tym roku, tylko pod pc i ps5/xsx. Zmiażdżyło by to tak konkurencję,  że chyba nawet Ragnarok by nie dał rady.

• Plusik 1
Opublikowano

Ja hajs na razie zarabiam robiąc kontrakty, zlecenia NCPD i rozwalając tych cyberpsycholi :shotgun:

Bronie rozwalam na części, zamiast sprzedawać. Ale trochę pojazdów już kupiłem, chyba z 10. 

Wiktor na kasę jeszcze czeka, nie spieszy się z tym, nie dopomina się ;)

Gra wciąga niesamowicie

Spoiler

Ukończyłem właśnie fabułę Panam :wub: i nie wierzę, że to tylko misje poboczne były, tego się normalnie nie da odróżnić

I w tej chwili na liczniku 42 godziny ;)

Opublikowano
22 godziny temu, Sedrak napisał:

A prócz tego jest jakieś trofeum, które można ominąć? I czy jest za przejście na najwyższym poziomie trudności? Może pokusze się o pierwszego calaka w życiu 

Tak, jest jeszcze jedna misja, źle poprowadzona spowoduje ominięcie pucharka

Opublikowano

To zadanie raczej czysto rolplejowe, budowanie charakteru postaci. Spłacamy kasę przyjacielowi, który nam dupę uratował niejeden raz. Nawet nie pamiętam czy to odblokowuje jakies lepsze sprzęty.

Opublikowano

Miałem 2 miechy przerwy od cyberka ale wczoraj wróciłem i to nie gra, to przeżycie :banderas:44h na liczniku i cyberpunk wciąż zaskakuje.

Jestem po 

Spoiler

Paradzie z Takemurą

I chyba porobię troche pobocznych i kontraktów bo tak coś czuje ze do końca nie zostało specjalnie dużo głównego wątku.

• Plusik 1
  • Lubię! 1