Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
W dniu 25.06.2022 o 10:52, Sedrak napisał:

A prócz tego jest jakieś trofeum, które można ominąć? I czy jest za przejście na najwyższym poziomie trudności? Może pokusze się o pierwszego calaka w życiu 

Spoiler

Jest jeden pucharek który pominąłem i musial bym robić new game żeby go zdobyć. Zwie się "Diabeł ". W którejś misji trzeba pomóc Takamurze. Ja tego nie zrobiłem, a uświadomiłem se zbyt późno. Najgorsze jest to że po zaliczeniu prawidłowo tej misji, musisz jeszcze uzyskać dodatkowe zakończenie z Takamura, czyli pucharek wejdzie dopiero po przejściu gry. Mi tylko ten pucharek brakuje. Może wrócę do gry jak zrobią sensowny new game plus. 

Edytowane przez Pauli87
Opublikowano

E no ciekawsze rzeczy się działy w domku po xd

Ja wczoraj te misje miałem. 

21 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Tak czy inaczej - spoiler z linii fabularnej Judy

Pokaż ukrytą zawartość

misja pod wodą

O M F G. Nie tylko genialnie napisana, ale i audiowizualnie obłędna. Eh, dzisiaj trzeba skończyć, odłożyć na półkę i żyć fenomenalnymi wspomnieniami. :) 

No ja główna fabuła dopiero przed paradą jestem bezpośrednio. Z tego co sobie zobaczyłem to jeszcze trochę grania jest. W 50h się zamknę raczej.

Opublikowano
10 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Tak czy inaczej - spoiler z linii fabularnej Judy

Pokaż ukrytą zawartość

misja pod wodą

O M F G. Nie tylko genialnie napisana, ale i audiowizualnie obłędna. Eh, dzisiaj trzeba skończyć, odłożyć na półkę i żyć fenomenalnymi wspomnieniami. :) 

Podobnie pomyślałem, jakby to mogło wspaniale wyglądać. Niestety w tej misji miałem kilka glitchy i zepsuło cały urok. 

Opublikowano
34 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Właśnie wykonałem zadanie które zaczęła Wakako (ta z Jabłońskim) i

Pokaż ukrytą zawartość

właśnie ukrzyżowałem więźnia.

Żałuję, że nie wczytałem poprzedniego save'a i po prostu nie odyebałem celu. :[

Jest taki moment w tym queście, że gadamy w knajpce z Johnnym, po rozmowie odwracasz się i wychodzisz, ale jak się obejrzysz:

Spoiler

sCnxreL.jpeg

• Plusik 1