Schranz1985 673 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Story jest krótkie tak na prawdę.Ja mam 72h i trochę zwątpiłem w platynę przez te ncpd ;(Kilka h jeździłem po samym watson w tą i z powrotem i wszystkich nie znalazłem.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Se ustaw na mapie znaczniki samych ncpd, to nie jest randomowe wydarzenie, oni są w stałych miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 719 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Nie jestem pewien, ale chyba nie wszystkie też są od razu dostępne. Miałem tak np. w Watson. Zależy to chyba od poziomu street creed. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Panowie, jak to jest z tym end gamem? Mam za zadanie Spoiler spotkać się z Hanako Arasaką w Embers i gra mówi, że to punkt bez powrotu. Czy faktycznie zablokuję sobie wszystkie misje poboczne jeśli ją przejdę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Ten punkt oznacza Spoiler że dotarłeś do końcówki fabuły. Możesz przejść teraz ostatnie misje główne, a po przejściu gry dostajesz opcję cofnięcia się znów do tego momentu i czyszczenia mapy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 No i od tego momentu grania jest całkiem sporo w tym finale, więc jak coś masz ochotę porobić pobocznie to lepiej może wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pauli87 47 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 (edytowane) W dniu 25.06.2022 o 10:52, Sedrak napisał: A prócz tego jest jakieś trofeum, które można ominąć? I czy jest za przejście na najwyższym poziomie trudności? Może pokusze się o pierwszego calaka w życiu Spoiler Jest jeden pucharek który pominąłem i musial bym robić new game żeby go zdobyć. Zwie się "Diabeł ". W którejś misji trzeba pomóc Takamurze. Ja tego nie zrobiłem, a uświadomiłem se zbyt późno. Najgorsze jest to że po zaliczeniu prawidłowo tej misji, musisz jeszcze uzyskać dodatkowe zakończenie z Takamura, czyli pucharek wejdzie dopiero po przejściu gry. Mi tylko ten pucharek brakuje. Może wrócę do gry jak zrobią sensowny new game plus. Edytowane 27 Czerwca 2022 przez Pauli87 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Tak czy inaczej - spoiler z linii fabularnej Judy Spoiler misja pod wodą O M F G. Nie tylko genialnie napisana, ale i audiowizualnie obłędna. Eh, dzisiaj trzeba skończyć, odłożyć na półkę i żyć fenomenalnymi wspomnieniami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 O a to mi się nie podobało, słabe pływanie. Wolałbym tam chyba skrypt żeby był tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 375 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 E no ciekawsze rzeczy się działy w domku po xd Ja wczoraj te misje miałem. 21 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Tak czy inaczej - spoiler z linii fabularnej Judy Pokaż ukrytą zawartość misja pod wodą O M F G. Nie tylko genialnie napisana, ale i audiowizualnie obłędna. Eh, dzisiaj trzeba skończyć, odłożyć na półkę i żyć fenomenalnymi wspomnieniami. No ja główna fabuła dopiero przed paradą jestem bezpośrednio. Z tego co sobie zobaczyłem to jeszcze trochę grania jest. W 50h się zamknę raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Wiem, wiem, ale tam chodzi o i n t y m n o ś ć i zaufanie jakim Judy nas obdarza zabierając nas tam. Eh, wspaniała kobieta. Teraz, Donatello1991 napisał: E no ciekawsze rzeczy się działy w domku po xd V kobieta czy mężczyzna? Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 375 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 28 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Wiem, wiem, ale tam chodzi o i n t y m n o ś ć i zaufanie jakim Judy nas obdarza zabierając nas tam. Eh, wspaniała kobieta. V kobieta czy mężczyzna? Kobieta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Wiadomo Judy > cyganica Panam sama pchająca się na bolca. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Mi ogólnie też Judy bardziej przypasował Cytuj Odnośnik do komentarza
Pauli87 47 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 10 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Tak czy inaczej - spoiler z linii fabularnej Judy Pokaż ukrytą zawartość misja pod wodą O M F G. Nie tylko genialnie napisana, ale i audiowizualnie obłędna. Eh, dzisiaj trzeba skończyć, odłożyć na półkę i żyć fenomenalnymi wspomnieniami. Podobnie pomyślałem, jakby to mogło wspaniale wyglądać. Niestety w tej misji miałem kilka glitchy i zepsuło cały urok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Właśnie wykonałem zadanie które zaczęła Wakako (ta z Jabłońskim) i Spoiler właśnie ukrzyżowałem więźnia. Żałuję, że nie wczytałem poprzedniego save'a i po prostu nie odyebałem celu. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 989 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Wtedy quest by się zakończył przedwcześnie i miałbyś poczucie niespełnienia Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Miałbym święty spokój i nie poznałbym tej biurwy z różowymi włosmai. xd No gruby quest, nie tego się spodziewałem. Akurat przelał czarę goryczy i cisnę z linią fabularną. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Zajebisty ten quest jest cały. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 375 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Fajny był. Nawet pierwszy raz pacierz zmówiłem od bierzmowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Wielki plus za Amidę wśród wyborów, pozytywnie się zaskoczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 936 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 34 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Właśnie wykonałem zadanie które zaczęła Wakako (ta z Jabłońskim) i Pokaż ukrytą zawartość właśnie ukrzyżowałem więźnia. Żałuję, że nie wczytałem poprzedniego save'a i po prostu nie odyebałem celu. Jest taki moment w tym queście, że gadamy w knajpce z Johnnym, po rozmowie odwracasz się i wychodzisz, ale jak się obejrzysz: Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Cudowne są te smaczki, przy takich grach człowiek zwyczajnie przymyka oko na jakieś techniczne babole. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 719 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Ten quest świetny jest, polecam wybranie najbardziej interaktywnego zakończenia Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 375 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 3 godziny temu, mugen napisał: Jest taki moment w tym queście, że gadamy w knajpce z Johnnym, po rozmowie odwracasz się i wychodzisz, ale jak się obejrzysz: Pokaż ukrytą zawartość Nie kumam. O co chodzi? Spoiler Że dalej siedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi