Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 30 czerwca 2022 Opublikowano 30 czerwca 2022 Skończone. Będzie kac. Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 30 czerwca 2022 Opublikowano 30 czerwca 2022 1 godzinę temu, Donatello1991 napisał: Nie kumam. O co chodzi? Ukryj zawartość Że dalej siedzi? Spoiler 1 Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 30 czerwca 2022 Opublikowano 30 czerwca 2022 50 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Skończone. Będzie kac. Ile h? Cytuj
Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 30 czerwca 2022 Opublikowano 30 czerwca 2022 Godzinę temu, Donatello1991 napisał: Ile h? 42h Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 30 czerwca 2022 Opublikowano 30 czerwca 2022 3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: 42h Już miałem pisać, że szybko ale właśnie mi wyskoczyło przed główna misja, żeby pozałatwiać sprawy więc to chyba ostatnia? Jak tak to wątek Główny bardzo krótki, bo mam obecnie 33h w tym większość jadę poboczne, kontrakty, psychole. No, ale jeszcze wycisnę ile się da i pewnie też koło 40h się zakonczy przygodę. Cytuj
Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 30 czerwca 2022 Opublikowano 30 czerwca 2022 36 minut temu, Donatello1991 napisał: Już miałem pisać, że szybko ale właśnie mi wyskoczyło przed główna misja, żeby pozałatwiać sprawy więc to chyba ostatnia? Jak tak to wątek Główny bardzo krótki, bo mam obecnie 33h w tym większość jadę poboczne, kontrakty, psychole. No, ale jeszcze wycisnę ile się da i pewnie też koło 40h się zakonczy przygodę. IMO ideolo czas - ja też skończylbym w 30h około, ale zacząłem zgłębiać wątki poboczne. Długo, ale nie za długo. Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 1 lipca 2022 Opublikowano 1 lipca 2022 Ja miałem łącznie około 60h i jest to idealna długość. Cytuj
Bzduras 12 530 Opublikowano 1 lipca 2022 Opublikowano 1 lipca 2022 C00rwa, to ja grając na klocku w wersję 1.5 mam już 55h nabite, a jestem w trakcie Spoiler szukania Evelyn po skoku na apartament Yorinobu Cytuj
Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 1 lipca 2022 Opublikowano 1 lipca 2022 Nie robiłem tych mini zadanek, aktywności na mieście, ani gigów, a jedynie co gra określa jako side questy. Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 1 lipca 2022 Opublikowano 1 lipca 2022 U mnie 63h, trochę gigów i gangów robiłem. Ale sam wątek główny to mi się wydaje że można by przebiec w kilkanaście godzin jakby się ktoś uparł. Cytuj
Bzduras 12 530 Opublikowano 1 lipca 2022 Opublikowano 1 lipca 2022 35 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Nie robiłem tych mini zadanek, aktywności na mieście, ani gigów, a jedynie co gra określa jako side questy. A, no i tu jest pies pogrzebany. Historię główną znam z grania na premierę, więc na konsoli jak mam nastrój odpalam gierkę i pomału lecę z czyszczeniem mapy, jedynie te rozboje NCPD nie wszystkie chce mi się robić. Nie jestem jakimś pomagierem dla psiarskich tylko maderfaking V najemnik, niech sobie za dużo nie myślą 1 Cytuj
Paolo1986 752 Opublikowano 1 lipca 2022 Opublikowano 1 lipca 2022 Ja mam 44 h, fabularnie cały czas w 2 akcie, wyczyszczone mapy Watson i Westbrook. Rozpocząłem linię fabularną Spoiler Rivera i nie zamierzam szybko kończyć tej gry Cytuj
Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 1 lipca 2022 Opublikowano 1 lipca 2022 30 minut temu, Bzduras napisał: A, no i tu jest pies pogrzebany. Historię główną znam z grania na premierę, więc na konsoli jak mam nastrój odpalam gierkę i pomału lecę z czyszczeniem mapy, jedynie te rozboje NCPD nie wszystkie chce mi się robić. Nie jestem jakimś pomagierem dla psiarskich tylko maderfaking V najemnik, niech sobie za dużo nie myślą Ja zaś poczekam na DLC i ogram tym razem na PC, bo czuję, że jakość może być miażdżąco na korzyść blachy. No i miałem coś co określiłbym jako bad ending więc potrzebuję chwilę aby te emocje się wysyciły. Nie tak miało to wyglądać. :(((( Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 1 lipca 2022 Opublikowano 1 lipca 2022 50h robię niemalże wszystko i czuję się jakby to był początek gry. I wiecie co? Bardzo kurw@ dobrze Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 1 lipca 2022 Opublikowano 1 lipca 2022 11 hours ago, Paolo de Vesir said: Ja zaś poczekam na DLC i ogram tym razem na PC, bo czuję, że jakość może być miażdżąco na korzyść blachy. No i miałem coś co określiłbym jako bad ending więc potrzebuję chwilę aby te emocje się wysyciły. Nie tak miało to wyglądać. :(((( Bo akurat endingi są przeciętne przy całej reszcie fabuły i zajebistych questach pobocznych. Jeśli kilka ścieżek wydaje się interesujących, ale jedna jest uznawana za zdecydowanie najlepszy ending, to coś nie halo. Polecam bardzo ten gig btw jeśli nie robiłeś żadnych Cytuj
Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 1 lipca 2022 Opublikowano 1 lipca 2022 26 minut temu, Mustang napisał: Bo akurat endingi są przeciętne przy całej reszcie fabuły i zajebistych questach pobocznych. Mi się moja końcówka podobała, pod względem wykonania, ale Spoiler przykro było patrzeć jak na końcu V jednak oddał swoje ciało, a Panam pragnie zemsty za złamane serce stąd smutek, nie z powodu poziomu zakończenia które IMO pięknie, acz smutno spięło tę historię. Cytuj
izon 995 Opublikowano 1 lipca 2022 Opublikowano 1 lipca 2022 13 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Ja zaś poczekam na DLC i ogram tym razem na PC, bo czuję, że jakość może być miażdżąco na korzyść blachy. No i miałem coś co określiłbym jako bad ending więc potrzebuję chwilę aby te emocje się wysyciły. Nie tak miało to wyglądać. :(((( Potwierdzam, po ograniu na PC nie mogłem patrzeć na te wersje na PS5/XSX..Sytuacja podobna jak z Wiedźminem 3. Cytuj
Elitesse 378 Opublikowano 3 lipca 2022 Opublikowano 3 lipca 2022 (edytowane) W dniu 2.07.2022 o 00:03, izon napisał: Potwierdzam, po ograniu na PC nie mogłem patrzeć na te wersje na PS5/XSX..Sytuacja podobna jak z Wiedźminem 3. W jakim sensie? Lepsza grafika, RT, więcej NPC, stabilniej, więcej klatek? No i na jakim komputerze będzie lepiej niż na XSX? edit: już chyba widzę, że mój komputer jest w stanie obsłużyć tylko rekomendowane więc póki co zostaję przy XSX... Ja grałem na XSX jeszcze w wersję na past geny po wydaniu pierwszego albo drugiego patcha, po którym gra miała być już grywalna. Miałem zagrać jeszcze raz już w wersję na nextgeny ale czekam na DLC. Są jakieś informacje kiedy mają je wydać? Edytowane 3 lipca 2022 przez Elitesse Cytuj
izon 995 Opublikowano 4 lipca 2022 Opublikowano 4 lipca 2022 19 godzin temu, Elitesse napisał: W jakim sensie? Lepsza grafika, RT, więcej NPC, stabilniej, więcej klatek? No i na jakim komputerze będzie lepiej niż na XSX? edit: już chyba widzę, że mój komputer jest w stanie obsłużyć tylko rekomendowane więc póki co zostaję przy XSX... W zasadzie sam sobie odpowiedziałeś:) No dobra na moim lapku nie ma RT, co nie zmienia faktu, że efekty oświetlenia wyglądają i tak lepiej niż na konsoli z pseudo RT 1 Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 4 lipca 2022 Opublikowano 4 lipca 2022 (edytowane) Wczoraj skończyłem, świetna gierka fabularnie, postacie, dialogi ale gameplay to jednak nadal lekkie drewno, poszedłem w hackowanie i tak starałem się eliminować przeciwników bo strzelanie słabe. Poboczne misje i wątki świetne zwłaszcza te które tu już zostały wymieniane, ja sam wybrałem zakończenie Spoiler Z Panam Edytowane 4 lipca 2022 przez bartiz Cytuj
Paolo1986 752 Opublikowano 6 lipca 2022 Opublikowano 6 lipca 2022 (edytowane) Chyba przytrafił mi się pierwszy bug, który uniemożliwia zakończenie zadania. Czy ktoś z was, kto ma wersję PS5, miał problem z jednym z kontraktów na Badlandach "Trevor's last ride"? W momencie, gdy wchodzę do pomieszczenia, gdzie mam przeskanować ciała leżące w zamrażarkach, nie ma ciała poszukiwanego delikwenta. Udało się wam jakoś rozwiązać ten problem? Widziałem na youtubie kilka sposobów, ale u mnie żaden nie działa. Edytowane 6 lipca 2022 przez Paolo1986 Cytuj
niunias101 17 Opublikowano 6 lipca 2022 Opublikowano 6 lipca 2022 Pamiętam, że też miał z tym problem, ale po jakichś 10 minutach udało mi się w końcu zeskanować Cytuj
Paolo1986 752 Opublikowano 6 lipca 2022 Opublikowano 6 lipca 2022 @niunias101 no ja próbowałem kilka razy wczytywać sejwa sprzed rozpoczęcia kontraktu i nic. Byłeś na miejscu i po 10 minutach pojawiło się ciało? Cytuj
niunias101 17 Opublikowano 6 lipca 2022 Opublikowano 6 lipca 2022 Nie, po prostu trafiłem w końcu punkt skanowania. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi