Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 6 lipca 2022 Opublikowano 6 lipca 2022 Prawie tydzień jak skończyłem, a złapałem się na tym, że grając w Crasha myślami jestem w Night City - co mogłem zrobić lepiej, dlaczego historia skończyła się tak, a nie inaczej. Pomysły, że następny playthrough robię ramboida na rozpierdolkę i powalczę o inne zakończenie. To było piękne. W ogóle samo uniwersum Cyberpunka - gdzie można je nieco bardziej zgłębić? Pomijając RPG-owy pierwowzór. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 6 lipca 2022 Opublikowano 6 lipca 2022 https://www.x-kom.pl/p/572397-pozostale-gadzety-dla-gracza-dark-horse-oficjalna-ksiazka-o-swiecie-gry-cyberpunk-2077.html Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 6 lipca 2022 Opublikowano 6 lipca 2022 1 minutę temu, mersi napisał: https://www.x-kom.pl/p/572397-pozostale-gadzety-dla-gracza-dark-horse-oficjalna-ksiazka-o-swiecie-gry-cyberpunk-2077.html Dzięki, dzięki. Czytałeś może, warto? Cytuj
mersi 804 Opublikowano 6 lipca 2022 Opublikowano 6 lipca 2022 niee, ale chyba nic nie ma lepszego, może komiksy jeszcze. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 6 lipca 2022 Opublikowano 6 lipca 2022 14 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Dzięki, dzięki. Czytałeś może, warto? Nie warto. Ogólnikowe pierdy 1 Cytuj
Paolo1986 753 Opublikowano 7 lipca 2022 Opublikowano 7 lipca 2022 (edytowane) No to obejrzałem sobie napisy końcowe Moje główne zakończenie to Spoiler To z Panam Mam w planach wbicie calaczka, ale nie wiem, czy nie będę musiał odpalać gry od nowa przez tego buga z jednym z kontaktów, o którym pisałem wcześniej Pomijając ten fakt, grało się świetnie, dawno w żadnej grze nie słuchałem z wypiekami ma twarzy wszystkich dialogów. To dla mnie absolutny top. Ciekawe, jak będzie z DLC Edytowane 7 lipca 2022 przez Paolo1986 2 1 Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 8 lipca 2022 Opublikowano 8 lipca 2022 Ja już odpuściłem, nie chce mi się robić tych aktywnosci npd z dzielnic.Radzę robić to na bieżąco.Tym bardziej że nawet z opisem to tak średnio.Czesem jest aktywność czasem nie, raz w dzień raz w nocy itd.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
Paolo1986 753 Opublikowano 13 lipca 2022 Opublikowano 13 lipca 2022 Trzeba przyznać, że troszkę przesadzona jest ilość tych bardzo powtarzalnych zleceń. Z drugiej strony robi się je bardzo szybko i można pozyskać sporo lootu, aby go rozłożyć (pozyskując komponenty) albo sprzedać. Chociaż szczerze mówiąc, wolałbym, aby więcej było misji w stylu Spoiler Linii fabularnych Panam, Judy, Rivera czy Kerry'ego 1 Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 14 lipca 2022 Opublikowano 14 lipca 2022 Ja uważam że jest i tak sporo dobrych, fabularnych misji Ogram na pewno ponownie, na jakimś mocarnym komputerze. Cytuj
Paolo1986 753 Opublikowano 14 lipca 2022 Opublikowano 14 lipca 2022 Z tym się zgadzam a byłbym jeszcze bardziej ukontentowany, jakby było tych misji jeszcze więcej Cytuj
Rotevil 122 Opublikowano 18 lipca 2022 Opublikowano 18 lipca 2022 Spoiler Ech jestem po tej misji z Takemurą gdzie po załatwieniu tych snajperów uprowadził tą Azjatkę i nie ogarnąłem w którym momencie mam możliwość uratowania go po włamaniu tych komandosów, obejrzałem na youtubie, że w tym zamieszaniu trzeba przelezc przez tą dziurę na początku i potem na górę a ja cały czas myślalem, że gdzieś tam dalej będzie przejście, za daleko poszedłem i było za późno. Trochę mnie to wkurzyło no ale trudno, wiecie ile mi zostało jeszcze głównej fabuły do ukończenia po tej akcji? Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 18 lipca 2022 Opublikowano 18 lipca 2022 Zależnie od wyborów to jeszcze całkiem sporo może być. A z tym gościem to raczej każdy tak miał grając bez poradników, gra nawet chyba nie dała żadnego info ze można tam się wrócić. 3 Cytuj
Rotevil 122 Opublikowano 24 lipca 2022 Opublikowano 24 lipca 2022 W ten weekend właśnie ukończyłem grę, całość z główną fabułą + wątki poboczne zeszły mi 35h. W ogóle nie czuję znużenia tą grą, strasznie mi się spodobał klimat Night City i historia tych wszystkich postaci, nie mogłem się oderwać a po napisach końcowych odczułem pustkę taką samą, jak przeczytam dobrą serię książek albo obejrzę jakiś dobry serial. Sam gameplay nie jest jakiś wybitny, dziwne drzewko rozwoju na samym początku mnie odrzuciło, ale potem fabuła zaczyna się coraz bardziej rozkręcać i się przyzwyczaiłem. Bugi zdarzały się często też, ale zacząłem je już ignorować bo nie wpływały jakoś drastycznie na odbiór gry. Także dla samej fabuły warto kupić tą grę, Redzi w tym temacie nie zawiedli . 2 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 29 lipca 2022 Opublikowano 29 lipca 2022 U mnie 52h i lecę misję poboczne i kontrakty cały czas. Piękna gierka Fabularnie jestem przy misji z punktem bez odwrotu - co warto zrobić przed bo zmienia fabule/znika po? 1 Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 29 lipca 2022 Opublikowano 29 lipca 2022 Punkt bez powrotu to już ostatni ciąg wydarzeń bez opcji na freeroaming, więc wszystko co zostało w backlogu zostanie nieukończone. Dodatkowo robi się przed nim osobny save, do którego wracasz po skończeniu gry. Także tak naprawdę nic nie znika, skończysz grę i lądujesz znowu pod budynkiem. A zmiana fabuły to zależy czy zrobiłeś te opcjonalne osie Panam, Kijanu, Rogue, bo wtedy masz różne ścieżki ostatniej misji. Ewentualnie mogłeś skopać dialog z Keanu przy jego "grobie", a to odblokowuje ukrytą ścieżkę solo w Arasace. 1 Cytuj
Paolo1986 753 Opublikowano 30 lipca 2022 Opublikowano 30 lipca 2022 Udało mi się skończyć kontrakt Trevor's last ride, o którym pisałem wcześniej. Wczytałem jeden z wcześniejszych sejwów, pojechałem na miejsce, zignorowałem połączenie od Dakoty. Dostałem się po cichu na wrogi teren i podsłuchałem rozmowy dwóch typków, jak mówili, że nie włożyli ciała do zamrażarki, bo trzymają tam żarcie Dostałem się do tego pomieszczenia i ciało było na swoim miejscu. Jakby ktoś miał też z tym problem (wersja PS5), polecam taki scenariusz wypróbować Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 30 lipca 2022 Opublikowano 30 lipca 2022 (edytowane) Dwa pytania. Czy w trakcie przechodzenia gry można kupić gdzieś legendarne pięści goryla? Mam 50 lvl respectu. Jeśli można to u którego typa? I drugie pytanie mam ze 2-3 berserkery i sandevainsty. Gdzie je umieścić i używać. Nigdzie nie mogę ich wsadzić. Edytowane 30 lipca 2022 przez mitra Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 30 lipca 2022 Opublikowano 30 lipca 2022 1. https://www.pcgamer.com/cyberpunk-2077-legendary-gorilla-arms-free/ 2. Nie używałem, ale to nie było jako alternatywa do cyberdecku? Czyli albo hacking albo Berserk. 1 Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 30 lipca 2022 Opublikowano 30 lipca 2022 Sandevistan jako cyberdeck tylko właśnie wtedy nie ma hakowania. u doktora musisz zmienić na fotelu nie da się w locie Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 30 lipca 2022 Opublikowano 30 lipca 2022 To raczej mi się nie opłaca bo hackowanie mam na 20 lvl i głównie tym lecę i bawię się kataną. Cytuj
Paolo1986 753 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Został mi tylko jeden trofik do Muszę zakupić pozostałe pojazdy, dobrze, że robiłem to w miarę na bieżąco Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Po coraz bardziej pozytywnych opiniach w necie i rekomendacji kumpla (wbił prawie 100h) zdecydowałem się na zakup cp i ogram go w weekend na XSX. Oczekiwania mam wyjątkowo niskie, więc mam nadzieje, że nie będzie aż tak źle XD Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 6 minutes ago, number_nine said: Po coraz bardziej pozytywnych opiniach w necie i rekomendacji kumpla (wbił prawie 100h) zdecydowałem się na zakup cp i ogram go w weekend na XSX. Oczekiwania mam wyjątkowo niskie, więc mam nadzieje, że nie będzie aż tak źle XD Jak masz zerowy hype to zakładam będziesz bardzo zadowolony 2 Cytuj
Sedrak 780 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Dokładnie. Dla mnie to było growe zaskoczenie ostatnich lat. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi