Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 godzin temu, mitra napisał:

Komuś po patchu 1.6 też wypłaszczyło dźwięk? W ustawieniach tv nic nie zmieniano i w grze też. Zmiana trybu dźwięku w tv jest taka, że obojętnie co ustawię jest gorzej.

No i trafiłem na jeden BD z Edgerunners.

Nie zaobserwowałem problemów z dźwiękiem, jaki BD z Edgerunners?

Opublikowano

dobry przykład synergii pomiędzy grą a serialem na Netfilixe. 

Dowód też na to, że w dzisiejszych czasach nawet zepsuta premiera nie musi przekreślać gry, bo jeśli gra dostanie odpowiednie wsparcie od developerów to dla każdej gry istnieje odkupienie. 

Opublikowano

Oczywiście. Po premierze następnego dużego patcha i Phantom Liberty, o ile dodatek spełni oczekiwania, większość ludzi zapomni o wpadce sprzed 2 lat i będzie się tylko mówiło jak świetnym tytułem jest CP2077.

Opublikowano

no może wszyscy to nie, bo tutaj na forum gracze są np. bardzo pamiętliwi xd 

Ale osobiście cieszy mnie bardzo sukces Cyberpunka i to że wreszcie ma dobrą prasę. Już w dniu premiery uważałem ten tytuł za bardzo dobry, choć trapiony oczywistymi bolączkami, a teraz jest jeszcze lepszy 

Opublikowano

No ja będę pamiętał że kupiłem gre 2 lata po premierze a ona dalej zabugowana jakby wyszła wczoraj :reggie: ma szczęście że jest tak dobra bo inaczej poszedłby zwrot już pierwszego  dnia tak szczerze

Opublikowano
7 minut temu, ASX napisał:

no może wszyscy to nie, bo tutaj na forum gracze są np. bardzo pamiętliwi xd 

Dlatego napisałem większość. :sonkassie:

U mnie doświadczenie z grą od samego początku było przyjemne. 60 FPS, wysoka jakość grafiki, bugi ograniczające się do latających npców i kilku nieaktywujących się skryptów, które naprawiało wczytanie save'a.

Niektórzy userzy wątpili, ale teraz sami ujrzeli prawdę jak zagrali na porządnych sprzętach. :vegeta_smile:

Opublikowano

No ja też pisze o takich mniejszych bugach typu npc spawnujący się na środku autostrady albo podczas skryptów postacie przechodzące przez inne postacie xD Takie pierdy day one? Do przeżycia ale 2 yebane lata po premierze musze oglądać coś takiego? No bez jaj 

• Plusik 1
  • Lubię! 1
Opublikowano

U mnie po odblokowaniu tego gówna co spowalnia czas jak w bajce gra się tak popsuła że nie ma żadnego wyzwania xD

Drugie przejście też jako korpo hakier z kataną 

Opublikowano
17 godzin temu, Pupcio napisał:

U mnie po odblokowaniu tego gówna co spowalnia czas jak w bajce gra się tak popsuła że nie ma żadnego wyzwania xD

Drugie przejście też jako korpo hakier z kataną 

Słaby balans to domena CDP, także :lapka:

Opublikowano

Też mi wpadła ta monostruna (pomarańczowa, 33k niecałe kosztowała) i jak się nie bawię w stealth to wszyscy tańczą jak im na niej zagram.

Ogólnie teraz bardziej chce mi się grać i czyścić mapę.  Postać można normalnie ubrać i bez obciachu śmigać na motorku.

Szkoda tylko, że z Edgerunners nie dali strojów i fryzur całej ekipy. Dlatego głównie śmigam w stylu BR.

received_782559132950674.webp

Opublikowano (edytowane)

@Donatello1991 Stawiam że dopiero przed ostatnią misją (punktem bez powrotu). Ma się dziać w nowej dzielnicy miasta. Ciekawe jak duża  będzie. W sumie fajnie by było jakby zrobili jak w wieśku, czyli boxik z jakimiś "gadżetami" i kod na dlc. Tylko co by mogli tam upchać zamiast kart do gwinta.

Edytowane przez PiotrekP