Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 15.07.2023 o 13:07, Elitesse napisał:

A co jak ktoś doinstaluje DLC w trakcie gry? Mam trochę rozgrzebane drugie przejście gry i zostawiłem sobie na później ale jak coś miałoby się skaszanić to chyba zagram od nowa.

Dostaniesz questa/wezwanie do fixera, żeby zrobić update systemu, i dopiero tam będziesz miał nowe drzewko rozwoju itd :)

Zrobisz sobie na spokojnie poza questami, więc nic nie powinno się wywalić.

• Dzięki 2
Opublikowano

Przeszedłem na premierę na Xbox one a później dokończy,lem na xsx z okazji zbliżającej się premiery dlc ściągnąłem ponownie i o kurde w końcu to chodzi w stałych 60 fps i wyglada niezłe (xsx) aż chce się porobić poboczne zadania

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie mogę słuchać PL dubbingu, więc wrzucę też EN:

Kurcze, wygląda miodnie. Muszę znaleźć kolejne kilkadziesiąt godzin na ponowne przejście + DLC...

Opublikowano

Jestem przed końcem trzeciego aktu i chyba specjalnie spowolnię fabułę, żeby migracja perków była dla mnie jak najmniej bolesna. Poza tym - po tym co widzieliśmy - wszystko powinno być BARDZIEJ, z czego się bardzo cieszę.

Opublikowano

Wiem, najgorszy, ale hype mnie już tak męczył, że nie dałem rady dłużej czekać. Poza tym pocieszam się, że tego DLC i czyszczenia mapy wystarczy mi, aby cieszyć się nowym systemem.

Opublikowano

Wygląda to zajebiście. Mam rozgrzebane drugie przejście ale jestem gdzieś bliżej środka dopiero (już po Pacyfice) i zastanawiam się czy nie grać całkiem od nowa po premierze dodatku. Teraz chciałem przejść grę na hardzie korzystając głównie z broni białej ale skończyło się na tym, że za szybko ginę więc zostaje netrunning i strzelanie. Po tym zwiastunie widzę, że chyba będzie można zagrać tak jak zamierzałem. Mam wersję na XSX ale chyba kupię podstawkę + dodatek na PC aby sprawdzić jak to będzie śmigać w chmurze GeForce NOW.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No, ale to raczej za rok. W ogóle ciekawe rzeczy się dowiedziałem odnośnie tego dodatku, że to może być jeszcze większe od takiego Kiw, a już niektórzy puszczają wodze fantazji, że jeszcze większa od podstawki będzie jeśli chodzi o zarys fabularny. No nic, zamawiam już cyfrówkę na xsx. 

Opublikowano

Ja już nie pamiętam, ale jaki był limit lvl? 40? W dodatku widzę, że podnieśli do 60 co jest spoko opcją. Może w końcu zrobię achievement. 

Opublikowano
5 minutes ago, ginn said:

W trailerach zdecydowanie promowany jest tryb Rambo. Czy były jakieś wzmianki o urozmaiceniu ścieżki hakerowego asasyna?

Całe cyberware ma być przebudowane + nowe perki, więc powinno być dobrze. A styl rambo chyba po prostu lepiej na trailerach wygląda :dunno:

• Dzięki 1
Opublikowano

Fajnie, jakby faktycznie podnieśli atrakcyjność rozgrywania na inne sposoby. Gdy przechodziłem podstawkę, to bardzo chciałem zostać hakerowym świrem, ale w połowie zorientowałem się, że Rush daje po prostu większą frajdę.

• This 1
Opublikowano

Jeśli dobrze rozumiem to jest szansa, że parch wprowadzający wszystkie nowości wyjdzie wcześniej i jak zacznę na nim grać to jak wyjdzie dodatek będę mógł bezboleśnie w niego zagrać (dodatek), bo on pojawia się jako fabularna misja w środku kampanii?