Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja dopiero, jak skończę wątki w Starfieldzie boszym biorę się za Cp2077, ale świadomość ogrywania tego tytułu/dlc jest wspaniała.

Pamiętam, jak pierwszy raz ogrywałę :D

Opublikowano
28 minut temu, Crazy Horse napisał:

Zawsze na konso działało.

Jak zmienię region to gra będzie po pl czy eng? Żeby się zaraz nie okazało, że jakieś pliki językowe zacznie mi ściągać.

Opublikowano
6 minut temu, Faka napisał:

Jak zmienię region to gra będzie po pl czy eng? Żeby się zaraz nie okazało, że jakieś pliki językowe zacznie mi ściągać.

Pl kolego. Ale pliczek taki to niewiele waży z reguły ;) może coś dossać.

• Plusik 1
Opublikowano
48 minut temu, Bzduras napisał:

Zmieniasz tylko region w konsolecie, zresztą CP ma osobno ustawienie dublażu, napisów i interfejsu w opcjach przecież.

Dobra, działa, nie pozostaje nic innego jak grać, a nie czekać do 24 jak zwierzę XD

• Lubię! 1
Opublikowano
16 minut temu, Rotevil napisał:

Najwyższy poziom trudności jest naprawdę trudny, początek mega ciężki, ciekawy jestem jak to potem jest zbalansowane, inaczej się tak teraz gra.

Potem jest tak średnio bym powiedział, tzn. Nie za trudno. Oczywiście dużo zależy od builda. 

Opublikowano
32 minuty temu, KrYcHu_89 napisał:

Potem jest tak średnio bym powiedział, tzn. Nie za trudno. Oczywiście dużo zależy od builda. 

No przykładowo podany mój build to istny god mode, bez kitu jesteś nie do ruszenia i tyle. 

Opublikowano

Czy komuś po aktualizacji zaczęły migać tekstury na Ps5? Czasami tylko włosy npców albo ubrania a czasami wnętrza budynków i ulice. Do tego mapa się buguje i wyświetla tylko zarys ulic bez czerwonych konturów budynków. Na premierę na Ps4 pro nie miałem tylu błędów co teraz.

Opublikowano

Ja pierdolę, ale ta gra jest przepotężna w easter eggi XD

Spoiler

Wiecie, że są tam chłopaki, założyciele cdprojektu? Marcin i Michał? XDDD No, kurwa, opowiadają sobie o czasach stadionu dziesięciolecia i sprzedają rupiecie w vanie XDD

Już wiem, że to będzie najlepsze DLC.

Opublikowano
1 godzinę temu, Michu_M napisał:

Czy komuś po aktualizacji zaczęły migać tekstury na Ps5? Czasami tylko włosy npców albo ubrania a czasami wnętrza budynków i ulice. Do tego mapa się buguje i wyświetla tylko zarys ulic bez czerwonych konturów budynków. Na premierę na Ps4 pro nie miałem tylu błędów co teraz.

Wlazłem tu aby to napisać. W mieszkaniu V (tym początkowym w Watson) migocza ściany w schowku na broń, mrugają jakies napisy, kolory etc.

A co do kamery w aucie, o czym wcześniej pisałem to jest suwak ustawiający kamerę do tyłu po skręcaniu. Najlepiej ustawić opóźnienie na minimum tj. 0.10 i wtedy plynniutko podąża.

PS
Dodatek Phantom już jest dostępny, czy od jutra dopiero, bo coś tu piszecie wyżej, że się fajnie zaczyna? Pobrałem, odpaliłem grę i nie mam dostępnej nowej zawartości.