_Red_ 12 063 Opublikowano 4 grudnia 2023 Opublikowano 4 grudnia 2023 W końcu jakaś randka z Panam będzie, bo tak to tylko jak taka kukła siedzi na tej pustyni, ale dla immersji czasami przyjeżdżam się przytulić Cytuj
PiotrekP 1 865 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 Są już dwa patche na PS5: Podstawka to 21.3, a dodatek 19.7GB Cytuj
Dalhi 211 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 (edytowane) Dobijają mnie patche, cp2077 60 GB a BG3 na gogu ponad 110GB. Chyba wrócę muszę wrócić do grania w jeden tytuł od a do z i wylot w śmietnik albo na dysk zewnętrzny jak się spodoba. Edit. Okazuje się że 60 GB to tylko łatka do podstawki, jest jeszcze 30GB aktualizacji do DLC. Edytowane 5 grudnia 2023 przez Dalhi 1 Cytuj
PiotrekP 1 865 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 Te schadzki z partnerem to żenada. Równie dobrze mogli to sobie darować. San Andreas już to lepiej robiło. Cytuj
michu86- 397 Opublikowano 7 grudnia 2023 Opublikowano 7 grudnia 2023 (edytowane) Kupiłem podstawkę i jak to jest z DLC? Od razu warto kupić DLC bo już od początku można korzystać z tego DLC - w sensie nowe misje itd. Czy to DLC dopiero wjeżdża z zawartością jak się skończy główny wątek? Edytowane 7 grudnia 2023 przez michu86- Cytuj
KrYcHu_89 2 376 Opublikowano 7 grudnia 2023 Opublikowano 7 grudnia 2023 3 minuty temu, michu86- napisał: Kupiłem podstawkę i jak to jest z DLC? Od razu warto kupić DLC bo już od początku można korzystać z tego DLC - w sensie nowe misje itd. Czy to DLC dopiero wjeżdża z zawartością jak się skończy główny wątek? Najlepiej robić w trakcie wątku głównego, a co za tym idzie kupić od razu. 1 Cytuj
michu86- 397 Opublikowano 7 grudnia 2023 Opublikowano 7 grudnia 2023 W dniu 22.11.2023 o 08:35, Suavek napisał: Strasznie biedna edycja za zawyżoną cenę. Produkt chyba tylko dla tych, którzy do tej pory jeszcze nie kupili gry w ogóle. Premierówka - nadal dostępna - dużo fajniejsza, bo z fizycznymi dodatkami, pierdołami. Tutaj wygląda na to, że zwykły box z płytką/kodem. Fakt, że całości nie ma na płycie PS5 totalnie bez sensu. Upgrade wersji PS4 do PS5 jest darmowy, to taniej i tak wyjdzie kupić podstawkę za 80zł, a dodatek cyfrowo. Albo jest jeszcze dostępna taka wersja - Cyberpunk 2077 Night City Pack Gra V2 Gra PS4 (Kompatybilna z PS5) - niskie ceny i opinie w Media Expert. Dorzucić stówkę (lub mniej na wyprzedaży) za dodatek i na jedno wyjdzie. W sumie Ci podziękowałem, bo miałem brać ultimate na PS5 a tak to za tą samą cenę mam bonusy dodatkowo... Ale chyba nie przemyślałem... tam są puzzle 1500 - kto do chuja to będzie układał? Cytuj
PiotrekP 1 865 Opublikowano 7 grudnia 2023 Opublikowano 7 grudnia 2023 Odpaliłem wyścig- wygrałem go mając zaliczone 19/35 punktów kontrolnych, po prostu trzymając się linii trasy. Kolejny bug, niedoróbka, czy tak może być? Za to te "widoki" podczas jazdy metrem- tylko się tym ośmieszyli i pokazali jak bardzo Redengine nie radzi sobie w tej grze. Cytuj
Kaczi 829 Opublikowano 7 grudnia 2023 Opublikowano 7 grudnia 2023 po tym nowym update widać odczuwalny spadek FPS przy tych samoch ustawieniach. Też tak macie? Cytuj
lukas_k96 310 Opublikowano 7 grudnia 2023 Opublikowano 7 grudnia 2023 Nie odczułem, wręcz przeciwnie, mam wrażenie, że lepiej chodzi Cytuj
PiotrekP 1 865 Opublikowano 7 grudnia 2023 Opublikowano 7 grudnia 2023 Gram na PS5- tam jest płynnie. Cytuj
Artur_K 207 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 U mnie po patchu coś wydarzyło się chyba ze sterowaniem Gałki zrobiły się strasznie czułe, tylko musnę a już kamera powolutku odjeżdża w bok, czasami muszę kontrować o milimetr bo nie zatrzymuje się i powolutku sunie dalej. Już myślałem że pad zaczął driftować, ale tak nagle i na obu gałkach to raczej dziwne, zresztą na drugim jest to samo. Ktoś coś takiego odczuł? Cytuj
Bzduras 12 762 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 18 minut temu, Artur_K napisał: U mnie po patchu coś wydarzyło się chyba ze sterowaniem Gałki zrobiły się strasznie czułe, tylko musnę a już kamera powolutku odjeżdża w bok, czasami muszę kontrować o milimetr bo nie zatrzymuje się i powolutku sunie dalej. Już myślałem że pad zaczął driftować, ale tak nagle i na obu gałkach to raczej dziwne, zresztą na drugim jest to samo. Ktoś coś takiego odczuł? Musisz wejść w ustawienia sterowania w samej grze i zwiększyć rozmiar wewnętrznej martwej strefy. U mnie po patchu było ustawione z 0,49 na 0 i kursor sam mi pływał po ekranie, wyzwaniem było dostać się do tego menu 1 Cytuj
Artur_K 207 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 27 minut temu, Bzduras napisał: Musisz wejść w ustawienia sterowania w samej grze i zwiększyć rozmiar wewnętrznej martwej strefy Tak czułem, że to coś tam, ale tych ustawień jest tyle że jeszcze trzeba było wiedzieć czego szukać ;). Dzięki po południu sprawdzę, ale jest jak mówisz tylko musnę gałkę a kursor wybiera się na wycieczkę. Cytuj
Kaczi 829 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 Ok, patch zmienił sam ustawienia DLSS. Także teraz już jest ok Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 Może ktoś miał taki problem: Wziąłem wersję na ps4 na płytach, zainstalowałem na PS5 i teraz przy próbie pobrania aktualizacji do PS5 wyskakuje błąd ce-107982-7 miejsca mam od ciula, 250 giga. Internety nic nie piszą na temat tego błędu Cytuj
Qbon 369 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 W mordę, jak ta gra wygląda z path tracingiem, jeszcze na Oledzie, odkrywam ją trochę na nowo. 2 2 Cytuj
michu86- 397 Opublikowano 9 grudnia 2023 Opublikowano 9 grudnia 2023 (edytowane) W dniu 8.12.2023 o 14:59, ścierpła mi noga napisał: Może ktoś miał taki problem: Wziąłem wersję na ps4 na płytach, zainstalowałem na PS5 i teraz przy próbie pobrania aktualizacji do PS5 wyskakuje błąd ce-107982-7 miejsca mam od ciula, 250 giga. Internety nic nie piszą na temat tego błędu Też mi w takiej sytuacji nie chciało pobrać 2x aktualizacji i jakiś blad wyskakiwał (nie pamiętam czy ten sam). Za 3cim razem zaskoczyło. Ale w ogóle nie trzeba instalować wersji PS4 na PS5, czyli nie wkładamy data disc. Tylko od razu można włożyć game disc i pobrać całą wersję na PS5. Ja na początku włożyłem data disc i zaczęła się instalować wersja na PS4 i jak wtedy wybrałem dodatkowo update do wersji PS5 ze sklepu to wyskoczył komunikat, że dodano do kolejki (wersję na PS5) ale w rzeczywistości nic się nie zadziało (2 razy próbowałem). Wyjąłem wtedy data disc, usunąłem część zainstalowanej wersji na PS4. Następnie włożyłem game disc i pobrałem w całości wersję na PS5. Edytowane 9 grudnia 2023 przez michu86- Cytuj
_Red_ 12 063 Opublikowano 9 grudnia 2023 Opublikowano 9 grudnia 2023 Żeby była immersja, to przed randką w mieszkaniu V wziąłem prysznic i w sumie byłem ciekaw czy CDP w patchu 2.1 dodali wspólna kąpiel. Dodali Spoiler 1 Cytuj
_Red_ 12 063 Opublikowano 9 grudnia 2023 Opublikowano 9 grudnia 2023 Nie, próbowałem kamerę w dół dać aż prawie prawa gałkę urwałem, ale nic z tego 2 Cytuj
PiotrekP 1 865 Opublikowano 9 grudnia 2023 Opublikowano 9 grudnia 2023 Z Judy nic nie ma, chyba ze trzeba być w odpowiednim mieszkaniu Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 9 grudnia 2023 Opublikowano 9 grudnia 2023 3 godziny temu, PiotrekP napisał: Z Judy nic nie ma, chyba ze trzeba być w odpowiednim mieszkaniu 1 Cytuj
Elitesse 382 Opublikowano 10 grudnia 2023 Opublikowano 10 grudnia 2023 W dniu 8.12.2023 o 16:32, Qbon napisał: W mordę, jak ta gra wygląda z path tracingiem, jeszcze na Oledzie, odkrywam ją trochę na nowo. Na czym grasz? Wygląda ładnie ale boli trochę ta pustka na ulicach. Pamiętam, że po pierwszym (albo drugim) patchu, który naprawiał grę że dało się w to grać czułem, że miasto żyje. Teraz już nie ma takiego efektu choć też jest dobrze. U mnie grane na XSX. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi