mario10 517 Opublikowano 11 lipca Opublikowano 11 lipca Mi się fajnie walczy pistoletami właśnie Lizzy długo biegałem, teraz mam jakiś z celownikiem jak w snajperce. Ogólnie to pistolet, karabin/pistoletmaszynowy i snajperka taki mam zestaw, do tego w walce haki bojowe i jest zabawa w zależności od przyjętej strategii Cytuj
Butt 3 428 Opublikowano 12 lipca Opublikowano 12 lipca Odkryłem, że walka z Max-Takiem jest fajną zabawą. Zwabiam sobie policję do tego budynku wieżą radiową (czy co to tam jest) na Badlandach i napierdzielam ich do 5 gwiazdek, żeby przyleciał oddział Max-Tac i potem ich zwalczam. Ten budynek jest dobry, bo ma wejście z dwóch stron i można raz z jednej, raz z drugiej strony ich atakować/chować się. A na koniec jeszcze można przycupnąć na pięterku, żeby zgubić policję. 1 Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 13 lipca Opublikowano 13 lipca Coś Wam powiem. Rozmowa przy grobie Johnnego miała w sobie więcej emocji i autentyzmu niż wszelkie Hellblady czy inne tego typu gierki. 1 Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca Skończyłem!! Opisałem swoje wrażenia w odpowiednim temacie, tutaj tylko powiem, że tytuł wybitny. Absolutnie i bez dwóch zdań!! 1 Cytuj
mario10 517 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca Gdzie opisałeś jak nie tutaj? Ja teraz ruszyłem bardziej wątek główny bo tak to cały czas się bawiłem w zlecenia i misje poboczne. Teraz jest nawalanka z Matildą, na razie dwa podejścia bo na więcej nie było czasu Cytuj
Butt 3 428 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca 41 minut temu, mario10 napisał(a): Gdzie opisałeś jak nie tutaj? Ja teraz ruszyłem bardziej wątek główny bo tak to cały czas się bawiłem w zlecenia i misje poboczne. Teraz jest nawalanka z Matildą, na razie dwa podejścia bo na więcej nie było czasu Musiałem wygooglować kto to jest Matilda, nie pamiętałem, że tak ma na imię. xd Ja ją ominąłem po kilku próbach, za słaby wtedy byłem. Za wysokie progi, cytując Walaszka. 1 Cytuj
mario10 517 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca Ja próbowałem i na razie dostałem klepy. Ale myślę, że jest do sklepania. Ja też nie jestem jakimś dokokszonym kozakiem, ale będę próbował Dzięki za linka. Cytuj
Goshkee 10 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca 7 godzin temu, mario10 napisał(a): Teraz jest nawalanka z Matildą, na razie dwa podejścia bo na więcej nie było czasu Nie wiem, czy po ostatnim patchu coś się zmieniło w tej kwestii (chodzi mi o ten, co diametralnie zmienił skille i system cyberwszczepów), ale wcześniej wystarczyło założyć Pięści Goryla i spamować atak. Żadnego blokowania czy uników, tylko trzymanie przeciwnika blisko i klepanie po mordzie. Każdą walkę wygrywałem, mimo tego, że miałem postać tech-int z marginalną inwestycją w siłę. 1 Cytuj
mario10 517 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca Ja jak uda mi się powalenie to tak rozpoczynam walkę, a jak nie to nakładam jakiś cyberatak i walczę karabinem, ale to tak dopiero początek zmagań więc jak nie będę sobie radził to będę myślał nad zmianą taktyki Cytuj
mario10 517 Opublikowano 3 sierpnia Opublikowano 3 sierpnia Czy kontrakty kiedyś się kończą? Zrobiłem ich już co nie miara a wskakują kolejne może one się wiecznie będą pokazywać? Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 3 sierpnia Opublikowano 3 sierpnia @mario10 To te z zielonym [!]? To tak- jest ich określona ilość. 1 Cytuj
mario10 517 Opublikowano 4 sierpnia Opublikowano 4 sierpnia Tak o tym myślałem, ale się właśnie zastanawiałem bo one co chwilę się pojawiają Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 4 sierpnia Opublikowano 4 sierpnia Jak zrobisz kilka, to wyskakują ci nowe, bo rośnie ci reputacja. U każdego typa tak jest, aż zrobisz wszystkie. Cytuj
mario10 517 Opublikowano 4 sierpnia Opublikowano 4 sierpnia Mam jakieś 60 godzien na liczniku i od 20 godziny już miałem reputację maks 50 bo właśnie od samego początku się wziąłem za te zlecenia. 1 Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 4 sierpnia Opublikowano 4 sierpnia Ich jest sporo, +/- 100, więc masz co robić Cytuj
mario10 517 Opublikowano 5 sierpnia Opublikowano 5 sierpnia Powiem Ci, że w cholere ich zrobiłem. Bo przypuszczam, że z moich 60 godzin to z 10-15 biegałem po mieście i robiłem zlecenia. Niektórzy fixerzy już nie dają mi nowych. Wakako mi jeszcze daje co chwilę nowe i jeszcze mam na jakichś peryferiach Night City 2-3 szt. Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 5 sierpnia Opublikowano 5 sierpnia Generalnie koniec kontraktów u poszczególnych fixerów jest dość jasno zaznaczony, więc będziesz wiedział, kiedy zrobiłeś wszystko. 1 Cytuj
mario10 517 Opublikowano 9 sierpnia Opublikowano 9 sierpnia Ale jest zabawy w tym CP od groma. Mam 70 godzin na blacie i widzę, że jestem w połowie misji głównych napakowali sporo rzeczy do roboty w tym Cyberku. 100 godzin pęknie jak nic. Cytuj
Faka 3 990 Opublikowano 9 sierpnia Opublikowano 9 sierpnia Ja mam 300 godzin łącznie z dodatkiem ograne, ale ja się delektowałem gierką i nie latałem jak idiota. Cytuj
Butt 3 428 Opublikowano 9 sierpnia Opublikowano 9 sierpnia Ja mam ponad 190 godzin, też z dodatkiem, zrobiłem chyba wszystkie misje, nawet te ukryte. Jednak więcej już tam nic nie wycisnę. Cytuj
mario10 517 Opublikowano 9 sierpnia Opublikowano 9 sierpnia Da się na prawdę sporo czasu spędzić w gierce. Jeszcze trochę zleceń mi się pojawiło więc je robię na bieżąco i po trochu główny wątek Cytuj
mario10 517 Opublikowano 13 sierpnia Opublikowano 13 sierpnia Przez weekend troche godzin wpadło i wczoraj prawie się wpakowałem w punkt bez powrotu a tu mam tyle aktywności jeszcze do zrobienia. Podoba mi się, że normalnie można zrobić save i machnać wszystkie zakończenia za jednym przejściem gry Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 13 sierpnia Opublikowano 13 sierpnia 17 minut temu, mario10 napisał(a): Podoba mi się, że normalnie można zrobić save i machnać wszystkie zakończenia za jednym przejściem gry Owszem, ale zrobienie wszystkich zakończeń (bodajże 7) zajmie Ci tyle czasu, ile cała wcześniejsza rozgrywka. O ile dobrze zaznaczałeś wszystkie dialogi, np. z Panam. 1 Cytuj
mario10 517 Opublikowano 13 sierpnia Opublikowano 13 sierpnia No jak jest ich aż tyle to pewnie wszystkich robił nie będę, ale 2-3 myślę, że machnę Cytuj
kakus 13 Opublikowano 18 sierpnia Opublikowano 18 sierpnia Macie może jakiś pomysł na buga w z championem z glen ?. Kolo leży na glebie i nic nie mogę zrobić, próbowałem już jeżdzenia szybkim transportem i nic. To ostatnia misja jaką mam do zrobienia i ostatni koleś do oklepania a tu taki kwas Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi