Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi się fajnie walczy pistoletami właśnie Lizzy długo biegałem, teraz mam jakiś z celownikiem jak w snajperce. Ogólnie to pistolet, karabin/pistoletmaszynowy i snajperka taki mam zestaw, do tego w walce haki bojowe i jest zabawa w zależności od przyjętej strategii :)

Opublikowano

Odkryłem, że walka z Max-Takiem jest fajną zabawą. Zwabiam sobie policję do tego budynku wieżą radiową (czy co to tam jest) na Badlandach i napierdzielam ich do 5 gwiazdek, żeby przyleciał oddział Max-Tac i potem ich zwalczam. Ten budynek jest dobry, bo ma wejście z dwóch stron i można raz z jednej, raz z drugiej strony ich atakować/chować się. A na koniec jeszcze można przycupnąć na pięterku, żeby zgubić policję. 

• Plusik 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gdzie opisałeś jak nie tutaj?

Ja teraz ruszyłem bardziej wątek główny bo tak to cały czas się bawiłem w zlecenia i misje poboczne. Teraz jest nawalanka z Matildą, na razie dwa podejścia bo na więcej nie było czasu :)

Opublikowano
41 minut temu, mario10 napisał(a):

Gdzie opisałeś jak nie tutaj?

Ja teraz ruszyłem bardziej wątek główny bo tak to cały czas się bawiłem w zlecenia i misje poboczne. Teraz jest nawalanka z Matildą, na razie dwa podejścia bo na więcej nie było czasu

Musiałem wygooglować kto to jest Matilda, nie pamiętałem, że tak ma na imię. xd Ja ją ominąłem po kilku próbach, za słaby wtedy byłem. Za wysokie progi, cytując Walaszka.

• Dzięki 1
Opublikowano

Ja próbowałem i na razie dostałem klepy. Ale myślę, że jest do sklepania. Ja też nie jestem jakimś dokokszonym kozakiem, ale będę próbował :)

Dzięki za linka.

Opublikowano
7 godzin temu, mario10 napisał(a):

Teraz jest nawalanka z Matildą, na razie dwa podejścia bo na więcej nie było czasu

Nie wiem, czy po ostatnim patchu coś się zmieniło w tej kwestii (chodzi mi o ten, co diametralnie zmienił skille i system cyberwszczepów), ale wcześniej wystarczyło założyć Pięści Goryla i spamować atak. Żadnego blokowania czy uników, tylko trzymanie przeciwnika blisko i klepanie po mordzie. Każdą walkę wygrywałem, mimo tego, że miałem postać tech-int z marginalną inwestycją w siłę.

• Dzięki 1
Opublikowano

Ja jak uda mi się powalenie to tak rozpoczynam walkę, a jak nie to nakładam jakiś cyberatak i walczę karabinem, ale to tak dopiero początek zmagań więc jak nie będę sobie radził to będę myślał nad zmianą taktyki :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Powiem Ci, że w cholere ich zrobiłem. Bo przypuszczam, że z moich 60 godzin to z 10-15 biegałem po mieście i robiłem zlecenia.  Niektórzy fixerzy już nie dają mi nowych. Wakako mi jeszcze daje co chwilę nowe i jeszcze mam na jakichś peryferiach Night City 2-3 szt.

Opublikowano

Ale jest zabawy w tym CP od groma. Mam 70 godzin na blacie i widzę, że jestem w połowie misji głównych :) napakowali sporo rzeczy do roboty w tym Cyberku. 100 godzin pęknie jak nic.

Opublikowano

Ja mam ponad 190 godzin, też z dodatkiem, zrobiłem chyba wszystkie misje, nawet te ukryte. Jednak więcej już tam nic nie wycisnę.

Opublikowano

Przez weekend troche godzin wpadło i wczoraj prawie się wpakowałem w punkt bez powrotu :notlikethis: a tu mam tyle aktywności jeszcze do zrobienia.

Podoba mi się, że normalnie można zrobić save i machnać wszystkie zakończenia za jednym przejściem gry :)

Opublikowano
17 minut temu, mario10 napisał(a):

Podoba mi się, że normalnie można zrobić save i machnać wszystkie zakończenia za jednym przejściem gry

Owszem, ale zrobienie wszystkich zakończeń (bodajże 7) zajmie Ci tyle czasu, ile cała wcześniejsza rozgrywka. O ile dobrze zaznaczałeś wszystkie dialogi, np. z Panam.

• Plusik 1
Opublikowano

Macie może jakiś pomysł na buga w z championem z glen ?. Kolo leży na glebie i nic nie mogę zrobić, próbowałem już jeżdzenia szybkim transportem i nic. To ostatnia misja jaką mam do zrobienia i ostatni koleś do oklepania a tu taki kwas