Opublikowano 11 sierpnia 20204 l Wiadomo, że nomad a nie tam jakiś sebix z ulicy czy korposzczur. I nie wiem co wy z tym 2021 - choćby redzi mieli wyciąć pół gry to i tak wydadzą teraz w listopadzie.
Opublikowano 11 sierpnia 20204 l Jak dla mnie najlepszy pokaz do tej pory. Same konkrety, fajnie zwięźle wszystko przedstawione.
Opublikowano 11 sierpnia 20204 l 3 godziny temu, MBeniek napisał: I nie wiem co wy z tym 2021 - choćby redzi mieli wyciąć pół gry to i tak wydadzą teraz w listopadzie. W 2021 ma być wersja na next-geny, zapewne do tego nawiązują.
Opublikowano 11 sierpnia 20204 l Nie powiem ta prezentacja również mnie pozytywnie nastawiła do gry. Corposzczur vs patus z pod bloku. Jakbym widział swoje dorosłe i młodzieńcze lata
Opublikowano 11 sierpnia 20204 l Podoba mi się to co zobaczyłem. Nie mam na razie pojęcia jak zacząć grę bo wszystkie 3 ścieżki mi się spodobały. Trailer o broniach bardzo konkretny. Jest dobrze i byle do listopada. (Listopada, prawda, CDRP?)
Opublikowano 13 sierpnia 20204 l W dniu 26.07.2020 o 18:32, Nemesis napisał: Bo wszyscy patrzą przez pryzmat Wiedźminów. A to w sumie zupełnie inna gra się szykuje. o wspolnych cechach, takich jak open world i wybory. pieknie wykreowany environment i subtelna sciezka wyborow-konsekwencji, to cos, co wykracza poza tematyke fantasy. mam nadzieje ze Redzi mrugna do swoich rodakow i jakis polski albo chociaz slowianski akcent sie znajdzie w tym konglomeracie spolecznym
Opublikowano 13 sierpnia 20204 l Na przykład eNPeCe zaczepiające na mieście, żebyś kierowniku poratował złotóweczką bo na wino brakuje.
Opublikowano 13 sierpnia 20204 l Godzinę temu, Najtmer napisał: mam nadzieje ze Redzi mrugna do swoich rodakow i jakis polski albo chociaz slowianski akcent sie znajdzie w tym konglomeracie spolecznym
Opublikowano 13 sierpnia 20204 l Myślę, że to zależy, z tego co się orientuję to w Wiedźminie 3 sporo rzeczy zrozumiałych dla Polaków w angielskim tłumaczeniu bylo przekonwertowane na ichni grunt popkulturowy, jako, że tu już nie ma wsi spokojnej i wesołej, to obstawiam, że w zależności od języka to po polskiemu trochę polskości będzie, a po angielskiemu już niewiele jeśli w ogóle.
Opublikowano 13 sierpnia 20204 l 12 minut temu, Voytec napisał: No przecież że będą polskie nawiązania. Wątpicie w to? źródło?
Opublikowano 13 sierpnia 20204 l Bo to CD Projekt Red. Techland to robił wielokrotnie i oni też zapewne zrobią. Naprawdę mam Ci podawać źródło do tego, że największe polskie studio które zbudowało renomę na serii będącej hołdem do kultury słowiańskiej umieści w grze polskie smaczki? Już nawet w drugim odcinku Night City Wire masz program po angielsku, a jak pokazują V który u siebie w domu przebiera w broniach to obok drzwi masz polskie napisy.
Opublikowano 13 sierpnia 20204 l Teraz, Voytec napisał: jak pokazują V który u siebie w domu przebiera w broniach to obok drzwi masz polskie napisy. V jest turbo-słowianinem, CONFIRMED
Opublikowano 13 sierpnia 20204 l Pokaz wyglądał świetnie, ale mam obawy i tak co do jakości tej gry na konsolach (najbardziej mnie interesuje wersja na XSX w sumie) i to co widzimy to raczej materiał z doje.banego PC i będzie mocny reality check na konsolach pastgenowych.
Opublikowano 13 sierpnia 20204 l Obiło mi się o uszy, że gra jest tak zabugowana i w CDP jest taka (pipi)zka, że watpie w premiere w tym roku. Oczywiście może to być fake info, ale warto się nad tym zastanowić.
Opublikowano 13 sierpnia 20204 l Mnie bardziej martwi, że trzy miesiące do premiery a oni jeszcze nie pokazali jak wygląda i funkcjonuje cyberprzestrzeń w grze. Z tego co kojarzę to był tylko sekundowy urywek w zeszłorocznym trailerze na e3. Czy to ograniczyli do tego "monitoringu" co był na poprzedniej prezentacji? Tak samo chciałbym, aby na kolejnym night wire w końcu skupili się na elementach rpg i jak różne statystyki wpływają na gameplay. Bo póki co to pokazują bardziej rozbudowaną strzelankę. Gdzie jakieś niesiłowe podejście do rozwiązania misji?
Opublikowano 13 sierpnia 20204 l 44 minuty temu, orion50 napisał: Obiło mi się o uszy, że gra jest tak zabugowana i w CDP jest taka (pipi)zka, że watpie w premiere w tym roku. Oczywiście może to być fake info, ale warto się nad tym zastanowić. Czyli coś jak Wiedźmin 3, naprawią patchami.
Opublikowano 13 sierpnia 20204 l Myślę, że Cyberpunk powtórzy kazus Wiedźmina. Gra od premiery chodziła ładnie ze spadkami w kilku charakterystycznych miejscach jak Velen i bagna. Wątpię, żeby doszło do sytuacji, żeby gra w jakiejkolwiek formie była niegrywalna. Będą pracować, patchować i tyle.
Opublikowano 20 sierpnia 20204 l Wyjaśnijcie mi jedno Panowie, Redzi wspominali ze wraz z premiera next genów wyjdzie aktualizacja dla wersji na Curent geny, a w 2021 dedykowana wersja dla next genów? Jak to rozumieć? Wersja np na PS4 dostanie aktualizacje która tylko pozwoli odpalić grę na PS5 ale będzie wyglądać tak samo/ciut lepiej a dopiero 2021 dostaniemy za hajs wersje dedykowana wyglądająca tak jak powinna?