Opublikowano 21 października 20204 l Dali jakąś informację, czy gra na PS5 i nowym xboxie będzie w 60fps w dniu premiery? Czy 30 teraz i czekanko na upgrade w przyszłym roku?
Opublikowano 21 października 20204 l Jakieś tam usprawnienia będą - więcej klatek i wyższa rozdziałka raczej pewne. W przyszłym roku ray tracing i inne bajery.
Opublikowano 21 października 20204 l jeśli review cody juz wysłali do redakcji to może embargo spada przed premierą, co wróży dobrze
Opublikowano 21 października 20204 l Zdziwiłbym się gdyby było inaczej. Recki Wiedźmina 3 pojawiły się przynajmniej na tydzień przed premierą. Tutaj raczej podobnie.
Opublikowano 21 października 20204 l Godzinę temu, pistaczek napisał: Dali jakąś informację, czy gra na PS5 i nowym xboxie będzie w 60fps w dniu premiery? Czy 30 teraz i czekanko na upgrade w przyszłym roku? 60 fps? Raczej nie. Nawet w przyszłym roku.
Opublikowano 21 października 20204 l https://www.instagram.com/p/CGnhjcFH0CI/?utm_source=ig_web_button_share_sheet Nie wiem jak sie dodaje linki do Instagrama z przeglądarki. Edytowane 21 października 20204 l przez Kron997
Opublikowano 21 października 20204 l Tutaj już na YT. Brzmi genialnie, tego oczekiwałem, a nie jakiegoś darcia japy. Edytowane 22 października 20204 l przez MYSZa7
Opublikowano 22 października 20204 l 8 hours ago, MYSZa7 said: Tutaj już na YT. Brzmi genialnie, tego oczekiwałem, a nie jakiegoś słabego darcia japy. Oj ależ to siada do klimatu, aż mi się przypomina pierwszy Deus Ex i te cudowne melodie w Hong Kongu
Opublikowano 22 października 20204 l Pany kto zamawiał wersję na PS4 ze steelbookiem i z jakiej strony? Chyba nie wytrzymiem i biorę preorder jak będzie chodziło jak (pipi) to wtedy się pomartwię.
Opublikowano 22 października 20204 l Ta muzyka od razu mi się skojarzyła z głównymi motywami ostatniego Blade Runnera czy Deus Exa.
Opublikowano 22 października 20204 l 15 godzin temu, MYSZa7 napisał: Brzmi genialnie, tego oczekiwałem, a nie jakiegoś darcia japy. Ale w sensie co? Przecież zespól Silverhanda to nie jest soundtrack do gry jako taki, to jest stworzony na potrzeby gry produkt marketingowy i te kawałki będą w grze w radiu ale ogólnie tzw score to zupełnie inna rzecz.
Opublikowano 22 października 20204 l 11 minut temu, bluber napisał: Ale w sensie co? Przecież zespól Silverhanda to nie jest soundtrack do gry jako taki, to jest stworzony na potrzeby gry produkt marketingowy i te kawałki będą w grze w radiu ale ogólnie tzw score to zupełnie inna rzecz. Chodziło mi o to, że udostępniane są głównie kawałki Samurai’a, które kompletnie do mnie trafiają, szczególnie ze względu na beznadziejny wokal, brakowało mi za to stricte czegoś ze score’a, na razie słyszę tylko zajawki i ta zrobiła na mnie największe wrażenie.
Opublikowano 22 października 20204 l 3 minuty temu, MYSZa7 napisał: beznadziejny wokal meh, to tylko twoje zdanie - Lynxen to dobry wokalista
Opublikowano 22 października 20204 l No nie jest to mój typ muzyki, zdecydowanie, ale kto co lubi. Patrząc na przekrój artystów zaangażowanych w muzykę do gry, każdy znajdzie coś dla siebie. Edytowane 22 października 20204 l przez MYSZa7