Opublikowano 27 października 20204 l Teraz, Figuś napisał: Teraz się zastanawiam czy szefo pójdzie na zmianę terminu urlopu XD No (pipi)a Poczekaj, bo jeszcze gra może wylądować w 2021.
Opublikowano 27 października 20204 l 2 minuty temu, Bigby napisał: Poczekaj, bo jeszcze gra może wylądować w 2021. I tak muszę wybrać, poza tym nie miałem dłuższego wolnego od czerwca zeszłego roku
Opublikowano 27 października 20204 l No to super, będę miał 20 dni na masterowanie Astro na PS5 Edytowane 27 października 20204 l przez _Red_
Opublikowano 27 października 20204 l Ja pierdole xDDD jakie to jest wkurwiajace. teraz to nie zdziwię się jak będzie delay na 1Q 2021
Opublikowano 27 października 20204 l W sumie to dziwię się, że tak mało przesunięte. Nie ma dramatu ukurat nadrobi się zaległości:)
Opublikowano 27 października 20204 l Idę instalować RDR2, przejdzie się drugi raz do premiery. Choć pewnie znowu przełożą
Opublikowano 27 października 20204 l 14 minutes ago, Wredny said: Elegancko - mam cały miesiąc, żeby nadrobić drugiego Wieśka na XSX, a później od razu najnowsza gra REDów A to się tak da? ło matko ile to grania będzie na tym Xboxie
Opublikowano 27 października 20204 l Ej a to nie jest jakiś branżowy precedens, że przełożono premiere po wysłaniu gold mastera do tłoczni? Nie pamiętam innego takiego przypadku. Beka jeśli gra jest tak s(pipi)ona, że nie przeszła certyfikacji sony/ms xD Life of black tiger przeszło tą certyfikacje xD
Opublikowano 27 października 20204 l 1 minutę temu, Ukukuki napisał: No preorderek opłacony to musieli przełożyć ;/ Podobnie. I to nie pierwszy raz. Miałem opłacone na początku roku, to kilka dni później przełożyli na wrzesień. Anulowałem i dopiero wczoraj ponownie kupiłem, to dziś znów przekładają. Klątwa.
Opublikowano 27 października 20204 l No cos bym napisał ale tylko wyrazy na k,h,p,c mi do głowy przychodzą.
Opublikowano 27 października 20204 l Jakie to musi być dziurawe, że znowu premiera przesunieta. Powodzenia w graniu day1
Opublikowano 27 października 20204 l Teraz, Bigby napisał: Podobnie. I to nie pierwszy raz. Miałem opłacone na początku roku, to kilka dni później przełożyli na wrzesień. Anulowałem i dopiero wczoraj ponownie kupiłem, to dziś znów przekładają. Klątwa. Ja wydałem punkciki z socjalnego w pracy xd No nic kupuję Divinity: Original Sin 2 w promce na gogu i do cyberpunka ogram.
Opublikowano 27 października 20204 l Grafik w robocie ułożony był pod Cybera... wszystko się posypało, co będę robił przez tydzień wolnego...
Opublikowano 27 października 20204 l Może redzi wiedzą do kiedy będzie trwał kolejny "lockdown" i stąd to przesunięcie A tak bardziej serio to mnie bardziej martwi to "compatibility on XSX|PS5". Ja wiem, że dedykowana wersja pod next-geny dopiero w przyszłym roku, ale to trochę brzmi jakby nawet żadnego boosta nie oferowali day1 Pewnie teraz wszystkie siły idą w to, żeby to jakoś działało i wyglądało na podstawowych konsolach, a next-geny... 'no ważne, że działa'.
Opublikowano 27 października 20204 l Ależ ta wersja na current-geny musi być chu.jowa, bo nie wierzę, że jest inny powód przesunięcia.