Opublikowano 27 października 20204 l 16 minut temu, izon napisał: W sumie to dziwię się, że tak mało przesunięte. Nie ma dramatu ukurat nadrobi się zaległości:) Ja na tej generacji jeszcze nie miałem zaległości.
Opublikowano 27 października 20204 l 1 minutę temu, MBeniek napisał: Może redzi wiedzą do kiedy będzie trwał kolejny "lockdown" i stąd to przesunięcie A tak bardziej serio to mnie bardziej martwi to "compatibility on XSX|PS5". Ja wiem, że dedykowana wersja pod next-geny dopiero w przyszłym roku, ale to trochę brzmi jakby nawet żadnego boosta nie oferowali day1 Pewnie teraz wszystkie siły idą w to, żeby to jakoś działało i wyglądało na podstawowych konsolach, a next-geny... 'no ważne, że działa'. Myślę ,że z działaniem na nex genach nie będzie problemu. Zresztą wiadome ,że się bardziej skupią na Ps4 i One bo tam jest większa baza graczy.
Opublikowano 27 października 20204 l Mała historia zdjęć w tle na oficjalnym profilu gry na fb, dziś już bez daty
Opublikowano 27 października 20204 l Teraz, Plugawy napisał: Widocznie jednak ten crunch o którym tak pisano był za słaby. Albo za mało crunchowali, bo się Schreider dowalił. Z drugiej strony skoro gold poszedł to tłocznia już gierki robi, c'nie? A paczyk się robi. Zatem mozna bedzie zobaczyć jak by działało bez pacza. Tylko niech już nie przesuwaja.
Opublikowano 27 października 20204 l Ku,rcze mam nadzieję, że nikt nie umarł w trakcie crunchu i teraz starają się ukryć trupa.
Opublikowano 27 października 20204 l To przez lockdałn dostali tajnego smsa od vateusza ze w czwartek wszystko zamykajo nawet steama i inne online sklepy wiec przesowajo premiere.Tak było nieściemniam.
Opublikowano 27 października 20204 l Albo ktoś przeczytał wszystkie wątki na reseterze i dostosowują CP2077 pod nich.
Opublikowano 27 października 20204 l 1 minutę temu, Basior napisał: Albo ktoś przeczytał wszystkie wątki na reseterze i dostosowują CP2077 pod nich. Myślę że chcą ominąć dzień bez Cyberpunka na Reseterze który został ustalony na 20 listopada
Opublikowano 27 października 20204 l Nie zazdroszczę kierownikowi projektu. Pewnie siedzi w piżamie na hołmofis z pięcioma rozgrzanymi od czerwonosci telefonami w ręku, wiadomości na Skype przykrywają ekran, ludzie dobijaja sie w 3 strefach czasowych. Do tego w tle wyje dziecko, żona prosi czy mógłby wyniesc śmieci skoro i tak siedzi w domu xD Strach wejść na fejsa bo tam armia graczy jest skłonna pogryźć. I wszystko pewnie za 15 brutto
Opublikowano 27 października 20204 l 46 minut temu, eX4cT_PL napisał: Słuszna decyzja, pisalem jakiś czas temu ze gra jest słabo grywalna i patch jest w drodze, zdecydowali wydać grę razem z patchem zamiast najpierw greę a potem patch. słabo grywalna na której platformie?
Opublikowano 27 października 20204 l Ja myslę, że usuwają z gry głos Marty Żmudy-Trzebiatowskiej po tym jak użyła # pieklokobiet w instaposcie promujacym prace na cp2077 xD
Opublikowano 27 października 20204 l 43 minuty temu, eX4cT_PL napisał: Słuszna decyzja, pisalem jakiś czas temu ze gra jest słabo grywalna i patch jest w drodze, zdecydowali wydać grę razem z patchem zamiast najpierw greę a potem patch. xDDDDDD Tak, na bank opoznili zeby dopchac kolanem pacza w 21 dni xDD Nie wiem co trzeba miec w glowie, zeby sie ludzic, ze na premiere gra bedzie kompletna a devowie pojda na urlop. Ta gra bedzie latana miesiacami.
Opublikowano 27 października 20204 l Dla mnie ta gra jest spalona na tej generacji. Nie będę się bawił w jakies okrojone gunwa. Będzie sztosik na ps5 kiedyś.
Opublikowano 27 października 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W 20 dni to w korporacji da rade nanieść jakiś mały update do strony firmowej, przesuwający button z prawej na lewo, a nie spatchowac gigantycznego RPGa
Opublikowano 27 października 20204 l 14h na dobę jakby liczyć pracę od poniedziałku do niedzieli. Wierzyć mi się nie chce.
Opublikowano 27 października 20204 l Kuźwa, to może chociaż pracownicy Redów będą mieli wolne na święta. Edytowane 27 października 20204 l przez Cedric
Opublikowano 27 października 20204 l Dobrze że gra mnie w sumie tak średnio interesuje to ciśnienia nie ma ale w innym przypadku to bym się wkurzał.
Opublikowano 27 października 20204 l Widocznie gra była technicznym kasztanem. Może zaraz któryś nasz forumowy insajder sprzeda bajeczkę, dlaczego tak będzie lepiej.
Opublikowano 27 października 20204 l 3 minuty temu, Metoda napisał: Widocznie gra była technicznym kasztanem. Może zaraz któryś nasz forumowy insajder sprzeda bajeczkę, dlaczego tak będzie lepiej. Po co ci insider? Poczytaj co pisza o firmie na gowork i wyciagnij wnioski.