Opublikowano 30 października 20204 l https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/a6Kzdm9_460sv.mp4 Edytowane 30 października 20204 l przez LukeSpidey
Opublikowano 30 października 20204 l Moim zdaniem gdyby gra się okazała padaką to akcje by mocno poleciały w dół chwilę przed wyjściem na rynek. Ktoś na pewno posiadający dużą ilość ich akcji będzie o tym wiedział wcześniej i sprzeda zanim to (pipi)nie.
Opublikowano 30 października 20204 l 9 godzin temu, Hendrix napisał: @MBeniek Na Redditcie też było :v Ile sobie wynegocjował tyle dostał, jak w każdym korpo.
Opublikowano 30 października 20204 l Wynegocjowała. Outstar to kobieta, tak FYI. Edytowane 30 października 20204 l przez Bigby
Opublikowano 30 października 20204 l Autor 44 minuty temu, selene napisał: Ile sobie wynegocjował tyle dostał, jak w każdym korpo. xd
Opublikowano 30 października 20204 l Kiełkownicy raczej nie dorzucili, bo figaro trzyma je w słoikach.
Opublikowano 1 listopada 20204 l 15 godzin temu, nievil napisał: Ktoś to czytał? Gołkowskiego kojarzę ze stalkera który mocno kopiował piknik na skraju drogi.
Opublikowano 2 listopada 20204 l W dniu 1.11.2020 o 15:26, Dud.ek napisał: Ktoś to czytał? Gołkowskiego kojarzę ze stalkera który mocno kopiował piknik na skraju drogi. @Boomciochyba czytał albo kobik
Opublikowano 2 listopada 20204 l 2 godziny temu, Plugawy napisał: @Boomciochyba czytał albo kobik A, czytałem pierwszy tom, czytałem, nawet w avka wrzuciłem fragment okładki swojego czasu. Kawał fajnej prozy, ale ja bardzo lubię Gołkowskiego, więc może ktoś się jednak odbić od tego tytułu. Bez konkretnych powiązań z tym Cyberem, ale wykreowany nowoczesny/ brudny/ z wszczepami świat, a konkretnie Rosja daje radę. Motyw, kiedy bohater mija napotkanych gości - napakowanych testosteronem i do tego okablowanie od wszczepów celowo puścili na zewnątrz, żeby robiło lepsze wrażenie rozjebał mnie dosłownie.
Opublikowano 3 listopada 20204 l Również mam pierwszy tom za sobą. Przy najbliższej okazji pewnie wpadną kolejne. Ja Gołkowskiego akurat lubię, Stalkery czytało się rewelacyjnie. Sybirpunk jest trochę rozciągnięty, ale też daje radę. Jak ktoś czytał jego książki to śmiało może po tą serię sięgać. Oczywiście ze światem CP2077 nie ma nic wspólnego, poza wszczepami i wizją przyszłości. Nie wiem czy wiecie, jak powstała książka. Gołkowski wrzucił na FB filmik który pewnie znacie i zainspirował go do napisania książki, której akcja toczy się w cyberpunkowej Rosji. W komentarzach ktoś "rzucił" Sybirpank i tak zostało.
Opublikowano 4 listopada 20204 l 20 minut temu, Bartg napisał: Ej już chyba nie przełożą? Niby nie, ale to CDPR.
Opublikowano 4 listopada 20204 l Busy już poprawili ale niektóre sklepy i tak chyba nie są przekonane co do tej daty