Opublikowano 4 listopada 20204 l Słabo raczej nie, powinna trzymać stałe 30 fps i korzystać z szybszych loadingów, ale jeśli chodzi o zagęszczenie ulic samochodami i ludzmi - no tutaj będziesz tkwił nadal w wersji z XOX
Opublikowano 4 listopada 20204 l 4 minutes ago, bluber said: Słabo raczej nie, powinna trzymać stałe 30 fps i korzystać z szybszych loadingów, ale jeśli chodzi o zagęszczenie ulic samochodami i ludzmi - no tutaj będziesz tkwił nadal w wersji z XOX To pewnie ogra się raz normalnie, a później po patchu. Chyba, że gra to kibel. Ogólnie to REDzi nikomu nie dali jeszcze w to pograć? Z wieśkiem też tak było?
Opublikowano 9 listopada 20204 l Cytat That is one of the highest priced buildboards on times square. It costs, roughly, $1.5 to $4 million per 4 weeks depending on the year. Even with covid, prices were still very high in the beginning of the year. Yeah they spent a pretty penny for that specific buildboard Mają rozmach, skur.....
Opublikowano 9 listopada 20204 l Wszystko się zwróci w dniu premiery... Jak do niej dojdzie [emoji14]
Opublikowano 9 listopada 20204 l W dniu 10.03.2016 o 11:17, Figaro napisał: Gra wyjdzie między 2017 a 2021. Niemniej wg CEO nie jesteśmy tak daleko od premiery jak nam się wydaje. Czyli już nie przełożą, można brać wolne.
Opublikowano 9 listopada 20204 l I jak tam wrażenia z tej książki o Cyberponku? Ktoś chyba nabył, np. [mention=27627]XM.[/mention] Warto brać za prawie 5 dyszek?
Opublikowano 11 listopada 20204 l W dniu 9.11.2020 o 21:34, Frantik napisał: I jak tam wrażenia z tej książki o Cyberponku? Ktoś chyba nabył, np. [mention=27627]XM.[/mention] Warto brać za prawie 5 dyszek? Ujdzie, choć trochę wieje nudą, przydałyby się jakieś konkretniejsze opisy ważniejszych postaci, a nie samego świata.
Opublikowano 11 listopada 20204 l W Euro RTV pojawiły się bundle Series X z Cyberpunkiem z premierą na 10 grudnia, wygląda na to że już nawet konsole są przygotowywane na grudniową premierę.
Opublikowano 12 listopada 20204 l Już jakieś wariaty rozsyłają plote o 2021 bo I N S A J D E R K A tak powiedziała. Nie mogą tego zrobić bo inwestorzy ich pozwą, stracą miliony na okresie świątecznym no i miliony na giełdzie. Księgowa na to nie pozwoli Edytowane 12 listopada 20204 l przez Kron997
Opublikowano 12 listopada 20204 l Kolejna obsuwa, by ich tylko pogrążyła. Już bym nie kupował normalnie, a najzwyczajniej świecie poczekał i kupił używkę, wywalone w te ich praktyki, jak mają takie podejście.
Opublikowano 12 listopada 20204 l No ja nie kupuję, póki nie rozniesie się wieść, że bugi zostały załatane i gra wciąga jak Wiedźmin 3/GTA V, a strzelanie nie nuży jak w The Division. TAKIE MAM WYMAGANIA
Opublikowano 12 listopada 20204 l 18 godzin temu, MaZZeo napisał: W Euro RTV pojawiły się bundle Series X z Cyberpunkiem z premierą na 10 grudnia, wygląda na to że już nawet konsole są przygotowywane na grudniową premierę. Czy w związku z tym prawilna łatka pod nextgeny będzie gotowa 10 grudnia? Coś mi się przesłyszało, że dopiero luty-marzec 2021 ma być full wypas na SeX-ie i PS5...
Opublikowano 12 listopada 20204 l Ja i tak mam kolekcjonerkę zamówioną, ale powiem tak - przestało mi zależeć. Już wolałbym, żeby nie wypuszczali aż będzie łatka next genowa (wiem, zły ze mnie człowiek). A co jak siedzą, żeby taką łatkę machnąć?
Opublikowano 12 listopada 20204 l 2 minuty temu, Czezare napisał: Czy w związku z tym prawilna łatka pod nextgeny będzie gotowa 10 grudnia? Coś mi się przesłyszało, że dopiero luty-marzec 2021 ma być full wypas na SeX-ie i PS5... Nie, łatka najwcześniej w przyszłym roku po dodatkach
Opublikowano 12 listopada 20204 l Przynajmniej mogą mówić, że te ewentualne niedoróbki i przekładanie to przez covid. Ja mam i tak zamiar kupić. Jakiś tam patriotyzm gierkowy czuję w tym przypadku (nie na tyle duży żeby płacić prawie 4 bomby ale na gotg się nie nastawiam, wręcz przeciwnie. I szczerze to wydaje mi się, że taki ascent to będzie lepszy cyberpunk rpg, mimo iluśset razy mniejszego budżetu od cb 2077. Edytowane 12 listopada 20204 l przez lpcl
Opublikowano 12 listopada 20204 l No mnie formuła strzelania tak konkretnie od tej gry odstręcza, że pewnie odbiję się szybko i wrócę do delektowania się Control na next-genie, co w połączeniu z Bloodborne w 60 klatkach, Devil May Cry 5 i ponownym przejściem The Last Of Us 2 okaże się moim czołowym zestawem na, propably, najbliższe 2 lata, o ile dalej będą katować Assassinami i innymi takimi. A... i jeszcze NieRy.
Opublikowano 12 listopada 20204 l 3 minuty temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał: No mnie formuła strzelania tak konkretnie od tej gry odstręcza, że pewnie odbiję się szybko i wrócę do delektowania się Control na next-genie, co w połączeniu z Bloodborne w 60 klatkach, Devil May Cry 5 i ponownym przejściem The Last Of Us 2 okaże się moim czołowym zestawem na, propably, najbliższe 2 lata, o ile dalej będą katować Assassinami i innymi takimi. Bloodborne w 60 fpsach, a na czym to?