Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Featured Replies

Opublikowano
22 minuty temu, Bigby napisał:

Jeżu kolczasty jak to dobrze wyglada. Nie oglądałem żadnych tych gameplayow które wyciekły tylko teraz te 3 filmiki. Hot damn. 

Media Expert widzę tez ma mocna spine z premiera Cyberpunka bo od rana dostałem juz od nich 3 maile. Najpierw że zamówienie jest kompletowane, potem FV a następnie że paczka jest gotowa do wysyłki. Potem będzie to leżeć w gestii InPostu. Mam nadzieje że paczkomat nie będzie przepełniony. 

Jutro zrobie sobie dzień hajpu i obejrzę wszystkie NCW :) Będzie co oglądać 

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co to jest za gowno pierdolone to ja nawet nie. Powoli zaczyna brakowac mi cierpliwosci. Dzisiaj trzy razy mi sie gra wypierdolila na ps5. 3 RAZY. Doliczajac wczorajszy to wywalilo mnie 4 razy przez m

• Co do mechanik, to można inwalidów leczyć dotykiem.

• No cześć co tam?    @MaZZeo kasuj konto

Opublikowano
2 godziny temu, Faka napisał:

Tu jest wersja z Xone S. Tylko trzeba i tak pamiętać, że grają w tego bez patcha.

Przecież to nadal lepiej wyglada niż ten trailer gameplaya z najnowszego Halo z tymi gorylami . Bedzie grane na PS4 :-)

Opublikowano

Media Expert ogarnął mi już paczkę do wysyłania. Kurła, muszę do tego czwartku ukończyć Control, bo potem już nie będzie czasu XD

Opublikowano

Super to wygląda na nowej generacji. I to jeszcze 60 klateczek, a miało być 30. Ciekawe co oni jeszcze wcisną w tym next genowym paczu.

Opublikowano

Jakby ktoś chciał poznać trochę lore to w ramach odliczania do premiery mój ziomo wrzuca codziennie tekst o postaciach z CP i ich roli w uniwersum. Fajna lekturka, polecam: https://pademimysza.wordpress.com/

Opublikowano

Wygląda jak kolejna część Johna Wicka. :D 

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Oooo, od T7pro. Na premierę Valhalli zrobili we współpracy z Ubi też film o wikingach, który mam do obejrzenia :)

Opublikowano

Livestream z PS5. Kto chce niech ogląda póki dostępne.

Opublikowano

Chyba bedzie banik. Strim ze schowka na szczotki, pralka w tle xDDDDDD

Opublikowano

Poniedziałek o 16-17 chyba, ale nikt tego nie potwierdził. Mówi się też, że może jednak we wtorek. Kto wie.

Opublikowano

Nie no, na next genach smiga to lepiej niz sie spodziewalem. Chyba nie pozaluje tego preordera.

Opublikowano

Ahh nie mogę się doczekać....takiego Cyber Skyrimu, tylko ze Redi naprawia gierkę z czasem, a nie community

Opublikowano
2 godziny temu, Bigby napisał:

:D

Może to haluny po tym jaraniu.

Opublikowano

Wiadomo gdzie wrzucili 3 h gameplayu z ps5.Wyglada to całkiem zacnie choć widać trochę wkurwa.jące Bugi. Zobaczymy co będzie z tym day one patchem.

Opublikowano
Godzinę temu, BieŃ napisał:

Wiadomo gdzie wrzucili 3 h gameplayu z ps5.Wyglada to całkiem zacnie choć widać trochę wkurwa.jące Bugi. Zobaczymy co będzie z tym day one patchem.

Oglądałeś wersję z września. Wszystkie tego typu bugi zostały zrobione w tym czasie do premiery

Opublikowano

Dobrze dedukuję, że wersja na ps4 (w tym amator) teoretycznie powinna wyglądać podobnie jak ta na Ps5 tylko będzie miała znacznie mniej / mniej FPS? 

Póki co tam nic nie dodali do next-genów oprócz 60 klatek? 

Oglądam te gameplaye i graficznie jest oczywiście ładnie, jednak przy okazji IMO zupełnie osiągalnie dla past-gena.

Opublikowano

60 fps na next genach to potężny gamechanger i przez gardło by mi nie przeszło, że miałbym sobie psuć wrażenia z gry w 30 klatkach. 

Opublikowano

No to, że tą grafike z trailerów to zobaczą tylko najbogatszy 1% pece mustard race to wiadome od dawna, ale nie przeszkodzi to pozostałym 99% szczekać, że konsole wstrzymują rozwój xd

Gierka wygląda ok, jak bugi nie będa zbyt częste a gameplay chociaż poprawny to jak dadzą dobre story to będzie feels good. W3 pod względem walki też się szybko robił wtórny, a i tak był lux jako całokształt, więc tu może być podobnie.