Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Featured Replies

Opublikowano

Za 2 godziny to się chyba internet spali w tych wszystkich serwisach recenzenckich, a meta to chyba pójdzie do szafy się schować, bo się będą bać o własne zdrowie, że dlaczego tak nisko został oceniony XD

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co to jest za gowno pierdolone to ja nawet nie. Powoli zaczyna brakowac mi cierpliwosci. Dzisiaj trzy razy mi sie gra wypierdolila na ps5. 3 RAZY. Doliczajac wczorajszy to wywalilo mnie 4 razy przez m

• Co do mechanik, to można inwalidów leczyć dotykiem.

• No cześć co tam?    @MaZZeo kasuj konto

Opublikowano

Ale będą pękać doopy o 17 :banderas:

Opublikowano

Recenzji będzie raczej bardzo mało. Spodziewam się tylko od takich serwisów jak IGN, Gamespot, czy Gameinformer.

Opublikowano
5 minut temu, Bigby napisał:

Recenzji będzie raczej bardzo mało. Spodziewam się tylko od takich serwisów jak IGN, Gamespot, czy Gameinformer.

Ty podła imperialistyczna świnio tylko cd action. 

Edytowane przez Absolem

Opublikowano

Jakieś 456 tysięcy ludzi właśnie dostało zawału albo małego udaru. 

Opublikowano

Bedzie minimum 90 na meta, jakby mialy pekac dupy to juz by byl wyciek przed premiera.

Opublikowano
4 minuty temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał:

Nie byłbym taki pewien, biorąc pod uwagę jak błyskawicznie wywalili wycieki.

Kto chciałby, żeby jego gra wyciekła przed premierą i jaki ma to wpływ na jakość produktu???

Opublikowano

Szczególnie, że filmiki pokazuję grę bez tych patchów, a przecież po coś przesunęli premierę i wydali dziesiątki? setki? tysięcy na nadgodziny.

Opublikowano
3 minuty temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał:

A czy ja coś takiego napisałem? To było a propos pewności, że gra będzie 90 na 100

Ok :) No tak, przedział ocenowy może być różny, ciężko określić jak gra zostanie oceniona przez zagraniczne portale wsperające lgbtq+++, bo generalnie Redzi są tam wrogiem publicznym nr1 :D (nie mam pojęcia dlaczego, nie wczytywałem się, ale musieli czymś im podpaść).

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano

CD Projekt RED niczym nie podpadł środowiskom LGBTQ. Nie dość, że otwarcie je wspiera, to sam Cyberpunk jest grą opartą na płynnej tożsamości genderowej. A że poszczególne osoby mogą widzieć tu i ówdzie luki, to typowe dla współczesnej publicystyki.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

comment_1607358058cgOQJTwFRqNhM7I09A82XF

Ciekawe czy od Testo mieli zgodę, czy też będą przepraszać xd

Opublikowano
9 minut temu, Observer napisał:

comment_1607358058cgOQJTwFRqNhM7I09A82XF

Ciekawe czy od Testo mieli zgodę, czy też będą przepraszać xd

To jest serio z gry, czy fotoszop?