Słupek 2 155 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 nom, dawno nie miałem takiego roz.pierdolu na bani. niby pre order mam ze steelbookiem wykupiony na premierę ale nie wiem czy brać. z jednej strony gameplaye i trailery które wyglądają jak wanna be rockstar gierki. z drugiej stony całkowicie inny gatunek, target... z jednej kompletnie niejasna sprawa jak gra wygląda i działa na konsolach / z drugiej strony w3 nawet na premierowe ps4 to top one generacji z jednej strony nijakie gameplaye z drugiej strony ukochana tematyka , design rozum poczekaj na next gen pacza, serce bierz kurvo ;/ Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 A to można nazywać się Polakiem i nie mieć jeszcze gry na dysku? 1 Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 Można sobie zrobić babę z siusiaczkiem w kreatorze? Cytuj
Dalhi 178 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 (edytowane) W mojej apce na xbox Cyberpunk się nie wyświetlał i nie mogłem dodać do pobierania... Jednak jak to mówią Polak potrafi, kupiłem wersję cyfrową dodałem do kolejki na konsoli i anulowałem zakup . Po 11 godzinach mam już 48 GB, mysłę że do czwartku się zassie razem z łatkami. Po pracy jak dostane pudełko w sklepie od razu odpalam. Edytowane 8 grudnia 2020 przez Dalhi Cytuj
Dalhi 178 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 (edytowane) Ciągle neostrada 20 Mb/s, nie ma lepszej opcji w mojej lokalizacji. Za dnia siostra na zdalnym więc nie blokuje neta, transfer na nocki zostawiam. Na płycie wypalona wersja z zeszłego roku i tak trzeba zasysać całość od nowa jak to było z Valhallą więc kombinuje. Edytowane 8 grudnia 2020 przez Dalhi Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 Czyli jak ktoś liczy na rzetelne informacje o wersji konsolowej, to musi jeszcze trochę poczekać. Jak i tak jestem nastawiony na wersje next genową. Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 Niby ten patch nadal pozostawia sporo bugów, będą to latać przez dłuższy czas. Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 Jak już wrzucasz MDLa to zrób risercz na jego temat. Jedynym celem tego jegomościa jest triggerowanie ludzi, co - patrząc po komętkach na jego YT - wychodzi mu rewelacyjnie i nie zawaha się nasrać na cokolwiek, byle kogoś wkurzyć 1 Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 Godzinę temu, messer88 napisał: Można sobie zrobić babę z siusiaczkiem w kreatorze? Jeszcze jak. A nawet trzeba. Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 7 minut temu, Bzduras napisał: Jak już wrzucasz MDLa to zrób risercz na jego temat. Jedynym celem tego jegomościa jest triggerowanie ludzi, co - patrząc po komętkach na jego YT - wychodzi mu rewelacyjnie i nie zawaha się nasrać na cokolwiek, byle kogoś wkurzyć Nie znam gościa, ale trochę niepokojące, że jedyny materiał z wersji konsolowej, to ten usuwany przez Redow. Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 To może lepiej nie zagłębiaj się w jego twórczość, bo może Ci to grozić zawałem: Spoiler 1 Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 Panie, nie palcie cracku kiedy jesteście w ciąży. Jeden z komentarzy, czyli musi być warty uwagi, dzięki. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 Obejrzałem reckę TVGry do snu (tak, debilnie się ogląda reckę video sklejoną z oficjalnych materiałów, no ale cóż...) i ciekawą rzecz powiedział (gdzieś w tekstowej recce też widziałem) - Keanu w wielu momentach wypada sztucznie, tak że widać i czuć, że to była jego pierwsza gra w życiu, za to Żebrowski podobno wypada fantastycznie jako Johnny Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 To, że keanu odstaje to już było słychać na zwiastunach. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał: A to można nazywać się Polakiem i nie mieć jeszcze gry na dysku? Tak, wystarczy nie chcieć być beta-testerem 4 Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 Czy tyczy się to również konsol? Swoją drogą, w CP2k77 bazową wersją językową gry jest ENG, czyż nie? Nie powiem, że kusi mnie granie w grę REDów po polsku, ale nie będę jak zwierzak skazywał się świadomie na gorszą wersję. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 Ja na pewno sprawdzę Polską wersję z ciekawości, druga strone medalu jest taka, że żona woli jak gram w coś po Polsku, to może sobie słuchać czytając w międzyczasie książkę Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 Szkoda tylko, że robią to samo co z Wiedźminem. Ludzie co wyłożyli największe hajsy na kolekcjonerkę (albo zwykle boxy)półtora roku temu, dostaną grę najpóźniej, bo widać wielkim problem jest wysłanie ich tak, żeby dotarły na jutro. W efekcie pierwsi zapłacili, ostatni dostaną. Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 17 minut temu, PiotrekP napisał: Szkoda tylko, że robią to samo co z Wiedźminem. Ludzie co wyłożyli największe hajsy na kolekcjonerkę (albo zwykle boxy)półtora roku temu, dostaną grę najpóźniej, bo widać wielkim problem jest wysłanie ich tak, żeby dotarły na jutro. W efekcie pierwsi zapłacili, ostatni dostaną. Skoro premiera jest 10 to czemu miałbyś dostać grę jutro? Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 Z drugiej strony są opinie np. Easy Allies, gdzie uważają że Keanu świetnie wypada w tej roli. Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 Dla mnie sprawa jest prosta -> Geralt to polak z krwi i kości mówiący po polsku, a Keanu Reeves to Johny Wick/Neo mówiący swoim dziwnym amerykańskim akcentem. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 2 minutes ago, Bigby said: Z drugiej strony są opinie np. Easy Allies, gdzie uważają że Keanu świetnie wypada w tej roli. Myślę, że też dużo zależy od stopnia uwielbienia Keanu Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 2 minuty temu, Bartg napisał: Myślę, że też dużo zależy od stopnia uwielbienia Keanu Przecież Kjanu był w Polsce drugi po papieżu... a że papież opuścił podium to wiesz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi