Bartg 5 468 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 Wiadomo Dla mnie też top3 aktorów, no ale zobaczymy w praniu jak wypadł, na pewno za graniem po angielsku przemawia fakt, ze oglądać twarz Keanu z głosem Żebrowskiego trochę 2/10, co innego jakby Keanu dał tylko głos jakiejś postaci z randomowym ryjem. A tak dysonans może być za duży. 1 Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 Wiedźmin? tylko po polsku Cyberpunk? tylko po angielsku 1 Cytuj
Soban 4 054 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 No wiedźmin po ang to brzmiał jak solid snake wannabee Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 2 minuty temu, Soban napisał: No wiedźmin po ang to brzmiał jak solid snake wannabee ALE-ALE CHARLES DANCE Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 7 minut temu, XM. napisał: ALE-ALE CHARLES DANCE Nie ma sensu zmieniac calego odbioru gry dla paru linijiek dialogowych które otrzymał w angażu. Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 Ściąga mi sie jakiś patch na Xbox 15 gb. Cytuj
LiŚciu 1 329 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 27 minut temu, MBeniek napisał: Recenzje były w cenie akcji już wcześniej. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, Bartg napisał: Obejrzałem reckę TVGry do snu (tak, debilnie się ogląda reckę video sklejoną z oficjalnych materiałów, no ale cóż...) i ciekawą rzecz powiedział (gdzieś w tekstowej recce też widziałem) - Keanu w wielu momentach wypada sztucznie, tak że widać i czuć, że to była jego pierwsza gra w życiu, za to Żebrowski podobno wypada fantastycznie jako Johnny Jeśli wypada sztucznie to znaczy, że wypada normalnie, on jest taki trochę drewniany, zresztą w filmach to nawet widać i często się z niego śmieją z tego powodu. Co nie zmienia faktu, że sympatyczny z niego gość i podobno jeden z normalniejszych a nie żadna gwiazda. Edytowane 8 grudnia 2020 przez lpcl Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 A ja zaufam chyba tygry i będę grał z Polskim lektorem. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 Nic dziwnego, że TVGry poleca polską wersję skoro tak mocno ją promowali. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 Wow, odkrycie stulecia, Keanu jest średnim aktorem. Jest i to bardzo ale nie na tym opiera się jego sława. Niech każdy gra w taka wersje językowa w jaka chce choć osobiście widząc Keanu Reevesa na ekranie nie mówiącego swoim głosem tylko Zebrowskiego to nie potrafiłbym zdzierżyć. I nie ważne jak dobrze byłby przez niego zagrany. 1 Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 No, ja to mam w sumie zagrać w pełny, polski dubbing, gra robiona przez rodaków to i gra będzie grana po naszemu. Na pewno takiej lipy nie odwalili, skoro aż tak się za to zabrali porządnie. Cytuj
Bzduras 12 521 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 Nie będę pozbawiać się Keanu na własne życzenie. Jest jaki jest, ale widzieć go w grze i słyszeć Żebrowskiego... cała wczutka ulatuje jak gołąb po wystrzale z RPG. Może przy którymś tam kolejnym playthrough spróbuję, ale patrząc na różnorodność npców w grze, gdzie połowę klimatu będą robić specyficzne dla danej grupy akcenty, jakoś nie widzę tego tytułu z polskim dublażem. 2 Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 Polski dubbing xd Czy my mamy zamiar grac w knacka albo ratcheta? Badzmy powazni polski dubbing tylko w wiedzminie bo geralt jest polakiem Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 3 minuty temu, Faka napisał: No, ja to mam w sumie zagrać w pełny, polski dubbing, gra robiona przez rodaków to i gra będzie grana po naszemu. Na pewno takiej lipy nie odwalili, skoro aż tak się za to zabrali porządnie. W Dying Light też grałeś po polsku? Co z tego, że gra robiona była przez polaków? Wiedźmin moim zdaniem był wyjątkiem bo osadzony był mocno w naszym folklorze i poza imionami bohaterów specyficzne były też nazwy potworów jak choćby południce. 1 Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 Trochę śmieszą mnie te komentarze, że nasi grają po polsku z dubbingiem i wyśmiewają. Jakoś w innych krajach to ludziom nie przeszkadza i grają w swoim ojczystym języku i nikt ich z tego powodu nie wytyka. Ha tfu. Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 Ja przejdę po polsku za drugim razem. Cyberpunk2077 po polsku może być ciekawym doświadczeniem, czymś w rodzaju kultowego filmu Szulkina "Ga, ga - chwała bohaterom" (polecam, świetna polska dystopia!). Ale pierwszy raz in English, off course. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 Dobrze, niech każdy gra jak chce. Ja mam większy problem - do teraz nie mam pojęcia jaką ścieżkę zacząć. Wszystkie mi się podobają w równym stopniu... Cytuj
Observer 10 407 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 Więc feministka która recenzowała dla Gamespotu: - użyła craftingu tylko raz - tylko raz poszła do sklepu w świecie gry - nie obchodziło ją upgradowanie broni - tylko raz użyła mantis blade - nie robiła misji w których pomagasz policji, bo ona nie lubi policji (popiera Black Lives Matter) - "nie miała czasu" sprawdzić co ma w inventory - narzeka że broń nie działa jak w Call Of Duty, - nie ma pojęcia co to Cyberpunk, gra ją odrzuciła negatywnym dystopijnym klimatem, liczyła że cyberpunk jest wesoły - CDP zgrzeszyło przedstawiając różne mniejszości w nie tylko pozytywny sposób Dała grze 7/10. Honk, honk. 1 8 2 Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 1 minutę temu, Voytec napisał: Dobrze, niech każdy gra jak chce. Ja mam większy problem - do teraz nie mam pojęcia jaką ścieżkę zacząć. Wszystkie mi się podobają w równym stopniu... Ponoć hackowanie jest nudne, bo wciąż się powtarza jedną i tę samą minigierkę. Chociaż mi to nawet się podoba, bo to trochę jak futurystyczna historia o mistrzu w kółko i krzyżyk. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 A miał być TransSimulator 2077... Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 4 minuty temu, Observer napisał: Więc feministka która recenzowała dla Gamespotu: - użyła craftingu tylko raz - tylko raz poszła do sklepu w świecie gry - nie obchodziło ją upgradowanie broni - tylko raz użyła mantis blade - nie robiła misji w których pomagasz policji, bo ona nie lubi policji (popiera Black Lives Matter) - "nie miała czasu" sprawdzić co ma w inventory - narzeka że broń nie działa jak w Call Of Duty, - nie ma pojęcia co to Cyberpunk, gra ją odrzuciła negatywnym dystopijnym klimatem, liczyła że cyberpunk jest wesoły - CDP zgrzeszyło przedstawiając różne mniejszości w nie tylko pozytywny sposób Dała grze 7/10. Honk, honk. Taka recka się nadaje do tematu "wysrywy z restetery" Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 5 minut temu, Observer napisał: Więc feministka która recenzowała dla Gamespotu: - użyła craftingu tylko raz - tylko raz poszła do sklepu w świecie gry - nie obchodziło ją upgradowanie broni - tylko raz użyła mantis blade - nie robiła misji w których pomagasz policji, bo ona nie lubi policji (popiera Black Lives Matter) - "nie miała czasu" sprawdzić co ma w inventory - narzeka że broń nie działa jak w Call Of Duty, - nie ma pojęcia co to Cyberpunk, gra ją odrzuciła negatywnym dystopijnym klimatem, liczyła że cyberpunk jest wesoły - CDP zgrzeszyło przedstawiając różne mniejszości w nie tylko pozytywny sposób Dała grze 7/10. Honk, honk. Dziewczyna zasłynęła recenzją Days Gone, której nawet przy recenzowaniu nie ukończyła. Już przy niej pokazała, że nie tylko ma małe pojęcie o pisaniu recenzji co o grach w ogóle. I do tego wszystkiego dostała do recenzji jedną z największych premier generacji. GameSpot... Ale nie skupiajmy się na tym co pisze o CP resetera, naprawdę. Nie warto tracić czasu na pisanie o tym. 1 Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 I ci pożal się Boże tzw. redaktorzy, jak tutaj jest pewnie kilku kolesi na forum co lepiej potrafi pisać, nie wspominając już o wiedzy o gierkach czy życiu w ogóle. Szkoda życia na takie gówno. Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 Nie rozumiem, dlaczego burzycie się tą recenzją, jakby Wam ktoś napluł w twarz. Poszczególne media są odpowiednio sprofilowane i mają prawo wymagać określonych standardów. Każdy ma prawo do swojej opinii i cieszyć się, że jakoś jest ona opisana i uargumentowana, w przeciwieństwie do komentarzy w rodzaju "gówno, 2/10". Ci, którym dane klucze interpretacji nie odpowiadają, nie muszą zwyczajnie czytać krytyków sprofilowanych w jedną czy w drugą stronę, bo w dzisiejszych czasach wybór jest ogromny. Potem się dziwicie, że ludzie mają graczy za infantylnych debili. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi