Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, suteq napisał:

Bo pewnie nie ma takiego kompa który by je uciągnął. :kaz: 

Też tak myślę, pewnie na max ustawieniach nawet 3090 im się dławiła :rayos:

Opublikowano
3 minuty temu, Bigby napisał:

Xbox One S. :dafuq: Deszcz kompletnie zabija framerate niestety.

Kurła, jakie to niegrywalne, nie no, nie ma opcji, jakbym miał tak grać, to czym prędzej bym poleciał kupować nową konsolę, szanujmy się.

Opublikowano
11 minut temu, Bigby napisał:

Xbox One S. :dafuq: Deszcz kompletnie zabija framerate niestety.

Chyba nie spodziewaliście się czegoś innego? To nie jest pierwsza gra na podstawowego Xboxa One, która chodzi w 20 fps, cudów nie ma, Switch by to lepiej udźwignął w dynamicznym 360p...

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, estel napisał:

To tylko pokazuje rozmiar banki jaka jest CP. Niesamowite.

Rekord sprzedażowy gier AAA GTA V zagrożony, jak jeszcze wrzucą dobre wsparcie modułu online i fabularne dlc (czego Rockstar nie zrobił). Myślę, że pęknie 100 mln na przestrzeni kilku lat, a może i szybciej. Marketing zrobił robotę.

Edytowane przez KrYcHu_89
Opublikowano (edytowane)

Xbox Series X. 60min.

Bugów tyle w żadnej grze nie widziałem chyba. Grafika jakoś średnia. Deszcz wygląda jak za czasów ps3.

Na upartego bym przeszedł i w takim stanie, ale pierwszy raz można to ograć tylko raz. Kupię za 3-4 miesiące jak już na prawdę połatają tą grę, bo nie wątpię że jest zajebista... ale nie w aktualnym stanie.

image.thumb.png.28e8dc6993890c053e44b70ca9fe3bf2.png

Edytowane przez Gość
Opublikowano

A niech sobie ludzie grają na czym chcą, ciśnienie na grę potrafi zrobić swoje.

Ja nigdy nie miałem kompa do grania, a w Wiedźmina 2 grałem od premiery na swoim MacBooku bo o żadnym czekaniu mowy być nie było. A grałem w granicach 20-30 fpsów byleby więcej detali było :D To są rzeczy, do których się człowiek jest w stanie przyzwyczaić. 

• Lubię! 1
Opublikowano
2 minuty temu, Voytec napisał:

A niech sobie ludzie grają na czym chcą, ciśnienie na grę potrafi zrobić swoje.

Ja nigdy nie miałem kompa do grania, a w Wiedźmina 2 grałem od premiery na swoim MacBooku bo o żadnym czekaniu mowy być nie było. A grałem w granicach 20-30 fpsów byleby więcej detali było :D To są rzeczy, do których się człowiek jest w stanie przyzwyczaić. 

Ty mnie nie podjudzaj, bo na prawdę wezmę na swojego Xbox One fat :dafuq:

• Haha 1
Opublikowano

Swego czasu zajarany grałem chyba w 15-20 klatkach w GTA 4. W Wiedźminie 2 też były różne cuda wyczyniane żeby chociaż te 30 mieć, a ślinka ciekła jak patrzałem na screeny i gameplaye z ustawień Ultra (jeszcze dodatkowo ze słynnym supersamplingiem).

Opublikowano (edytowane)

Rozmazaństwo straszne jest na konsolach. Normalnie jak powrót do generacji x360/ps3 albo...switcha. POLSCY MISTRZOWIE KODU XD

Ogólnie trochę lipa, że wersja pc wydaje się odstawać lata świetlne od konsolowej. Dawno aż takiej przepaści nie widziałem(zazwyczaj się rozbijało głównie o 30vs60fps), w sumie od czasów wiedźmina 3 xD

@eskopado lustra nie ogarniaja czapek, zdejmij nakrycie glowy to odzyskasz wlosy xD tez sie zbrechalem z tego

Edytowane przez Soban