Patricko 1 403 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Nie wiem czy wersja PC też to ma, ale na PS5 z włączonym HDR, jak gram to w niektórych miejscach jest takie lekkie mleko na ekranie, szczególnie w ciemnych miejscach z jasnym polem, wtedy to mocno wychodzi. Oglądałem u innych, zarówno na telefonie jak i tv ii jest podobnie, więc to nie wina mojego tv. Ogólnie widać, że devy wciąż mają problemy z hdr, bo takie kwiatki widać też na innych grach. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 U mnie nie rwie bo vrr. Za to miałem Buga który uniemożliwił mi skończenie questa. Robiłem coś pobocznego dla npc i potem przeskoczylo mi na zadanie główne ale zamiast wskazywać na npc z zadania głównego nadal wskazywało npca z zadania pobocznego. Musiałem zrobić reload 5 min do tyłu. NA SZCZĘŚCIE jest kilka auto sejwow jak w większości RPG. Czyli jak coś się zjebie mamy kilka momentów na przywrócenie. A i gra jednak jest ładna. Im dalej tym bardziej przyzwyczajam się do lekkiego rozmazania. Sam art style jest super. I ludzi jest naprawdę sporo na ulicach to nie są puste ulice. Nawet jak autem jadę jest ich trochę. Na pewno powinno być więcej w takim mieście ale no nie jest to covid style 2 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 dwa pytania: 1. Czy główny bohater mówi pod nosem 'zaraza'? 2. Czy można nazwać swój motor 'Płotka'? Cytuj
Patricko 1 403 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Jakby coś to nagrałem sobie taki godzinny klip z początku gry. Gram na PS5 i jak widać z płynnością nie ma żadnego problemu.Co mnie cholernie pozytywnie zaskoczyło to mega dobry model strzelania. Czuć bronie, ich modyfikacje, wagę, itd. Na początku celownikiem rzuca, a w miarę ulepszeń swoich jak i broni jest coraz to lepiej. Do tego stopnia, że wolę zabawę w rambo niż czajenie się.Moje nagranie z PS5. Jeszcze ogarniałem grę, więc bez szyderki http://www.twitch.tv/pspatricko/v/831220171?sr=a&t=0s Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Już prawie się napaliłem, ale jednak poczekam na załatanie gry, Redzi są ok, ale trzeba dać im trochę czasu na szlify, zwłaszcza, że zapowiada się gra na długie godziny, a w moim wieku na pół roku starczy Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Fusion Pierogi właśnie kleją na Polsat Games Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 13 minut temu, maciucha napisał: dwa pytania: 1. Czy główny bohater mówi pod nosem 'zaraza'? 2. Czy można nazwać swój motor 'Płotka'? 1. Nie ale bardzo dużo przeklina 2. Nie mam motora jeszcze 1 Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 (edytowane) Gram od 13 na xsx, Bugfest opór niestety inwidualnie to bieda jak chuj... Broni się fabuła, postacie, projekt miasta i strzelanie. Ale gra jest paskudna. Edytowane 9 grudnia 2020 przez kislawa Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 A mówiłem, że będzie się grało jak w jrpg, to mi nie wierzyli Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Ciekawe jak na xox będzie się prezentować Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Słabo będzie się prezentować. Gram na xsx i jest trochę gówno rozmazane. Sam design jest miód, ale brakuje tu ostrości. Może to przez to, że gram na trybie wydajnościowym. 60 klatek też chyba nie trzyma, albo ma zjebany framepacing bo jakoś nie jest buttersmooth. Jeszcze jutro pogram, ale coś czuję, że poczekam na nextgen patch. Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Chociaż żeby stałe 30 było na xox Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Gra się instaluje, pobiera wersję 1.02 - 45.218 GB (PS4) Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Dobra recenzja: Recenzja Cyberpunk 2077 - gra roku, ale za jaką cenę? - YouTube Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Czy ktoś z grających już przeszedł albo jest gdzieś daleko i powie, czy ta fabuła "się broni", "daje do myślenia", "jest solidna", "wciąga", czy staje się legendą na miarę Half Life 2? Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Juz sie odpala u mnie na PS4 jedziemy panowie Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Teraz, BrandonLee_z_TheCrow napisał: Czy ktoś z grających już przeszedł albo jest gdzieś daleko i powie, czy ta fabuła "się broni", "daje do myślenia", "jest solidna", "wciąga", czy staje się legendą na miarę Half Life 2? Fabuła się broni. Postacie się bronią. Design się broni. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Gra jest piękna, potężna, czapki z głów. Wsiąkłem. Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Chociaż żeby stałe 30 było na xoxProblem w tym, że na xsx potrafi spaść w trybie jakości z tych 30 fps. Mimo iż gram z vrr. Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Srsly? Czy to fake? 2 minuty temu, eskopado napisał: Uspokajam - będą drwale w 2077 Srsly, czy to fake? Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 (edytowane) Brak ostrości kłuje w oczy, wersja PS5. No i pierwsze 20 minu i pierwsze glicze za płoty. Patch upgradowy na nextgeny natychmiast. 60fps trzyma. Edytowane 9 grudnia 2020 przez Donatello1991 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 14 minut temu, SlimShady napisał: Dobra recenzja: Recenzja Cyberpunk 2077 - gra roku, ale za jaką cenę? - YouTube Trochę jednak spoileruje Cytuj
Gość Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 (edytowane) 17 minut temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał: Srsly? Czy to fake? Srsly, czy to fake? Nie, mój screen sprzed chwili. Ogólnie jeśli coś nie rzuca się na pierwszy rzut oka graczowi, czyli jakieś "drugoplanowe" przedmioty, plakaty, rzeczy na stołach/biurkach itp, to wygląda jak jakaś zaślepka wrzucona tymczasowo podczas prototypowania, której zapomnieli (tzn. raczej nie zdążyli) wymienić xd Zmieniłem na quality mode, bo w performance im dalej jestem tym bardziej rwie, jakby zapychało się cache czy coś, wtf. Ale raczej długo nie pogram, bo nie mogę się za bardzo wczuć, bo ciągle trafiam na coś, co mnie rozpierdala, np. coś takiego podczas swobodnej przechadzki xd Czekam na patche i zaczynam od nowa nomadem (streekid średnio mi podszedł) Spoiler Edytowane 9 grudnia 2020 przez Gość Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 1 godzinę temu, blantman napisał: U mnie nie rwie bo vrr. Za to miałem Buga który uniemożliwił mi skończenie questa. Robiłem coś pobocznego dla npc i potem przeskoczylo mi na zadanie główne ale zamiast wskazywać na npc z zadania głównego nadal wskazywało npca z zadania pobocznego. Musiałem zrobić reload 5 min do tyłu. NA SZCZĘŚCIE jest kilka auto sejwow jak w większości RPG. Czyli jak coś się zjebie mamy kilka momentów na przywrócenie. A i gra jednak jest ładna. Im dalej tym bardziej przyzwyczajam się do lekkiego rozmazania. Sam art style jest super. I ludzi jest naprawdę sporo na ulicach to nie są puste ulice. Nawet jak autem jadę jest ich trochę. Na pewno powinno być więcej w takim mieście ale no nie jest to covid style Grasz w 30 czy 60 fps? Faktycznie nie widać różnicy? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi