Plugawy 3 661 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 31 minut temu, Hum napisał: Odpalał juz to ktoś na XO Fat? xD Przez sekunde myślałem, że to Vice city na ps2. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 1 godzinę temu, Labtec napisał: oh wow, magia Na konsoli z 2005 roku, która ma 512 RAM pamięci(X360). To jak ta gra działała i wyglądała przy takiej skali, to był cud technologiczny. Nie porównujmy tego do REDowej fuszerki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Teraz, Plugawy napisał: Przez sekunde myślałem, że to Vice city na ps2. Co powiedziałeś samuraju? 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Ja tylko przypominam, to firma, w której devsi jako ostatni dowiadywali się np. o tym, że grę można przejść bez zabijania, w momencie gdy ta była już feature complete, o konfliktach marketing/góra vs. dev team, to można by książkę napisać i to nie tylko w przypadku CP2077, ale ogólnie (Thronebreaker też ma fajne historie). Współczuję premiery devom, ciekawe czy i tym razem będzie dyżur 7/7 z 12h dniem pracy, niezależnie od tego co robisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Wrzucam też zdjęcie z wersji PC. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 246 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Teraz, SlimShady napisał: Na konsoli z 2005 roku, która ma 512 RAM pamięci(X360). To jak ta gra działała i wyglądała przy takiej skali, to był cud technologiczny. Nie porównujmy tego do REDowej fuszerki. no tak 20 fps, lol, szybko zapominacie. Co do wersji na past-geny: Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 2 godziny temu, Rozi napisał: Tuzi dewelopingu, ale technicznie gra leży, weź przestań wąchać ten klej w końcu. Przecież napisałem baranie, że technicznie jest tragedia wg internetów, naucz się czytać, albo okulary kup, najlepiej to denka od butelek. Z resztą gram i moje odczucia są takie, że jakoś bugów dopóki co nic nie uświadczyłem, poza znikającymi dźwiękami czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 382 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: no tak 20 fps, lol, szybko zapominacie. Co do wersji na past-geny: No i pięknie, Butcher pisał w recenzji, że Battlefield 3 wygląda na konsoli tak samo jak na dobrym PC. tak, to żart jakby co 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 246 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Teraz, Bzduras napisał: No i pięknie, Butcher pisał w recenzji, że Battlefield 3 wygląda na konsoli tak samo jak na dobrym PC. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Widze, że zielona puszka staje się powoli symbolem tej gry Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Jak ja to w ogóle mam opylić, przecież wstyd to nawet sprzedawać jakiemukolwiek człowiekowi i żerować na jego niewiedzy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Cytat Miła Pani 28.01.2020 17:20 plusy: - ładne biuro - można czasem pogadać z kimś z zarządu - darmowe piwko na imprezach - czasem rozdają koszulki lub stare gry - zgniatarka do plastikowych butelek i duży wybór herbat - jak ktoś jest niedowartościowany to może się pochwalić na fejsie że tu pracuje i to by było na tyle, serio minusy: - dziwne zasady nieprzystające do branży – raz ci mówią że luz i krótkie spodenki, a potem dziewuchy z HR próbują prać mózgi jak w jakimś korpo z Mordoru, to bank czy się gry robi? - zgłaszasz uwagi? dostaniesz w pakiecie kilka spotkań kołczingu od dziewuch z HR jak się uśmiechać i że tak naprawdę to nie myślisz to co myślisz, a to co ci się nie podoba tak naprawdę ci się podoba, tylko jeszcze tego nie zrozumiałeś, bo to cd projekt i zrobiliśmy wiedźmina, więc musi być super wszystko i zawsze, nie rozumiesz to zrozumiesz - ocena pracownika jak z grupy przedszkolnej 4-latków – co miesiąc dostajesz medaliki, pucharki i łapki w górę (lub w dół), a spróbuj się zaśmiać że dziecinada to – patrz punkt 2 - niby wszyscy miło „cześć, cześć”, a jak spróbujesz wnieść uwagę do wypowiedzi managera (zwanego tutaj dumnie LEADEM), to grożą ci konsekwencje związane z łapkami w dół albo gorzej (patrz punkt 2), chyba nie myśleliście, że ten dziecinny system jest tylko dla beki - miało być miło, a managerowie udają że cię nie widzą na korytarzu, z plebsem się przecież nie rozmawia - dotyczy panisk na stanowiskach kierowniczych a nie zarządu który jest bardziej w porządku niż paniska - ludzie z pasją? są, ale się pochowali i pracują, za to widać dużo takich co w gry w ogóle nie grają i psują atmosferę - poznam jak się robi gry! – nie poznasz, bo nie dostaniesz dostępu do większości materiału a ludzie nie chcą rozmawiać, tylko patrzą wilkiem coś za jeden i kontrolują każdy twój ruch - pogram sobie w gry! – nie, nie pograsz, bo tu się robi gry a nie w nie gra, nawet piłkarzyki zniknęły bo ktoś w nie grał - nawiedzeni fanatycy - cyt. „mógłbym tu pracować za darmo” „kocham Adama B.” - regionalny folklor – „jestem nerdem, ubiorę się w szlafrok i klapki, może ktoś mnie zauważy” - niedojrzałe małolaty - „byłem na imprezie”, „będę na imprezie”, „mam kaca, więc wciąż jestem na imprezie”, „kiedy beer Friday?”, „idziemy do kina, yeee!, before przed wejściem?” – przynajmniej browar z firmowej lodówki sprzątnijcie, bo wstyd przed gośćmi kiedyś będzie - lansiarze - „pokażę swoje nowe białe buciki / pomaluję włosy na fioletowo / będę spacerować pół dnia z pieskiem po biurze albo najlepiej pięcioma żeby dostać +10 do lansu w towarzystwie” – to schronisko dla zwierząt czy gry się robi? - moje konto bankowe płakało jak widziało co na nie wpływa, nigdy nie widziało mniejszego datku, ale tutaj pracuje się dla wartości a nie pieniędzy, tak mówili na początku, tylko w sklepie mówią że nie akceptują tego środka płatniczego - bonusy obiecywali duże i pewnie takie były ale nie dla mnie i innych maluczkich, za to widziałem na parkingu kto maluczki nie był - nadgodziny są płatne ale jak ci je pozwolą rozliczyć – jak myślicie, zawsze pozwalają? przecież nie musisz siedzieć po godzinach, nikt nie każe, tylko praca ma być na czas - szkolenia? rozwój? plan na pracownika? - cyt. ”eeee yyyy eeeee a nie masz zakresu obowiązków?”, „nie narzekaj, wiesz ile osób chce być na twoim miejscu?” Rozważ wątpiący kandydacie przy dobrym trunku, czy aplikując tutaj zmierzasz w dobrym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 2 minuty temu, Faka napisał: Przecież napisałem baranie, że technicznie jest tragedia, naucz się czytać, albo okulary kup, najlepiej to denka od butelek. Stawiasz określenie "tuzi dewelopingu" z "technicznie jest tragedia", rozumiesz już o co chodzi? "Tuzi dewelopingu" i "technicznie jest tragedia" Rozumiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Bo wchodzisz i pierdolisz w tym temacie i wyśmiewasz z innych postów też, wypierdalaj i daj się ludziom cieszyć z gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 246 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 (edytowane) 2 minuty temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał: Jak ja to w ogóle mam opylić, przecież wstyd to nawet sprzedawać jakiemukolwiek człowiekowi i żerować na jego niewiedzy. Bez przedady, przeciętny gracz niedzielny pogra w to jak w GTA, odpali pojeździ po mieści w niedzielę i gitara (może. być nawet w 10 fps). Edytowane 10 grudnia 2020 przez KrYcHu_89 Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Tu screeny pokazujące trochę co daje ray tracing w miejscach innych niż te oczywiste, wypełnione neonami i kolorowym światłem. Szczególnie uderza "rzeczywiste" cieniowanie drugiego planu. Odległe obiekty i "tło" to elementy które od zawsze w grach z otwartym światem wyglądały najgorzej więc fajnie że Ray Tracing sobie z tym radzi. RT off: RT on: Screen 2: Spoiler RT off: RT on: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Dzięki za opinie preload wylatuje z dysku. Mało brakowało a bym to kupił po robocie. A tak wezmę sobie na święta ze dwa pudełeczka na Switcha i do zobaczenia za rok w tym temacie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Przecież to do GTA nie ma żadnego startu, w GTA nie spadają ci z nieba policjanci na samochód, a tekstury od 2005 roku są ładne, krągłe i w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza
rodi84 50 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 A grał ktoś na ps4pro/ps5? Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 393 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Teraz, rodi84 napisał: A grał ktoś na ps4pro/ps5? Ta, wrzucałem mój gameplay z twitcha wcześniej. Ale jak masz pytania to wal Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Observer 10 327 Opublikowano 10 grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Za to przenikanie obiektów w żadnej grze nie było tak dobre: 14 Cytuj Odnośnik do komentarza
rodi84 50 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Jak ta gra wyglada na ps5? Są jakieś opcje graficzne do wyboru? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 1 minute ago, Observer said: Za to przenikanie obiektów w żadnej grze nie było tak dobre: Komu nigdy tak przez rozporek nie wyszedł niech pierwszy rzuci kamieniem Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 393 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Teraz, rodi84 napisał: Jak ta gra wyglada na ps5? Są jakieś opcje graficzne do wyboru? Nie ma, ale klatkarz przynajmniej trzyma solidnie na poziomie 60kl/s, nie zdarzyły mi się jakieś mocne spadki. Bawiłem się też w szybkie podbieganie do NPC i chyba tekstury ładują się w miarę ok, bo nie miałem pustych mord, które ładują się przed nami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Mam prośbę do moderacji- czy można zrobić osobny temat do kwestii czysto technicznych? Bo chciałbym tutaj czytać wyłącznie o wrażeniach z gry i np jej mechanizmach a nie o tym kto ma ostrzejszą zieloną puszkę albo na jakim radeonie można wyciągnąć 2 klatki na sekundę więcej. Takie tematy już były przy innych grach i imho tutaj bardzo by się taki przydał. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi