BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 @MYSZa7 - @Paolo de Vesir : Ja tu leczę w pipi pienie na forum, a Wy chyba chcecie je tylko podsycić. Niemniej szanuję Was jako ludzi i nie dam się ponieść prowokacjom Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 827 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Teraz, Bigby napisał: Chyba trzeba poczekać kilka dni aż temat się uspokoi i będzie można podyskutować bez ciągłego memowania. No niestety i największy ból doopy tradycyjnie od osób niegrajacych. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Teraz, BrandonLee_z_TheCrow napisał: @MYSZa7 - @Paolo de Vesir : Ja tu leczę w pipi pienie na forum, a Wy chyba chcecie je tylko podsycić. Niemniej szanuję Was jako ludzi i nie dam się ponieść prowokacjom Nie prowokuje, uważam, że wersja na XSX jest jak najbardziej grywalna, dzięki dobijaniu do 60 fpsów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 246 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 1 minutę temu, XM. napisał: No niestety i największy ból doopy tradycyjnie od osób niegrajacych. No niestety, mało kto jeszcze grał długo (robota i inne sprawy) więc na rzetelne opinie musimy czekać albo sami wystawić Cytuj Odnośnik do komentarza
Intotherain 20 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 11 minutes ago, Cedric said: Jest i Cyberpunkowy Craig! Nie moje foto jak coś. Wyglada jak postać z gry Kingpin xD Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Kto normalny przy tym testowym buildzie wytrzyma? Przecież za takie coś płaci się ludziom, jak widać za mało. 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał: No niestety, mało kto jeszcze grał długo (robota i inne sprawy) więc na rzetelne opinie musimy czekać albo sami wystawić Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 445 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Ciekawe czy też faluje postać jak w Kingpinie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 No patrząc na to, że na Steamie gra ma w większości pozytywne opinie (Na innych forach również) to chyba da się grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Da się, oczywiście, że się da. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Shaman_ 867 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Wersja na łoniaka: https://www.gamersyde.com/video_cyberpunk_2077_the_open_world_on_base_xbox_one-45513_en.html Na oko ze 20 fpsów przy 600p Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Dla wersji PC jeszcze raz warto przypomnieć o zmniejszeniu opcji Cascade Shadow Resolution na medium, co daje podobno 10-30 klatek więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wallerot 5 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Z kompem to inna sprawa. Tam raczej gra działa dobrze. A nikt ze słabym sprzętem nie oczekuje cudów. Natomiast w przypadku ps4/x'a część ludzi mogła się spodziewać, że będzie działało dobrze skoro w sumie nie wydali od razu innej wersji na nowe konsole. Czyli były one traktowane priorytetowo. Wychodzi jednak, że wersja konsolowa to tak na doczepkę. Jak dobrze pamiętam to chyba z GTA 4 było tak, że na początku wyszła tylko wersja na ps3/xboxa i minęło sporo czasu do innych wersji. To spowodowało, że na premierę gra działała w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 (edytowane) 22 minutes ago, Cedric said: Jest i Cyberpunkowy Craig! Nie moje foto jak coś. ciekawe czy da się to naprawić w patch-ach....czy to braki SSD i takie zycie 8 minutes ago, Bigby said: No patrząc na to, że na Steamie gra ma w większości pozytywne opinie (Na innych forach również) to chyba da się grać. PC to wersja definitywna, Redzi pewnie mieli nadzieje ze już większość będzie miała PS5/XSX a tu covid i bieda, ni ma konsol 3 minutes ago, Wallerot said: Jak dobrze pamiętam to chyba z GTA 4 było tak, że na początku wyszła tylko wersja na ps3/xboxa i minęło sporo czasu do innych wersji. To spowodowało, że na premierę gra działała w porządku. Tak na konsolach, bo na PC to jeden z najgorszym portów jakich zrobionych co do optymizacji, przez wiele lat komputery z najwyższej polki nie mogły wyciągnąć max, i pewnie dziś tez na 3080/3090 klatki spadają a GPU chodzi w 25-35% Edytowane 10 grudnia 2020 przez Labtec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 I dlatego najlepszym (choć niekoniecznie dla Redów) scenariuszem byłoby wydanie tej gry jako PC exclusive, a pół roku później dopieszczone edycje XSX i PS5. Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 4 minuty temu, Wallerot napisał: Z kompem to inna sprawa. Tam raczej gra działa dobrze. A nikt ze słabym sprzętem nie oczekuje cudów. Natomiast w przypadku ps4/x'a część ludzi mogła się spodziewać, że będzie działało dobrze skoro w sumie nie wydali od razu innej wersji na nowe konsole. Czyli były one traktowane priorytetowo. Wychodzi jednak, że wersja konsolowa to tak na doczepkę. Jak dobrze pamiętam to chyba z GTA 4 było tak, że na początku wyszła tylko wersja na ps3/xboxa i minęło sporo czasu do innych wersji. To spowodowało, że na premierę gra działała w porządku. Nie,gta 4 działało jak gówno na ps3. Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Teraz, Bigby napisał: I dlatego najlepszym (choć niekoniecznie dla Redów) scenariuszem byłoby wydanie tej gry jako PC exclusive, a pół roku później dopieszczone edycje XSX i PS5. Byłoby. Ale się zbyło. Naciągnęli miliony na to cudo i jak dzisiaj nie wybuchnie skandal, to znaczy, że wciąż najwięcej wydają na PR. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 No to byłoby nierealne, obowiązki wobec inwestorów - 15 mln kopii w launch window. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 1 minute ago, Bigby said: I dlatego najlepszym (choć niekoniecznie dla Redów) scenariuszem byłoby wydanie tej gry jako PC exclusive, a pół roku później dopieszczone edycje XSX i PS5. zgadzam się, dev pewnie tez by tak chcieli, no ale inwestycja i pieniążki muszą się naliczać 6 minutes ago, Bigby said: Dla wersji PC jeszcze raz warto przypomnieć o zmniejszeniu opcji Cascade Shadow Resolution na medium, co daje podobno 10-30 klatek więcej. trzeba będzie zrobić oddzielny temat dla pcmasterrace bo widać gołym okiem ze gramy w inna grę Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 13 minut temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał: Kto normalny przy tym testowym buildzie wytrzyma? Przecież za takie coś płaci się ludziom, jak widać za mało. Wersja na XSX jest w tym momencie najładniejszą i najlepszą, konsolową wersją tej gry. Jest jak najbardziej grywalna. Trochę rozmazana, ale ponoć w trybie jakości jest dużo lepiej. Ja różnic nie widzę (pomiędzy trybami), ale grać się da bez większych problemów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 1 minutę temu, BieŃ napisał: Nie,gta 4 działało jak gówno na ps3. 2 razy przeszedłem GTA IV na ps3, ostatni raz w 2013 przed premierą 5, ale jak sobie włączyłem w tym roku to aż nie dowierzałem jak to chodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 246 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 1 minutę temu, Labtec napisał: zgadzam się, dev pewnie tez by tak chcieli, no ale inwestycja i pieniążki muszą się naliczać trzeba będzie zrobić oddzielny temat dla pcmasterrace bo widać gołym okiem ze gramy w inna grę Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Wallerot 5 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 1 minutę temu, BieŃ napisał: Nie,gta 4 działało jak gówno na ps3. Kurde. Chyba człowiek miał wtedy to w dupie i po prostu grał, bo kompletnie nie pamiętam żeby coś mi przeszkadzało. Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Teraz, KrYcHu_89 napisał: Dokładnie Tak, na PC to zupełnie inny temat jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Teraz, MatekDM napisał: Wersja na XSX jest w tym momencie najładniejszą i najlepszą, konsolową wersją tej gry. Jest jak najbardziej grywalna. Trochę rozmazana, ale ponoć w trybie jakości jest dużo lepiej. Ja różnic nie widzę (pomiędzy trybami), ale grać się da bez większych problemów. Człowieku, ja cały czas klnę właśnie na wersję z XSX i jeśli ona Ci się podoba, to ja nie wiem, co Ty masz w domu. Chyba jakąś tajną płytę od samego Keanu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 4 minuty temu, Labtec napisał: trzeba będzie zrobić oddzielny temat dla pcmasterrace bo widać gołym okiem ze gramy w inna grę Yep. Wieczorem siadam do gry i puści się jakieś wrażenia + screeny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi