maciucha 11 617 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 3 minuty temu, Wallerot napisał: Kurde. Chyba człowiek miał wtedy to w dupie i po prostu grał, bo kompletnie nie pamiętam żeby coś mi przeszkadzało. Tak było. 60fps to się w życiu na oczy nie widziało w 2008 i przeskok z ~30 na 18 fps nie był aż tak drastyczny dla oczu jak teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Bracia cyberpunkowiec, jak ja ich kurwa nienawidzę Tam po lewej widać rękę trzeciego identycznego, ale wyszedł mi z kadru, a jak się odwróciłem, to już model podmienił się inny. Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 2 minuty temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał: Człowieku, ja cały czas klnę właśnie na wersję z XSX i jeśli ona Ci się podoba, to ja nie wiem, co Ty masz w domu. Chyba jakąś tajną płytę od samego Keanu. Mam wersję na XSX i na PC - oczywiście na PC to tak jakbym dostał inną grę, kompletna przepaść i coś, czego do wersji konsolowych nie wolno porównywać. Ale wersja na XSX jest najlepszą wersją konsolową w jaką obecnie można zagrać. Nie napisałem że mi się podoba, a to dlatego, że widziałem wersję na PC i do konsolowej nie zamierzam wracać. Cytuj Odnośnik do komentarza
zloto 737 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Przecież wersja na nextgeny śmiga bardzo znośnie. Przed premierą były rozkminy czy na nowych konsolach będzie 60 klatek, a według pierwszych porównań wszystkie nowe konsole radzą sobie dobrze. @BrandonLee_z_TheCrow masz jakąś osobistą krucjatę przeciwko CDP? Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 1 minutę temu, zloto napisał: Przecież wersja na nextgeny śmiga bardzo znośnie. Przed premierą były rozkminy czy na nowych konsolach będzie 60 klatek, a według pierwszych porównań wszystkie nowe konsole radzą sobie dobrze. @BrandonLee_z_TheCrow masz jakąś osobistą krucjatę przeciwko CDP? Właśnie te filmiki mi uwiodły i, kiedy odpalisz ten badziew na telewizorze, to widzisz, że to wygląda zupełnie inaczej. Zuuuupełnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Oni chyba dlatego przelozyli premiere zeby ktos w ogole zobaczyl, ze na nextgenach chodzi to znosnie. Wydanie tej gry na ps4 xox wedlug wczesniejszego planu byloby wizerunkowym samobojstwem. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 2 minuty temu, eskopado napisał: Bracia cyberpunkowiec, jak ja ich kurwa nienawidzę Tam po lewej widać rękę trzeciego identycznego, ale wyszedł mi z kadru, a jak się odwróciłem, to już model podmienił się inny. znajdź 5 różnic Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 8 minut temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał: Właśnie te filmiki mi uwiodły i, kiedy odpalisz ten badziew na telewizorze, to widzisz, że to wygląda zupełnie inaczej. Zuuuupełnie. Nie wygląda zupełnie inaczej - na jakim telewizorze grasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Na tą rozmazaną kupę na XSX trochę pomaga wyłączenie film grain i motion blur. Jednak mnie najbardziej boli czytelność tego obsranego ekwipunku.... Nadziubciane jakieś rozlazłe ikonki i drobny tekst w dziwnych kolorach idz pan w hooy Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 326 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Widać dopracowanko. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 BOTTOM TEXT Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 2 minuty temu, Observer napisał: Widać dopracowanko. Czy to telegazeta? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Coz, wazne ze spolecznosc trans jest zadowolona i mozna grac baba z kutangien. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 439 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 (edytowane) Ja tylko tutaj tak to zostawie, bo widze ze większość z was temat o CP2077 na forumku to odwiedziło dzisiaj po raz pierwszy w życiu: Edytowane 10 grudnia 2020 przez oFi Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 246 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Wieczorem coś pogram na PC, to dam znać jak wrażenia, o ile wyjde z ustawień graficznych w ogóle dzisiaj, dużo tego tam . Chyba żadna gra nie ma tego więcej niż tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Temat dla PC, tak żeby reszta nie musiała płakać Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 246 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 1 minutę temu, Labtec napisał: Temat dla PC, tak żeby reszta nie musiała płakać o super dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 1 godzinę temu, Ocelot napisał: Fake czy to real? Najprawdziwszy real Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Da się jakoś oddać grę w sklepie MS z powodu błędów? Bo wydałem 270 zł i zagram za pół roku, a za pół roku będzie pewnie w pip taniej. A wspierać firmy która wydaje coś tak zje banego technicznie, nie czuje już potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Jak masz mniej niż dwie godziny przegrane to w historii zakupów z automatu anulujesz. Jak więcej to chyba pozostaje kontakt z supportem czy przyjmā reklamację. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Większa beka niż z memy z tej gry to porównywanie wersji emulowanej z konsoli o mocy 4 i 6 tflopow z Geforcem za którego można kupić 3? 4? Konsole? Ja gram na Series X, gra wyglada oblednie, poziom detali, rozbudowanie miasta, no to wszystko jest obłędne i to w 60 fpsach. Osobiscie nie trafiłem jeszcze na nic co byłoby warte odnotowania, co jest na gorszym poziomie niż do tej pory już w grach widziałem. A co do odchodzącej generacji to mówiłem wam żeby sobie odpuścić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 1 minutę temu, eX4cT_PL napisał: Większa beka niż z memy z tej gry to porównywanie wersji emulowanej z konsoli o mocy 4 i 6 tflopow z Geforcem za którego można kupić 3? 4? Konsole? Ja gram na Series X, gra wyglada oblednie, poziom detali, rozbudowanie miasta, no to wszystko jest obłędne i to w 60 fpsach. Osobiscie nie trafiłem jeszcze na nic co byłoby warte odnotowania, co jest na gorszym poziomie niż do tej pory już w grach widziałem. A co do odchodzącej generacji to mówiłem wam żeby sobie odpuścić. Witam w klubie u mnie podobnie dziś wracam i gram dalej! 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 A ja wciąż nie wiem, skąd Wy te obłędne wersje na series X wytrzasnęliście. Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 1 minutę temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał: A ja wciąż nie wiem, skąd Wy te obłędne wersje na series X wytrzasnęliście. Ja do końca nie wiem o czym Ty mówisz z tą wersją XSX - mam przyjaciela, który gra na XSX w trybie jakości i co chwila ma opad szczęki. Ja przed zagraniem na PC grałem na XSX w trybie wydajności i też bardzo mi się podobało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 No pytasz typa, ktoremu podobalo sie to: Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi