BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Ej, a może z tym, że "chodzi obłędnie" to Wam chodzi o loadingi, które rzeczywiście na next genach dają radę? Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Ja tez nie wiem. Mam rozegrane na sex 14h i dużo dobrego mogę o tej grze powiedzieć ale to wyglada jak gówno z kaszą, liczba błędów jest koszmarna a klatki w miarę ok po za jazda samochodem która jest oszukana, zmienia się tylko cyferka i poziom głośności, nie ma różnicy czy jedziesz 60 czy 130.... Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 @MatekDMgrałeś kiedykolwiek w jakąś grę AAA z ostatnich dwóch generacji konsol? Bo mam wrażenie, że nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 6 minut temu, Mejm napisał: No pytasz typa, ktoremu podobalo sie to: czy przypadkiem nie ogrywales niedawno Duke Nukem Forever na PS3? lepiej zamilcz teoretyku gawędziarzu xD Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Ej, a może z tym, że "chodzi obłędnie" to Wam chodzi o loadingi, które rzeczywiście na next genach dają radę? Dokładnie. Gra na XSX jest kaszaną i tyle. Ja po 4h odpuściłem. Jak pisałem wcześniej, pierwsze 2h były bez błędów i było spoko. A potem zaczęła się jazda, do tego nieostra grafika (ziarno wyłączone) w trybie jakości. No jak ktoś odpalił tą grę, po jakiejkolwiek AAA w 4K, i nie widzi jakie tu jest (pipi), to serio ma coś z oczami. Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 (edytowane) 5 minut temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał: @MatekDMgrałeś kiedykolwiek w jakąś grę AAA z ostatnich dwóch generacji konsol? Bo mam wrażenie, że nie. Może po prostu przesadzasz? Nie jest tak brzydko jak piszesz. EDIT: ok, grałem na sexie 3h, może jakbym tam pograł dłużej to byłoby gorzej. Edytowane 10 grudnia 2020 przez MatekDM Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Czyli ktoś znany mówiąc: " nie jesteście gotowi" miał na myśli CP2077... Będą pozwy zbiorowe o zwrot kasy, będą. Może nie teraz, ale za dwa lata na pewno. Nie jeden jebnie magika po zderzeniu z tą brzydką pixelową rzeczywistością. Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Dobra, ktoś ewidentnie za to musi płacić, bo czuję się jakbym dyskutował w pipi TVP. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 2 minuty temu, MaZZeo napisał: czy przypadkiem nie ogrywales niedawno Duke Nukem Forever na PS3? lepiej zamilcz teoretyku gawędziarzy xD To jakby grać w Cyberpunka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 10 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Godzinę temu, XM. napisał: No niestety i największy ból doopy tradycyjnie od osób niegrajacych. No nie wiem, widze ze trzy osoby grajace z negatywnymi odczuciami i wielu jarajacych się przed zagraniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 83 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Możecie ściągać te cyfrowe dodatki? Robię na stronie tak jak piszą, loguje się przez gog lub steam i wychodzi błąd. Wtf? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 381 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Teraz, genjuro napisał: Możecie ściągać te cyfrowe dodatki? Robię na stronie tak jak piszą, loguje się przez gog lub steam i wychodzi błąd. Wtf? Samo przypisało się do konta po odpaleniu gry, normalnie mam dostęp do wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Gra ma jak narazie super fabule, ciekawy setting, świetnie postacie, imersje na kosmicznym wręcz poziomie i fantastyczne audio ale tez wygląda absolutnie okropnie na konsolach(sex), chodzi średnio, ma koszmarną ilość błędów, niedziałający hdr, powtarzalne elementy lokacji i jest ewidentne wydana za szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 83 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Ale mi chodzi o ost, cyfrowy komiks etc. Gry na ps4 jeszcze nie odpalilem, bo patch się ściąga Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Oprócz ziarna i motion blura polecam wyłączyć też aberrację chromatyczną - usuwa ten efekt rozmazania po bokach ekranu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 381 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Teraz, genjuro napisał: Ale mi chodzi o ost, cyfrowy komiks etc. Gry na ps4 jeszcze nie odpalilem, bo patch się ściąga Mówimy o tym samym. Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 83 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 1 minutę temu, Bzduras napisał: Mówimy o tym samym. Na stronie cyberpunk.net jak zjedziesz myszka niżej strony, pojawia się możliwość ściągnięcia ost i cyfrowych komiksów. Trzeba po kliknięciu zalogować się przez gog, steam lub epic aby je ściągnąć. Wywala mi błąd po wpisaniu hasła, że dostęp mam zabroniony. Może dlatego że gry jeszcze nie odpalilem? Cytuj Odnośnik do komentarza
SpideyPL 21 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Pograłem wczoraj około 2,5 godziny na Xbox One X z grą zainstalowaną na zewnętrznym SSD i faktycznie,o ile graficznie jest dość przeciętnie, performance też często zjeżdża poniżej 30fps. Oczywiście design i rozmach świata robią niesamowite wrażenie. Miałem dotychczas jedną zwiechę i reset systemu, błędy i glitche także były, ale raczej drobne. Oczywiście trzeba wyłączyć te debilne filtry w ustawieniach grafiki by to jakoś wyglądało. Nie mogę wydać jeszcze swojego wyroku, ale dziś wieczorem znów z chęcią zanurzę się w świecie gry. Pogram i ocenię, na tą chwilę jest naprawdę dobrze, ale oczywiście nie rewelacyjnie. Jako ciekawostkę wrzucę jaki widok dziś ujrzałem na forum Neogaf, pierwsze siedem tematów z rzędu o Cyberku. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 3 minuty temu, MaZZeo napisał: czy przypadkiem nie ogrywales niedawno Duke Nukem Forever na PS3? lepiej zamilcz teoretyku gawędziarzu xD No ogrywalem. Tyle, ze nie pisalem potem ze byla to obledna wersja xD Widzisz te subtelna ronice? Pewnie nie a po robocie bedziesz walil konia do tych gliczy bo pojawily sie na xboxie a marke trzeba szanowac i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 381 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Całkiem prawdopodobnie, ja dostałem maila z powiadomieniem o przypisaniu kolekcji do konta GOG po włączeniu Cyberka, jakoś dwie-trzy minut po. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 246 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Ścieżka dźwiękowa we flakach cud miód Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał: Ścieżka dźwiękowa we flakach cud miód Nie przeczę. To jedyne, co im się udało dowieźć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Może by zrobić osobny temat o bugach w grze? Płynne przejście 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 1 minutę temu, Cedric napisał: Może by zrobić osobny temat o bugach w grze? Płynne przejście Może osobny temat o zbiorowy zwrot hajsu na premierę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi