eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 To jak tam, zakładamy się czy wyjdzie ten dopakowany Wiedźmin w przyszłym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 531 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Błędem było wydawanie tej gry na konsole starszej generacji. Powinni wydać teraz tylko na PC, a za rok wydać Definitive Edition na PS5/XSX maksymalnie dopieszczone i wolne od błędów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
japco 275 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Dziwi mnie zaskoczenie co poniektórych że ta gra to szajs na premierę. xD Na "prawdziwą" premierę można będzie liczyć za jakieś może pół roku. Cytując AIDSa "preorderzy to frajerzy". Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Teraz, Shago napisał: Błędem było wydawanie tej gry na konsole starszej generacji. Powinni wydać teraz tylko na PC, a za rok wydać Definitive Edition na PS5/XSX maksymalnie dopieszczone i wolne od błędów. A gdyby babcia miała fiutka to by była dziadkiem... Prawda jest taka, że przejebali okres sprzedażowy black friday, świąt nie mogli już przejebać przez inwestorów. No i nikt o zdrowych zmysłach by nie wywalił do kosza lat pracy na past genach i baze ponad 150mln potencjalnych nabywców. Także wypuścili co mieli w tym momencie w myśl "psy szczekają karawana jedzie dalej". Wydaje mi się, że problemem cdp jest trochę bycie indie developerem. Nie mają nad sobą jakiegokolwiek bata w postaci wydawcy, który by pilnował terminów i jakości, a o zarządzie tej firmy i ich niekompetencji to krążą legendy w necie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 8 minut temu, Soban napisał: A gdyby babcia miała fiutka to by była dziadkiem... Prawda jest taka, że przejebali okres sprzedażowy black friday, świąt nie mogli już przejebać przez inwestorów. No i nikt o zdrowych zmysłach by nie wywalił do kosza lat pracy na past genach i baze ponad 150mln potencjalnych nabywców. Także wypuścili co mieli w tym momencie w myśl "psy szczekają karawana jedzie dalej". Wydaje mi się, że problemem cdp jest trochę bycie indie developerem. Nie mają nad sobą jakiegokolwiek bata w postaci wydawcy, który by pilnował terminów i jakości, a o zarządzie tej firmy i ich niekompetencji to krążą legendy w necie. Czyli drugie 343i? Chętnie sam dzisiaj sprawdzę na co stać naszych mistrzów dewu, to może być nawet zabawne, bo dawno nie grałem w nic mocno zabugowanego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 531 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 4 minuty temu, Soban napisał: A gdyby babcia miała fiutka to by była dziadkiem... Prawda jest taka, że przejebali okres sprzedażowy black friday, świąt nie mogli już przejebać przez inwestorów. No i nikt o zdrowych zmysłach by nie wywalił do kosza lat pracy na past genach i baze ponad 150mln potencjalnych nabywców. Także wypuścili co mieli w tym momencie w myśl "psy szczekają karawana jedzie dalej". Wydaje mi się, że problemem cdp jest trochę bycie indie developerem. Nie mają nad sobą jakiegokolwiek bata w postaci wydawcy, który by pilnował terminów i jakości, a o zarządzie tej firmy i ich niekompetencji to krążą legendy w necie. Ale jakich inwestorów? Rozkład akcji w CDP: https://www.biznesradar.pl/akcjonariat/CD-PROJEKT, zarząd ma większość akcji, oraz przewagę na WZA. 150mln? Cholera wie jaka z tego liczba to ponownie kupione sztuki, bo poprzednia padła, ile to wymian wersji z bazowej na Pro, albo jaki % przesiadł się już na PS5/XSX/PC. Więc liczba od czapy. Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Jakkolwiek to ująć, pieniądze im do głowy strzeliły i przestali zwracać uwagę na sztukę, którą tworzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 1 minutę temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał: Jakkolwiek to ująć, pieniądze im do głowy strzeliły i przestali zwracać uwagę na sztukę, którą tworzą. to polecam zagrać w Cyberpunk 2077 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 1 minutę temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał: Jakkolwiek to ująć, pieniądze im do głowy strzeliły i przestali zwracać uwagę na sztukę, którą tworzą. I cyk, karta "gry to sztuka" zagrana. Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Akurat tutaj po prostu użyłem tego bez wartościowania czy CDP TVP ma już mnie na celowniku? Teraz, Mejm napisał: I cyk, karta "gry to sztuka" zagrana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 531 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 3 minuty temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał: Jakkolwiek to ująć, pieniądze im do głowy strzeliły i przestali zwracać uwagę na sztukę, którą tworzą. Nie no, jak widzę jak ta gra wygląda na PC, to czapki z głów. Do tego fabularnie naprawdę musi być mega sztos i gra bankowo poraża rozmachem, bo jednak ten aspekt gry każda recenzja zachwala. Po prostu gra nie powinna się pojawić na konsolach w takiej postaci, bo to mocno obniża odbiór przez świat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 (edytowane) Póki co mam 5h i jestem zachwycony, miałem tylko dwa bugi i to kosmetyczne które po kilku sekundach sie znormalizowały (gram na PC). Night City przytłacza i rzeczywiście czuje sie, że jest sie w tym świecie. Edytowane 10 grudnia 2020 przez Kron997 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Nawet jeśli pokusa wydymania potencjalnych 150 mln konsolorzy była zbyt wielka, to mogli chociaż poczekać z tymi wersjami aż będą chociaż akceptowalne. Najpierw PC, za rok staruchy, a za 2 lata Edycja Ostateczna ze wszystkimi dodatkami/multi na nextgeny(jak dostępność będzie większa i ludzie się przesiądą na dobre). W tym momencie mit o RED-ach jako ostatnich sprawiedliwych posypał się jak domek z kart. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 1 minutę temu, Shago napisał: Nie no, jak widzę jak ta gra wygląda na PC, to czapki z głów. Do tego fabularnie naprawdę musi być mega sztos i gra bankowo poraża rozmachem, bo jednak ten aspekt gry każda recenzja zachwala. Po prostu gra nie powinna się pojawić na konsolach w takiej postaci, bo to mocno obniża odbiór przez świat. i na tym powinna skończyć się dyskusja. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Paczyk sie pobiera ale klimat gry az sie wylewa. Moj ekran glowny na ps5 Pierwszy bug pojawil sie jeszcze przed odpaleniem (nie zdziwie sie jak po zainstalowaniu trzeba bedzie powtarzac) A no i zgadnijcie jaka gierka jest w folderze Inny na pendrajwie po przeslaniu screenow tak jak mowilem czuc klimacik na kazdym kroku Nie no wyjebane, poczekamy zobaczymy, pogram dopiero poznym wieczorem wiec sam jestem ciekawy jak to faktycznie bedzie. Na pewno bedzie smiesznie Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Ale fajnie jest nie mieć gry z empiku na premierę, koledzy. Bawcie się dobrze xD Laskawa pani z infolinii kazala się nie martwić, na pewno jutro dojdzie xD Sa takie dni skumulowane, ze chcialoby się legalnych morderstw Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Muzyka to inny wymiar Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 6 minut temu, _Red_ napisał: Ale fajnie jest nie mieć gry z empiku na premierę, koledzy. Bawcie się dobrze xD Laskawa pani z infolinii kazala się nie martwić, na pewno jutro dojdzie xD Sa takie dni skumulowane, ze chcialoby się legalnych morderstw Mnie media markt wyruchal na steelbooka problemy sie pietrza ale juz mi sie nie chce nawet do nich pisac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 11 minut temu, _Red_ napisał: Ale fajnie jest nie mieć gry z empiku na premierę, koledzy. Bawcie się dobrze xD Laskawa pani z infolinii kazala się nie martwić, na pewno jutro dojdzie xD Sa takie dni skumulowane, ze chcialoby się legalnych morderstw Powiedz mi, po co ty większość rzeczy zamawiasz z uber najdroższego sklepu? Albo jeszcze na dodatek ze spóźnionymi wysyłkami? XD Nie lepiej jakieś sieciówki jak ME lub MM, albo jeszcze lepiej od Dave Czezki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 10 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 https://clips.twitch.tv/RoundCooperativeLeopardCoolCat?tt_content=url&tt_medium=clips_api fajna ta kontynuacja ME: Andromedy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 1 godzinę temu, krupek napisał: Jasny ch.uj, nikt tego nie testował? xd Mogę cię zapewnić, że wszystkie te bugi są dawno zgłoszone i grzecznie sobie czekają w kolejce aż developerzy się za nie zabiorą. To oni decydują kiedy i czy w ogóle bug zostanie naprawiony, nie testerzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 4 godziny temu, KrYcHu_89 napisał: Też coś wrzuce wieczorem, albo jutro. Polecam dla posiadaczy mocnego PCta ustawienia z Geforce Experience, smooth 60 fps ciągle w 4k RT (high/ultra) z max dlss do osiagniecia na 3080 z Ryzenem 5 3600. Kę? Jakie ustawienia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 10 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 TRZYMAJCIE SIĘ TAM KONSOLOWE ŚWIRY Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 3 minuty temu, Faka napisał: Powiedz mi, po co ty większość rzeczy zamawiasz z uber najdroższego sklepu? Albo jeszcze na dodatek ze spóźnionymi wysyłkami? XD Nie lepiej jakieś sieciówki jak ME lub MM, albo jeszcze lepiej od Dave Czezki? A skad Ty wytrzasnales dane, że większość? Nigdy nic nie kupowalem w empiku poza kartka swiateczna. A w czerwcu miałem bon 100zl empikowy do zuzycia to sobie zamowilem ze steelbookiem, bo akurat oni, mediamarkt i costam jeszcze takowe rozdawali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 3 minuty temu, _Red_ napisał: A skad Ty wytrzasnales dane, że większość? Nigdy nic nie kupowalem w empiku poza kartka swiateczna. A w czerwcu miałem bon 100zl empikowy do zuzycia to sobie zamowilem ze steelbookiem, bo akurat oni, mediamarkt i costam jeszcze takowe rozdawali. A musiałem z kimś pomylić, bo był ktoś, co tam większość z empiku zamawia XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi