schabek 5 334 Opublikowano 12 grudnia 2020 Opublikowano 12 grudnia 2020 Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał: To@schabek pisze dla ppe? Kurwa czy ja cie obrazam 5 Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 12 grudnia 2020 Opublikowano 12 grudnia 2020 1 minutę temu, Kron997 napisał: ile h kampania? 26h na liczniku ale rzeczywistego grania było z 23h Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 12 grudnia 2020 Opublikowano 12 grudnia 2020 Kurde co tak mało? Leciałeś samą kampanię? Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 12 grudnia 2020 Opublikowano 12 grudnia 2020 1 minutę temu, Voytec napisał: Kurde co tak mało? Leciałeś samą kampanię? Main story i kilka pobocznych. Główna linia nie jest tak długa jak myślałem tak czy inaczej. Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 12 grudnia 2020 Opublikowano 12 grudnia 2020 Albo mi odpyerdala albo to wygląda lepiej po paczu na xsx. Cytuj
Soban 4 056 Opublikowano 12 grudnia 2020 Opublikowano 12 grudnia 2020 (edytowane) Wygląda. Patch ten dzisiejszy na XSX to inna gra niż rano. Nawet wydaje mi się, że rozdzielczość tekstur w końcu dogoniła 2020, bo postaci nagle jakieś ładniejsze są. Beka, że każdego dnia gra zmienia się jak w kalejdoskopie xD Wstajesz rano pograć w cyberśmiecia i nie wiesz co zastaniesz. Żeby nie było to wydaje mi się, że kosztem lepszej grafiki ilość glitchy wyjebała w kosmos, bo ciągle coś się odwala z przenikającymi obiektami. Edytowane 12 grudnia 2020 przez Soban 2 Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 12 grudnia 2020 Opublikowano 12 grudnia 2020 2 minuty temu, Basior napisał: Albo mi odpyerdala albo to wygląda lepiej po paczu na xsx. W jakim trybie grasz? Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 12 grudnia 2020 Opublikowano 12 grudnia 2020 Gra po paczu wygląda lepiej. Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 12 grudnia 2020 Opublikowano 12 grudnia 2020 Trochę bawi mnie opinia, że upadł jakiś mity CDPR i " gracze im tego nie zapomną" Jasne, że zapomną. Gracze mają pamięć złotej rybki i sami wystawiają się do dymania przez branżę. Pamiętacie jak debiutowało GTA V ONLINE na PS3/X360. To było jeszcze gorsze technicznie badziewie, praktycznie nie działające. Gracze też mieli tego nie wybaczyć, a jak jest wszyscy wiemy. Na konsole Redzi z czasem jakoś ogarną technikalia, gra dalej będzie się sprzedawała jak głupia i wystarczy zapowiedź jakiegoś singlowego DLC czy kolejnego Wiedźmina, by gracze znów odpalili hypetrain, robiąc loda twórcom. 3 1 Cytuj
Soban 4 056 Opublikowano 12 grudnia 2020 Opublikowano 12 grudnia 2020 1 minutę temu, lpcl napisał: W jakim trybie grasz? Performance, quality które jest średnio quality to jest chyba dla masochistów skoro jest do wyboru leganckie w miare 60fps Cytuj
aph 155 Opublikowano 12 grudnia 2020 Opublikowano 12 grudnia 2020 (edytowane) 9 minut temu, Donatello1991 napisał: Gra po paczu wygląda lepiej. Tak, nxgamer zrobił analizę 1.04, wyższa rozdzialka ale fps dropnie i do 40 momentami.( xsx) Edytowane 12 grudnia 2020 przez aph Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 12 grudnia 2020 Opublikowano 12 grudnia 2020 (edytowane) 21 minut temu, lpcl napisał: W jakim trybie grasz? Na lepszej jakości grafiki. Kurde nie ma tego mleka. Nie no jeszcze kilka paczy i można będzie spokojnie grać. Widać jestem masochistą Edytowane 12 grudnia 2020 przez Basior . Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 12 grudnia 2020 Opublikowano 12 grudnia 2020 Kto ma xsx niech zrobi screen zielonej puszki po patchu. Będzie wiadomo czy poprawili grafe czy nie. Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 12 grudnia 2020 Opublikowano 12 grudnia 2020 Mam 30h na liczniku i liźniętą fabułe, lece z pobocznymi i kontraktami, są tak dobre że zapomniałem pojechać do Judy. Czasem jadąc przez miasto albo spacerując nocą czy dniem, bez znaczenia jaka pora, po prostu sie gapie. Design jest mistrzostwem. 1 2 Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 12 grudnia 2020 Opublikowano 12 grudnia 2020 Po patchu na xsx jest już zdecydowanie lepiej, nareszcie można cieszyć się grą choć gdyby tak jeszcze podbili rozdziałkę to byłoby super ale i tak jak już pisali przedmowcy to inna gra niż wczoraj. Cytuj
Observer 10 409 Opublikowano 12 grudnia 2020 Opublikowano 12 grudnia 2020 27 minut temu, dee napisał: Trochę bawi mnie opinia, że upadł jakiś mity CDPR i " gracze im tego nie zapomną" Jasne, że zapomną. To oczywiste, już widze jak ludzie nie wezma preorderów jak ich następną grą będzie nowy Wiedźmin. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 12 grudnia 2020 Opublikowano 12 grudnia 2020 Miałem czekać, ale dostałem grę w prezencie, więc odpaliłem (dzisiaj) sprawdzić na XSX. Obejrzawszy wcześniej tą ostatnią analizę Digital Foundry, grałem w trybie quality i rezultat był zasadniczo typowy dla poziomu gier z poprzedniej generacji, w sensie graficznie poprawnie, ale już bez efektu wow, zaś framerate typowe konsolowe stabilne 30 FPS. Planując corpo na "właściwe przejście", zrobiłem sobie wstęp nomada i street kida (ten pierwszy imo zdecydowanie ciekawszy), plus ze dwie misje fabularne, pojeździłem trochę po mieście (niestety zawiodłem się sztucznymi barierami dalszych obszarów, a szkoda, bo w grach z otwartym światem lubię od razu trochę pozwiedzać). Widziałem parę mniejszych bugów, np. w scence pałeczki wiszące w powietrzu czy NPC pojawiający się znikąd lub znikający bez śladu. Ogólnie na XSX grać się zdecydowanie da, chociaż gra nie robi też w obecnym stanie szczególnego wrażenia i na pewno nie wygląda next genowo (co jest normalne, skoro na razie jest to po prostu wersja na Xbox One). Fabuła mnie nawet wciągnęła, więc mógłbym popchnąć ją dalej, ale planuję poczekać teraz na ten next genowy patch. Mam nadzieję, że nie będę zawiedziony rezultatem, ale ten tytuł na pewno ma potencjał na dużo więcej na nowej generacji, więc tymczasowo mogę uzbroić się w cierpliwość i wrócić do innych tytułów. Ta gra będzie przykładem, jak cross genowość potrafi odbić się czkawką. W tej chwili na premierę dostaliśmy tytuł, który na starych konsolach jest słabo grywalny, zaś na nowych jest zdecydowanie grywalny, ale wygląda jak na starej konsoli. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał: To@schabek pisze dla ppe? Tak, w dziale Polityka. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 Co się zmieniło w tym patchu ze mówicie o takich różnicach? Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 O ja, wyraźna poprawa na xboxie, w końcu to wygląda! Cytuj
tjery 1 236 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 (edytowane) Potwierdzam co do XSX, znaczna poprawa (quality), wszystko ostrzejsze, zlikwidowali tego blura, graficznie naprawdę jest świetnie, powiewa troszkę next genem Szkoda mi trochę w sumie tych redów, bo wystarczyło jeszcze chwile zaczekać (i nie wypuszczać wersji na podstawki ) i całe to gówno by ich ominęło. Bo teraz po tym 1.04 jak zacząłem w końcu grać, a nie chodzić i sprawdzać jak to działa i wygląda, to o dzieciątko, co to jest za gra Edytowane 13 grudnia 2020 przez tjery 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. dee 8 808 Opublikowano 13 grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 grudnia 2020 2 1 1 19 1 Cytuj
Gość Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 6 godzin temu, Gregorius napisał: Ah ok chodziło mi o to czy jest mechanika pozbycia się tego bez wizyty u sprzedawcy jak to bywa w niektórych rpg i co jest przydatne. Jest passive skill który automatycznie rozmontowuje zebrane gówno, nie pamiętam jak się nazywa ale jest w gałęzi 'technical' (trzeba mieć tech na co najmniej 5, żeby go odblokować) Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 4 godziny temu, Moldar napisał: O ja, wyraźna poprawa na xboxie, w końcu to wygląda! No po chuju. Dać Ci płatków do tego mleka? Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 Powtarzam. Dajcie screen puszki zielonej z XSX. A nie piszecie swoje marzenia, że jest lepiej, działa lepiej i w ogóle to inna gra Będzie wyraźna puszka, będzie poprawa. A jak nie, to przestańcie sami się oszukiwać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi