Opublikowano 27 sierpnia 20186 l Ta grafika powyżej jest zrobiona przez FakesForge, także tyle w temacie A o akcje z koszulkami i kodami to chodziło mi o to:
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l coś się dzieje na streamie na twitchu, trochę sie podjaralem, oby to nie był kolejny wywiad ;/
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l Znaczy ja mam potwierdzone info. 100%. A rozkmina z tym kodem to jest Edytowane 27 sierpnia 20186 l przez sprite
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l jeden z najbardziej wyczekiwanych gameplayi jak nie najbardziej, wrzucony ot tak xddd czegoś takiego jeszcze nie było xd
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l mam nadzieje, że juz będą nowe konsole na rynku z premierą cyberpunka o gurwa jak to wygląda 0_0 jackie troche taki wojtyła z cebulą na głowie Edytowane 27 sierpnia 20186 l przez Orzeszek
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l gierka na obecną generację!? może jak ktoś prosiaka z koksem ktoś zlinkuje Edytowane 27 sierpnia 20186 l przez Słupek
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l 4 minuty temu, Słupek napisał: jeden z najbardziej wyczekiwanych gameplayi jak nie najbardziej, wrzucony ot tak xddd czegoś takiego jeszcze nie było xd na giełdzie po gamescomie akcje cdp opadły, no to teraz odbiją xd