Papaj 465 Opublikowano 12 stycznia 2018 Opublikowano 12 stycznia 2018 Ostatni bastion dla prawdziwych graczy - włącz tryb Batmana i idź do celu po czerwonej kropce. Trochę słabo, ze firma, która jest tak rozchwytywana przez ostatnie kilka lat( robią gry dla "prawdziwych" graczy") implementuje takie rozwiązania do swoich gier. No i czy wiedźmin 3 dostał nagrodę za najbardziej patchowaną grę po premierze? 2 1 Cytuj
Bartolinsky 1 775 Opublikowano 12 stycznia 2018 Opublikowano 12 stycznia 2018 Jak oni śmieli patchować gierkę jeszcze pół roku po premierze. Kto im dał na to pozwolenie ja się pytam? Szok. 1 Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 12 stycznia 2018 Opublikowano 12 stycznia 2018 nawet w xenoblade 2 dali śledzenie po czerwonych sladach na trawie więc caly świat czerpie od cdp xd Cytuj
Gość suteq Opublikowano 12 stycznia 2018 Opublikowano 12 stycznia 2018 Godzinę temu, Papaj napisał: Ostatni bastion dla prawdziwych graczy - włącz tryb Batmana i idź do celu po czerwonej kropce. Trochę słabo, ze firma, która jest tak rozchwytywana przez ostatnie kilka lat( robią gry dla "prawdziwych" graczy") implementuje takie rozwiązania do swoich gier. No i czy wiedźmin 3 dostał nagrodę za najbardziej patchowaną grę po premierze? Oj jak boli, oj jak boli. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 13 stycznia 2018 Opublikowano 13 stycznia 2018 W dniu 12.01.2018 o 09:35, Papaj napisał: No i czy wiedźmin 3 dostał nagrodę za najbardziej patchowaną grę po premierze? No tak, bo lepiej jak się po premierze gierki kompletnie olewa i niech sobie gracze (czyt. modding komjunity) sami radzą. : ) oj jak boli Cytuj
ASX 14 645 Opublikowano 15 stycznia 2018 Opublikowano 15 stycznia 2018 Według źródeł Gry-online (xD) gra dostanie trailer na najbliższym E3 i - UWAGA- grywalne Demo które ma być zaprezentowane za zamkniętymi drzwiami dla dziennikarzy Cytuj
Gość Opublikowano 15 stycznia 2018 Opublikowano 15 stycznia 2018 Ciekawe jak wiele z tego co można było przeczytać w ostatnich miesiącach o tej gierce będzie miało odzwierciedlenie w finalnym produkcie. Oby jak najmniej. Cytuj
Patricko 1 400 Opublikowano 15 stycznia 2018 Opublikowano 15 stycznia 2018 W dniu 15.01.2018 o 22:41, Playstation napisał: Według źródeł Gry-online (xD) gra dostanie trailer na najbliższym E3 i - UWAGA- grywalne Demo które ma być zaprezentowane za zamkniętymi drzwiami dla dziennikarzy Myślę, że już najwyższa pora na prezentację tej gry. CDPR też mówiło, że chcą zrobić premierę tak jak Bethesda, czyli pokazują produkt i data niedługo po tym. Może końcówka tego roku? Nie zdziwiłbym się szczerze mówiąc, ale czas pokaże. Co do dema, to niby Sony dostało od nich już jakiś kawałek kodu, tak że pewnie dokładnie to samo zobaczymy podczas E3. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 ja tylko liczę najbardziej na doyebany ost jak w wieśku który będzie chciało się słuchać cały czas nawet po wyłączeniu gierki, albo jakieś bardziej energiczne kawałki gdy będzie się wchodziło do klubu zawinąć jakichś opryszków czy coś, o resztę nie ma co się martwić Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 W dniu 11.01.2018 o 22:30, Kaczi napisał: ponoć gra ma być na ich autorskim silniku graficznym i to też zajmuje sporo czasu. Jeśli ten ich silnik będzie dobry to z tego też będzie kasa Przecież od wydania Wiedźmina 2 jadą na autorskim RED Engine i jego trzecia iteracja była wykorzystywana do stworzenia Dzikiego Gonu i teraz przebudowywali go pod Cyberpunka i niedawno CEO Redów udzielił informacji, że zakończyli jego przebudowe pod kątem CB2077. Cytuj
bloody_gipsy 70 Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 No ale też rzekomo ktoś od nich sypał już że ten cały engine ma duże problemy i sobie nie radzi. Optymistycznie to może w 2020 ta gierka wyjdzie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 13 godzin temu, Playstation napisał: Według źródeł Gry-online (xD) gra dostanie trailer na najbliższym E3 i - UWAGA- grywalne Demo które ma być zaprezentowane za zamkniętymi drzwiami dla dziennikarzy Słyszałem, że pokazywali wczesne demo Sony więc jest możliwe, że to samo pokażą na e3 Teraz, bloody_gipsy napisał: No ale też rzekomo ktoś od nich sypał już że ten cały engine ma duże problemy i sobie nie radzi. Optymistycznie to może w 2020 ta gierka wyjdzie. No mogło tak być nie przeczę ale Kicinski mówił w wywiadzie, że silnik pod Cyberpunka jest "up and running" http://www.dsogaming.com/news/cyberpunk-2077-closed-important-stage-production-engine-running-release-date-unknown/https://www.pb.pl/cyberpunk-liczy-kamienie-milowe-898363 Może sciemniał żeby uspokoić akcjonariuszy, ale skoro jadą na e3, pojawia się twitt plus pokazywali wczesne demo u sony to chyba jednak coś tam działa Cytuj
bloody_gipsy 70 Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 Po tylu latach to coś już tam musi działać ale ten hura optymizm że gra wyjdzie w tym roku to ja nie wierzę. Demo w3 też było a potem wiadomo jak to wyglądało (świetna gra ale ściemę puścili). Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 A serio ktoś wierzy w premierę w tym roku? Ledwie co przestali się grzebać nad silnikiem i narzędziami deweloperskimi, a sądzę nawet, że gdyby jakiś czas temu nie rozkręcił się wokół nich srogi shitstorm, to nadal projekt de facto stałby w martwym punkcie i był jakkolwiek ogarnięty w głównej mierze tylko na papierze. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 A skąd info, że pokazali gre Sony? można linka aby poczytać? Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 (edytowane) A proszę bardzo. Drugi akapit od dołu. https://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=107410 Edytowane 16 stycznia 2018 przez Frantik 1 Cytuj
ASX 14 645 Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 3 minuty temu, Fanek napisał: A skąd info, że pokazali gre Sony? można linka aby poczytać? źródłem był jakiś youtuber xD 1 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 Po pierwsze to nie wydadzą dwóch gier w tym samym roku. Najpierw Gwint potem Cyberponk. Po drugie nic co się dzieje w CDPR nie wypływa to publicznej wiadomości. To całe info o resetach i problemach silnikowych to info wyssane z palca. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 W dniu 16.01.2018 o 11:54, bloody_gipsy napisał: Po tylu latach to coś już tam musi działać ale ten hura optymizm że gra wyjdzie w tym roku to ja nie wierzę. Demo w3 też było a potem wiadomo jak to wyglądało (świetna gra ale ściemę puścili). A kto mówi, że wyjdzie w tym roku? Jak mają dzialający silnik do z co najmniej rok jak nie dwa lata będą wszystkie elementy kleić. Demo W3 bylo renderem do którego potem próbowali dorównać tutaj na e3 pokażą (o ile coś pokażą) to pewnie też render i to demo na zamkniętych pokazach. @Playstation akurat legacykillahd nie jest jakimś pionkiem Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 7 minut temu, _Be_ napisał: A kto mówi, że wyjdzie w tym roku? Jak mają dzialający silnik do z conajmniej rok jak nie dwa lata będą wszystkie elementy kleić. No dlatego dla mnie 2020 to już mega optymistyczny termin, mało realny IMHO. Sama skala projektu z zamysłem, że wszystko musi być "wincyj, lepij, bardzij" niż w W3 i to, że prace najwidoczniej są na etapie wczesnych dem i gameplayów mówią same za siebie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 Też tak sądze i nawet założyłem się o konto na forumku z Mazzeo, że do drugiej połowy 2020 tej gry nie zobaczymy. Cytuj
McDrive 3 096 Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 W dniu 16.01.2018 o 12:28, S(pipi)ix napisał: Po drugie nic co się dzieje w CDPR nie wypływa to publicznej wiadomości. To całe info o resetach i problemach silnikowych to info wyssane z palca. To już czytałem po drugim przełożeniu daty premiery w3 tak że tego... Wyciek niemałej ilości danych fabularnych też był, a po nim premiera rok później i zmiana w grze akurat tego co wyciekło, przez co mamy kilka nielogicznych rzeczy w grze. Cytuj
bloody_gipsy 70 Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 To akurat debilne rozwiązanie. Tak jak z ostatnim star wars the last jedi. Zrobimy inaczej żeby wszyscy byli zaskoczeni. Cytuj
McDrive 3 096 Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 Co zrobić. Rozwiązania w wycieku były bardziej logiczne, jak np. atak Gonu na Novigrad, a nie KM gdzie nagle wszyscy znają lokalizację, nie mówiąc o propozycji wysłania chorągwi nilfgaardczyków... Głęboko za linią frontu. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 (edytowane) no jak wypuszcza jakies cgi w tym roku na e3, to mam nadzieje ze zalicza srogie baty. a ja smiechne a co do zapewnien irwinskiego, ze produkcja idzie jak woda, mimo doniesien o problemach wewnetrznych, to jestem przekonany, ze klamia. bo to polacy Edytowane 16 stycznia 2018 przez Andżej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi