Opublikowano 29 grudnia 20204 l Kupno ps4 w 2020 nie nazwałbym leczeniem kompleksów, ale włażenie do tematu z grą i przypierdalanie się do niej oglądając kompilację glitchy na YT już tak :*
Opublikowano 29 grudnia 20204 l Dokladnie. Gdybym kupil ps4 i cb to wtedy z automatu 8/10, bawie sie swietnie, cdp krul, refunderzy to frajerzy. Dialog dobrze pokazujacy podejscie osob, ktore widza ze gra jest jednym wielkim early acessem a typami co nie moga przezyc, ze wydali na to hajs ale ciezko sie przyznac przed kolegami.
Opublikowano 29 grudnia 20204 l Mejm nayebal najwięcej postów w temacie. Dobry wynik na kogoś kto nie ma sprzętu do odpalenia gry ani samej gry.
Opublikowano 29 grudnia 20204 l @XM. Cropp https://www.cropp.com/pl/pl/9d557-bbb/men-s-jogging-top12345678910111213141516171819202122232425262728293031
Opublikowano 29 grudnia 20204 l Bez jaj, to nie bluza tylko oficjalna bomberka http://www.x-tra.pl/limitowana-kurtka-cyberpunk-2077-team-samurai-nowa-bomberka.html
Opublikowano 29 grudnia 20204 l Bez jaj, to nie bluza tylko oficjalna bomberkahttp://www.x-tra.pl/limitowana-kurtka-cyberpunk-2077-team-samurai-nowa-bomberka.htmlBez jaj..chcesz w tym chodzić xD ?
Opublikowano 29 grudnia 20204 l 7 minut temu, Dud.ek napisał: Bez jaj, to nie bluza tylko oficjalna bomberka http://www.x-tra.pl/limitowana-kurtka-cyberpunk-2077-team-samurai-nowa-bomberka.html zł528 zł193
Opublikowano 29 grudnia 20204 l Przed świętami śmigały na allegro po ok 400zł. Tak, bede w tym chodzić bo jest jedwabista
Opublikowano 29 grudnia 20204 l Teraz, Grabek napisał: Ciepla chociaz czy bardziej na wiosne? Zimowa taka. Pod kurtkę
Opublikowano 29 grudnia 20204 l No zimowa ale dziurawa troche i za cieńka. Jak doszyją parę łatek to będzie zimowa tak jak miala być. Planują je doszyć w maju... Najlepiej nosić w cieplejszych klimatach jak np seszele. Ja tam nosilem i prawie się nie pociłem. Uzytkownicy z europy i zimniejszych krajów nie wiem czego się spodziewali. Poza tymi małymi wadami to kurtka 9+/10
Opublikowano 29 grudnia 20204 l Nieźle dymają frajerów, tą samą dorwałem na ali za 100 zł rok temu. Tak czy siak mocno polecam, choć w barach trochę wąska dla mnie i mam problem czasami, żeby się schylić i coś sięgnąć
Opublikowano 29 grudnia 20204 l 14 minut temu, MYSZa7 napisał: Nieźle dymają frajerów, tą samą dorwałem na ali za 100 zł rok temu. Tak czy siak mocno polecam, choć w barach trochę wąska dla mnie i mam problem czasami, żeby się schylić i coś sięgnąć To samo, sam materiał i wykonanie bardzo ok. Ale trzeba miec rece wzdłuż ciała żeby było wygodnie. Może poprawią te pachy po patchu. Kurtka bardziej jesien lub tak jak teraz, bez ocieplenia. Odnośnie łatek, w zestawie są chyba 3 naszywki do własnoręcznego załatania dziur
Opublikowano 29 grudnia 20204 l 5 godzin temu, Mejm napisał: Nie lecze kompleksow nowosciami technologocznymi, nie jestem betatesterem ktory sam doplaca a co najwazniejsze nie poje.balo mnie do reszty zeby kupic te niedokonczona i spier.dolona cybers.rake a tym bardziej upgradowac specjalnie dla niej sprzet. dzięki bogu większość cywilizacji na naszej planecie ma inne podejście do życia bo jakby każdy miał tok myślenia mejma to byśmy dalej tkwili w średniowieczu
Opublikowano 30 grudnia 20204 l Mam pytanie dla tych co ukończyli. Przed premierą było gadane, że grę będzie można ukończyć bez ukończania głównego wątku, tylko pobocznymi misjami nawet. Jak z tym jest?
Opublikowano 30 grudnia 20204 l Jak ze wszystkim co obiecali przed premierą.W drzewkach umiejętności jest jedno wolne miejsce na nowy atrybut. Zakładam, że to przygotowane już pod DLC?
Opublikowano 30 grudnia 20204 l Typy niech łatają to gówno a nie myślą o DLC gra fajna ale takiego szajsu od strony technicznej to ja w życiu nie widziałem. Nie mogę jednej misji pobocznej skończy bo mi gra typa nie wczytuje.
Opublikowano 30 grudnia 20204 l Ni gdyby nie teoretycy gawędziarze jak Mejm i Rozi to temat miałby 200 stron, a nie 300.
Opublikowano 30 grudnia 20204 l 30 minut temu, Donatello1991 napisał: Mam pytanie dla tych co ukończyli. Przed premierą było gadane, że grę będzie można ukończyć bez ukończania głównego wątku, tylko pobocznymi misjami nawet. Jak z tym jest? Eeee? Kiedy coś takiego było mówione bo kompletnie nie kojarzę? I o jakim ukończeniu gry bez ukończenia mówisz?
Opublikowano 30 grudnia 20204 l 19 minut temu, Ukukuki napisał: Typy niech łatają to gówno a nie myślą o DLC Haha jaki typ, wymaga od swietego cdp jakies jakosci, wytezonej pracy, dzialajacego produku xD Chyba utknales w sredniowieczu. Chociaz to w sredniowieczu cokolwiek pan rzucil to chlop panszczyzniany bral, nie podwazal i calowal raczki.
Opublikowano 30 grudnia 20204 l 52 minuty temu, Mejm napisał: Haha jaki typ, wymaga od swietego cdp jakies jakosci, wytezonej pracy, dzialajacego produku xD Chyba utknales w sredniowieczu. Co tam teoretyku krzyczysz?