Gość lpcl Opublikowano 11 stycznia 2021 Opublikowano 11 stycznia 2021 4 minuty temu, Czoperrr napisał: Jakieś sprawdzone sposoby na zdobywanie kasy? Wszczepy i samochody są niezwykle kosztowne. Nie lepiej grać bez takich tipów? Potem walka i tak robi się strasznie łatwa. Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 11 stycznia 2021 Opublikowano 11 stycznia 2021 1 minute ago, lpcl said: Nie lepiej grać bez takich tipów? Potem walka i tak robi się strasznie łatwa. Gram już ponad 25 godzin a z kasą kiepsko Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 11 stycznia 2021 Opublikowano 11 stycznia 2021 3 minuty temu, lpcl napisał: Nie lepiej grać bez takich tipów? Potem walka i tak robi się strasznie łatwa. jak celujesz w calaka to grind jest okrutny, mając wyczyszczone miasto i końcówkę fabuły nie uzbierałbym na warte kupna wszczepy i bronie, nie wspominając o furach dalej działa Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 11 stycznia 2021 Opublikowano 11 stycznia 2021 Teraz, Czoperrr napisał: Gram już ponad 25 godzin a z kasą kiepsko Tam w uj śmieci jest tj. tej broni którą łatwo można spieniężać. Potem w tych pobocznych też jakby lepiej płacą, poza tym sporo kasy też w samych lokacjach jest tylko trzeba się rozglądać. 1 minutę temu, Figuś napisał: jak celujesz w calaka to grind jest okrutny, mając wyczyszczone miasto i końcówkę fabuły nie uzbierałbym na warte kupna wszczepy i bronie, nie wspominając o furach dalej działa W takim przypadku to wiadomo, że lepiej się wspomagać. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 11 stycznia 2021 Opublikowano 11 stycznia 2021 Bronie lepiej rozkładać na części Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 11 stycznia 2021 Opublikowano 11 stycznia 2021 25 minutes ago, Figuś said: jak celujesz w calaka to grind jest okrutny, mając wyczyszczone miasto i końcówkę fabuły nie uzbierałbym na warte kupna wszczepy i bronie, nie wspominając o furach dalej działa Póki co delektuje się każdą chwilą nie myśląc o calaku. Jak skończę fabułę i większość pobocznych to może sprawdzę tego exploita. Cytuj
Patricko 1 403 Opublikowano 11 stycznia 2021 Opublikowano 11 stycznia 2021 No, brak jakichkolwiek aktywności po wyczyszczeniu trochę ssie, powinny być chociaż jakieś proste aktywności typu wyścigi czy jakieś konkursy na strzelnicy, żeby zarobić trochę hajsów. Cytuj
Donatello1991 1 423 Opublikowano 12 stycznia 2021 Opublikowano 12 stycznia 2021 Dali by info kiedy ten " pierwszy " porządny patch. Co, teraz się znowu bawią w " Kiedy będzie gotowe " i milczą? Komunikacja z graczami teraz powinna być codziennie na bieżąco. Cytuj
Faka 3 990 Opublikowano 12 stycznia 2021 Opublikowano 12 stycznia 2021 No lecą w chuja z tym patchem, ale jednak dobrze, że siedzi im na karku uokik to mają w dupach te swoje stress testy teraz. Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 12 stycznia 2021 Opublikowano 12 stycznia 2021 Ja to czekam na zwrot jednej już 3 tygodnie i zero odpowiedzi. Kupiłem wersję pudełkową ale na PC a w formularzu nawet nie uwzględnili takiej opcji zakupu xD Wysłałem formularz, maila i zwrot na gogu i na tych 3 kanałach cisza. Mam nadzieje ,że im się dobiorą do dupy za takie zagrywki i przy następnej gierce nie będą sobie robić jaj z graczy. Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 12 stycznia 2021 Opublikowano 12 stycznia 2021 (edytowane) Wczoraj ukończyłem fabułę i większość wątków pobocznych. Koniec końców, po przyzwyczajeniu się do niskiego poziomu technicznego na ps4, jest to dobra gra. Tylko dobra. Takie 7/10 uczciwe. Pamiętając o błędach to spokojnie 6/10 a może i 5... No niesmak pozostał Nie mogę się pozbyć poteżnego uczucia rozczarowania. To mogł być naprawdę rewolucyjny tytuł. Widać potężny potencjał i ogrom pracy włożony w świat, lore, postacie, animacje, dialogi itp. Zabrakło im czasu na całą resztę. Z ich winy oczywiście. To powinien być przykład dla innych studiów jak nie robić gier. Jak w końcu wyjdą na świat artykuły i reportaże o procesie produkcji to chętnie poczytam co tam się odwalało. Ostatnia misja meh. Wszyscy przeciwnicy na strzała, nawet nie musiałem celować w głowę. Ostatni boss bez polotu. Misje poboczne za to są ciekawsze od głownego wątku. Bardzo duży plus za to ze Johny został wpisany w prawie każdą misję. Szkoda tylko że Keanu nie powala. Daleko mu od zapierania tchu. Ani postać nie jest zbyt ciekawa, ani Keanu nie jest dobrym aktorem, a i technicznie jest to też najgorzej wykonana postać w grze. Inne postacie mają lepszą mimikę, a Johny ma martwe oczy i jest kukłą w porównaniu do reszty. Następnym razem przejdę może na PS5 za jakiś rok czy coś i zobaczymy jak to się trzyma po czasie i paczach. Edytowane 12 stycznia 2021 przez qraq_pk 5 Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 12 stycznia 2021 Opublikowano 12 stycznia 2021 Przynajmniej skończy się reklamowanie indyków sloganem gra twórców Cyberpunk 2077. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 12 stycznia 2021 Opublikowano 12 stycznia 2021 Teraz to byłaby antyreklama. Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 12 stycznia 2021 Opublikowano 12 stycznia 2021 10 hours ago, Donatello1991 said: Dali by info kiedy ten " pierwszy " porządny patch. Co, teraz się znowu bawią w " Kiedy będzie gotowe " i milczą? Komunikacja z graczami teraz powinna być codziennie na bieżąco. Może będzie oficjalny delay patcha Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 13 stycznia 2021 Opublikowano 13 stycznia 2021 Ja już mam wyrąbane na te ich patche i poprawy wizerunku. Gówno walnęło w wentylator. Grę skończyłem w takim stanie jak jest teraz. Usunąłem z dysku. Wrócę jak będzie już wersja DOTY no i na koniec Angry Joe: Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 13 stycznia 2021 Opublikowano 13 stycznia 2021 Recka joe to w sumie 1 do 1 z moimi przemyśleniami na temat gry. Cytuj
Observer 10 407 Opublikowano 13 stycznia 2021 Opublikowano 13 stycznia 2021 On grał na PC czy na X? Cytuj
Bzduras 12 515 Opublikowano 13 stycznia 2021 Opublikowano 13 stycznia 2021 Na obu, osobne oceny wystawił. Jakbyś obejrzał to byś wiedział Cytuj
Observer 10 407 Opublikowano 13 stycznia 2021 Opublikowano 13 stycznia 2021 Oglądam, ale to 40 minut i zacząłem się zastanawiać po scenkach z czego to leci. Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 13 stycznia 2021 Opublikowano 13 stycznia 2021 Generalnie tendencja jest oczywista: - ludzie na forum, którzy po 10 h piszą, że gra jest genialna i nie mogą się od niej oderwać - ludzie na forum, którzy ją ukończyli i piszą, że momentami było nieźle, ale ogólnie to liczyli na coś więcej. Podsumowując: spieszmy się kończyć gry, zanim zaczniemy ich bronić jak Częstochowy. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 13 stycznia 2021 Opublikowano 13 stycznia 2021 1 godzinę temu, Moldar napisał: Recka joe to w sumie 1 do 1 z moimi przemyśleniami na temat gry. Mam podobnie. Poza błędami technicznymi z rzeczy, które wymienia to te, które mi najbardziej przeszkadzają jak np. kto wymyślił kucnięcie i unik pod tym samym przyciskiem? Walki bokserskie to buuuuuuulshit. Myślę, że w tym tygodniu grę skończę i zostanie mi czyszczenie mapy i pozostałych zadań pobocznych i wtedy napiszę jakieś podsumowanie. BTW. Zajebista jest ta kurtka AJ. To jest ta oryginalna za 1,5 kafla? Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 13 stycznia 2021 Opublikowano 13 stycznia 2021 https://www.bankier.pl/wiadomosc/CD-Projekt-podtrzymuje-wydanie-patchy-do-Cyberpunk-2077-w-styczniu-i-lutym-prezes-8036031.html Quote "Nie mamy wiedzy odnośnie konkretnej daty powrotu do PlayStation Store. Pozostajemy w stałym kontakcie z przedstawicielami Sony Interactive Entertainment i pracujemy nad tym, by nasz tytuł wrócił jak najszybciej do sklepu Sony" - napisał. Quote "Pracujemy nad patchami zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami i podtrzymujemy plan wypuszczenia łatek w styczniu i lutym" - napisał prezes w odpowiedzi na pytania PAP Biznes. Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 13 stycznia 2021 Opublikowano 13 stycznia 2021 Ponoć UOKIK nadzoruje wydawanie tych patchów Cytuj
Dandelion 27 Opublikowano 13 stycznia 2021 Opublikowano 13 stycznia 2021 Dobra rada, jeśli zaczniecie quest "Ja, Automat" to doprowadźcie go do końca przed robieniem innych aktywności. Misja buguje telefon i nie dostajemy połączeń, przed i po skończeniu kontraktu. Nie wiem czy buguje też połączenia z questami fabularnymi, ale lepiej jest ją zrobić jak najszybciej po otrzymaniu. Ja niestety tego nie zrobiłem i mi się zbugowały ostatnie kontrakty w Heywood. Znikały one z dziennika jako ukończone, ale nie dostawałem połączeń od Padre i gra ich nie zaliczała, przez co musiałem powtarzać czyszczenie całego Heywood od nowa bo mi trofka nie chciała wpaść. Na szczęście miałem save niedaleko, ale i tak z 2h poszły na monotonne powtarzanie tego samego. 1 Cytuj
Artur_K 196 Opublikowano 13 stycznia 2021 Opublikowano 13 stycznia 2021 Poniżej całkiem ciekawy wywiad z Żebrowskim. Na razie gram z oryginalnym dźwiękiem, jednak chyba na próbę przełączę na Polski. Choć nie ukrywam, że angielski męski głos V bardzo mi pasuje, zaś Keanu po kilku pierwszych kwestiach nie zrobił super wrażenia a głównie ze względu na niego od początku gram po angielsku. Jakie są wasze wrażenia, ktoś gra po "naszemu"? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi