Patricko 1 403 Opublikowano 24 maja 2021 Opublikowano 24 maja 2021 Ta gra i tak jest już nie do odratowania. Cytuj
Boomcio 4 055 Opublikowano 24 maja 2021 Opublikowano 24 maja 2021 1 godzinę temu, Donatello1991 napisał: Czy ta gra już zdechła czy jak? CDP siedzi cicho. Dodają jakieś mikro dlc czy coś? Zero info o powrocie na Psstore. Nie brnij w tą rzekę. Kasa im się zgodziła, została też na procesowanie się, więc dla NICH jest ok. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 24 maja 2021 Opublikowano 24 maja 2021 35 minut temu, Boomcio napisał: Nie brnij w tą rzekę. Kasa im się zgodziła, została też na procesowanie się, więc dla NICH jest ok. Najlepszą rzeczą, jaką mogą zrobić to ogłosić projekt, który tym razem nie będzie pokazany jako "twoja kolejna gra życia" Cytuj
Boomcio 4 055 Opublikowano 24 maja 2021 Opublikowano 24 maja 2021 Dokładnie. A nawet lekka doza skromności zrobi dobre wrażenie na "wściekłych graczach, którzy są wściekli" . Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 24 maja 2021 Opublikowano 24 maja 2021 Chujowa gra, to i zdechnięty śmieć i tyle w temacie. Siedzą sobie piździpałki i udają, że są programistami w tym cedepe. 1 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 24 maja 2021 Opublikowano 24 maja 2021 2 godziny temu, Faka napisał: Chujowa gra, to i zdechnięty śmieć i tyle w temacie. Siedzą sobie piździpałki i udają, że są programistami w tym cedepe. Wystarczy wrócić do postów z przed premiery cyberszrota, żeby poczytać rodzyny z gowork jak polaczkom sodówa do głowy uderzyła na seniorskich wakatach. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 30 maja 2021 Opublikowano 30 maja 2021 Te wszystkie artykuły o złym zarządzaniu projektem są ciekawe, naprawdę. Myślicie, że przy Dzikim Gonie nie było takich kwiatków? Nawet całkiem niedawno czytałem o mobbingu przy trzecim Wiedźminie. Polska jednak wszędzie taka sama... 1 Cytuj
Elitesse 378 Opublikowano 30 maja 2021 Opublikowano 30 maja 2021 Nie wiem czy to specyfika Polski czy pracy w korpo albo po prostu ludzi Przecież z Ubisoftu też wychodziły po czasie afery o molestowaniu seksualnym i mobbingu. Cytuj
Meanthord 325 Opublikowano 30 maja 2021 Opublikowano 30 maja 2021 W dniu 24.05.2021 o 17:52, Faka napisał: Chujowa gra, to i zdechnięty śmieć i tyle w temacie. W sedno. Cyberpunk nie jest chujowa gra, bo ma dużo błędów, tylko dlatego, że jest zwyczajnie chujowy. Ot, po prostu. Takie max 6/10. Naprawa błędów nie sprawi, że chujowa gra stanie się fajna. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 30 maja 2021 Opublikowano 30 maja 2021 Najlepiej co wspominam w CP to OST/Audio, im daje 10/10, gra dobrze wygląda jak tylko robisz główny watek, jak skręcisz w alejkę w bok albo zrobisz jakiś free roaming to widać jakie braki ta gra ma Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 30 maja 2021 Opublikowano 30 maja 2021 Kupiłem na premierę i w sumie nie żałuję. Jednak sama gra to takie 7+/10 jak robi się tylko wątek główny i fabularne poboczne. Nic specjalnego ani coś do czego chciałbym wracać. Jak wyjdą dodatki fabularne, to pewnie kupię w promocji. 2 Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 30 maja 2021 Opublikowano 30 maja 2021 Też odpuściłem. Zaczekam do next-genowej łatki. Mam wiele innych gierek do ogarnięcia. Night City poczeka jeszcze chwilę. 1 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 31 maja 2021 Opublikowano 31 maja 2021 23 godziny temu, Nemesis napisał: Też odpuściłem. Zaczekam do next-genowej łatki. Mam wiele innych gierek do ogarnięcia. Night City poczeka jeszcze chwilę. Temat dalej aktualny z tym next genowym patchem? Jakaś data potwierdzona? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 31 maja 2021 Opublikowano 31 maja 2021 5 minut temu, balon napisał: Temat dalej aktualny z tym next genowym patchem? Jakaś data potwierdzona? Z dzisiaj Cytuj
StaryGraczPegasusa 21 Opublikowano 31 maja 2021 Opublikowano 31 maja 2021 (edytowane) Nigdy nie żałowałem zakupu i ogrania na PS4 pro. Przeszedłem i jestem zniszczony psychicznie z decyzji jakie podejmowałem w grze. Zrobiłem 3 zakończenia i za każdym razem fizycznie i psychicznie czułem ból z powodu decyzji jakie podjąłem. Nie wiem czy V żyje czy nie, ale emocje miałem jak po heavy rain. Ja daję 9+/10. Ps: tak, nieraz spadł z nieba samochód, inny gość wszedł przez ścianę, ktoś inny wisiał w powietrzu, samochody jechały i znikały.....owszem. Ale widoki, dialogi, decyzje, fabuła, klimat, korporacje, brutalność, pustkowia, romanse, władza, pieniądze......to mnie wciągnęło na maxa. Edytowane 31 maja 2021 przez StaryGraczPegasusa 2 1 Cytuj
Artur_K 196 Opublikowano 1 czerwca 2021 Opublikowano 1 czerwca 2021 17 godzin temu, StaryGraczPegasusa napisał: Ps: tak, nieraz spadł z nieba samochód, inny gość wszedł przez ścianę, ktoś inny wisiał w powietrzu, samochody jechały i znikały.....owszem. Ale widoki, dialogi, decyzje, fabuła, klimat, korporacje, brutalność, pustkowia, romanse, władza, pieniądze......to mnie wciągnęło na maxa. To aż dziwne jak ta gra jest nierówna. Sam mam dokładnie takie same odczucia. Ograłem na slimce i nie żałuję ani minuty, a grałem ponad 100 godzin (mój rekord jeśli chodzi o gry), z czego pierwsze zakończenie zobaczyłem około 85 godziny. Na prawdę warto dać grze szanse, zresztą już o tym pisałem, ale trzeba podejść do gry z czystą głową i nie doszukiwać się wad na siłę, wtedy się odwdzięczy. No a za te pieniądze co teraz to już nie ma na co czekać. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 3 czerwca 2021 Opublikowano 3 czerwca 2021 Jeśli odłożyć na bok wszystkie grzechy CeDePu związane z technikaliami, to fantastyczny świat i fabuła. Cytuj
drozdu7 2 790 Opublikowano 4 czerwca 2021 Opublikowano 4 czerwca 2021 Da się w to grać dziś na XSX? Strasznie mnie korci żeby za tą stówkę kupić. Cytuj
Bzduras 12 520 Opublikowano 4 czerwca 2021 Opublikowano 4 czerwca 2021 Pewnie, ostatnio odpalałem na chwilę zobaczyć, co tam w Night City. Śmiga ładnie, robali jakby mniej, można atakować. Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 4 czerwca 2021 Opublikowano 4 czerwca 2021 No w tej chwili działa wybornie na XSX i w zasadzie im bardziej mi się ta gra podoba, tym bardziej ubolewam, że tak mało jej potencjału udało się z niej wycisnąć. Chodzi przede wszystkim o nudną fabułę i masę niepotrzebnych fetch questów: po prostu zarówno jedno, jak i drugie można było zrobić o niebo lepiej, bardziej wyraziście. Polecam misje od Delameina (uwielbiam je). Mam nadzieję, że dodatki pozwolą odzyskać honor. Cytuj
izon 995 Opublikowano 6 czerwca 2021 Opublikowano 6 czerwca 2021 Na PC po ograniu około 60h daje mocne 9/10. Jakieś tam bugi miałem na samym początku więc musieli to naprawić łatkami jak już grałem. Grafika oraz muzyka w tej grze są po prostu cudowne. Atmosfera miasta i jego peryferiów w mojej ocenie top w historii gier. Niektóre misje poboczne przeskakują poziomem to co znaliśmy z Wiedźmina 3. Gra wybitnie mi siadła, podejrzewam, że pierwsze przejście zamknę w okolicach 80-90 godzin. Do gry na pewno będę wracał wraz z DLC, a może przejdę i jeszcze raz po wydaniu prawilnej wersji na PS5.. 3 Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 7 czerwca 2021 Opublikowano 7 czerwca 2021 Wyszedł ten jakiś czerwcowy patch? Czy dopiero 33 czerwca? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 7 czerwca 2021 Opublikowano 7 czerwca 2021 Miał jakiś wyjść? Po 1.2 dalej nic nie zapowiadali Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi