PiotrekP 1 724 Opublikowano 3 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2022 Ale takich wersji było już sporo. Rzecz w tym, że większość z tego miała być w wersji premierowej. A wykastrowali grę z wielu ważnych rzeczy, z masą niedoróbek i błędów- pierdy o mitycznej niezabugowanej premierowej wersji PC skutecznie obalają filmy na YT. Natomiast po tym co się w kwestii cyberbuga nie wydarzyło w 2021, to póki co to wszystko jest jak ploty o GTA6. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 3 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2022 Samurai Edition zapowiada się fantastycznie, tylko ile z tego faktycznie będzie zaimplementowane w grze? Czekam bo fajnie byłoby wrócić do Night City już z next genowym patchem i większą zawartością, zostało mi sporo side questów i chciałbym też zobaczyć pozostałe zakończenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 817 Opublikowano 3 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 3 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2022 Patałachy w CDPR nie są w stanie ogarnąć policji i działających perków, już widzę jak dodają nową zawartość i ładują kasę w marketing... Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2022 Nie ma tam niczego niewiarygodnego. Wierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 3 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2022 Dokładnie. Dziękują gejmowemu bóstwu, że afera przyschła z jakim takim skutkiem i patrzą w co na szybko kasę zainwestować. 42 minuty temu, Shankor napisał: Patałachy w CDPR nie są w stanie ogarnąć policji i działających perków, już widzę jak dodają nową zawartość i ładują kasę w marketing... Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 4 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2022 No i luj bombki strzelił. Było w sumie do przewidzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 4 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2022 Zasiał jeden z drugim ziarno kłamstwa... a już zbierałem kasę, źeby używkę odkupić od cexa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 4 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2022 No i chooj no i cześć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 287 Opublikowano 4 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2022 Co sie stalo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregorius 480 Opublikowano 4 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2022 1 minutę temu, Mejm napisał: Co sie stalo? Redzi zdementowali własnie plotki o pracy nad wersją Samurai. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 4 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2022 Pewnie cd partacze powiedzieli że te plotki z dupy to nieprawda xD trudno żeby się przyznali nawet gdyby faktycznie były prawdziwe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 4 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2022 Chodzi o tego tt kolesia od PR i Mediów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 4 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2022 Gnoje, życze im kolejnych spadków na giełdzie. Szkoda, że wersje konsolowe nie mogą być wzbogacane przez modderów tak jak jest to na PC. Jeden gościu dodał system metra i kilkanaście stacji, a ci partacze nie potrafią nic. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 981 Opublikowano 4 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2022 Pewnie wersję na Xboxa dałoby radę pościągać z modami gdyby Phil się ugadał z redami, bo sony to nie liczę jak to są zakute pały, których boli kutas, że nie udostępnili by modów za brak hajsu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 4 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2022 12 minut temu, Czoperrr napisał: Gnoje, życze im kolejnych spadków na giełdzie. Nawet jeśli by to była prawda te leaki z 4chana XD to kurwa nikt ci tego oficjalnie nie potwierdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 4 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2022 Skisłem jak przeczytałem, że jednym z ficzerów tego niby Samurai Edition miałoby być więcej wiadomości od Judy i Panam. xDDD No tego chcą prawdziwi gracze, co poradzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 817 Opublikowano 4 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2022 @Cedricw tak zwanym "realu" laski nie piszą wiadomości do graczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 4 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2022 (edytowane) Gurwa minął ponad rok od premiery, a gra dalej nie dostała żadnych aktualizacji dla obecnej generacji konsol, to jest wydymanie klienta po same kule. Jeszcze dodam taki edit, że w innych tematach słusznie zauważa się, że nie warto kupować gier na premierę, obecnie nawet opcje graficzne dostają w patchach, a wystarczy sięgnąć pamięcią jak to cdep się kreował na tego uczciwego i fajnego w branży gierkowej, hatfu na te zakłamane mordy zarządu. Edytowane 5 stycznia 2022 przez Bielik PRZEMYŚLENIA 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 14 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2022 (edytowane) rok juz minal od premiery ROK i dalej nic nie zrobione w temacie a te debile pyer do lone nadal za kazdym razem dementuja plotki o poprawkach ktore sie naleza jak psu buda i ktore daja chociaz cien nadzieji ze ten szrot wstanie z kolan, ja mam z tych gamoni prze ogromna ku rwa beke. to tak jakby jakis opasly ch uj z cukrem 200 na czczo dementowal plotki ze idzie na diete. Edytowane 14 stycznia 2022 przez Andżej 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 390 Opublikowano 14 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2022 Andżej, nie denerwuj się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 14 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2022 Trzeba dać upust emocjom, niech chłop wyrzuci z siebie to co mu na wątrobie leży. Po wuj ja brałem preorder chwilę przed premierą, a tak już pamiętam, zakłamani recenzenci mówili, że gra gituwa, wystarczyło, że redzi powiedzą o day one patchu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
poniedzialek1001 50 Opublikowano 16 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2022 Jest taki kultowy tekst. Preorderzy to frajerzy. Spoiler Ale ok. Ja też łykałem tego preordera na dwa dni przed premierą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 16 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2022 A to wtedy nie było już wszystko wiadome? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 981 Opublikowano 16 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2022 W dniu 14.01.2022 o 22:41, Bielik napisał: zakłamani recenzenci mówili, że gra gituwa, wystarczyło, że redzi powiedzą o day one patchu. Najgorszy to był ten łysy chuj z tvgry, chyba jordan, czy jak mu tam było, no takiego zakłamania i festiwalu żenady to dawno nie było w internetach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi