Opublikowano 3 stycznia 20223 l Ale takich wersji było już sporo. Rzecz w tym, że większość z tego miała być w wersji premierowej. A wykastrowali grę z wielu ważnych rzeczy, z masą niedoróbek i błędów- pierdy o mitycznej niezabugowanej premierowej wersji PC skutecznie obalają filmy na YT. Natomiast po tym co się w kwestii cyberbuga nie wydarzyło w 2021, to póki co to wszystko jest jak ploty o GTA6.
Opublikowano 3 stycznia 20223 l Samurai Edition zapowiada się fantastycznie, tylko ile z tego faktycznie będzie zaimplementowane w grze? Czekam bo fajnie byłoby wrócić do Night City już z next genowym patchem i większą zawartością, zostało mi sporo side questów i chciałbym też zobaczyć pozostałe zakończenia.
Opublikowano 3 stycznia 20223 l Patałachy w CDPR nie są w stanie ogarnąć policji i działających perków, już widzę jak dodają nową zawartość i ładują kasę w marketing...
Opublikowano 3 stycznia 20223 l Dokładnie. Dziękują gejmowemu bóstwu, że afera przyschła z jakim takim skutkiem i patrzą w co na szybko kasę zainwestować. 42 minuty temu, Shankor napisał: Patałachy w CDPR nie są w stanie ogarnąć policji i działających perków, już widzę jak dodają nową zawartość i ładują kasę w marketing...
Opublikowano 4 stycznia 20223 l Zasiał jeden z drugim ziarno kłamstwa... a już zbierałem kasę, źeby używkę odkupić od cexa.
Opublikowano 4 stycznia 20223 l 1 minutę temu, Mejm napisał: Co sie stalo? Redzi zdementowali własnie plotki o pracy nad wersją Samurai.
Opublikowano 4 stycznia 20223 l Pewnie cd partacze powiedzieli że te plotki z dupy to nieprawda xD trudno żeby się przyznali nawet gdyby faktycznie były prawdziwe
Opublikowano 4 stycznia 20223 l Gnoje, życze im kolejnych spadków na giełdzie. Szkoda, że wersje konsolowe nie mogą być wzbogacane przez modderów tak jak jest to na PC. Jeden gościu dodał system metra i kilkanaście stacji, a ci partacze nie potrafią nic.
Opublikowano 4 stycznia 20223 l Pewnie wersję na Xboxa dałoby radę pościągać z modami gdyby Phil się ugadał z redami, bo sony to nie liczę jak to są zakute pały, których boli kutas, że nie udostępnili by modów za brak hajsu.
Opublikowano 4 stycznia 20223 l 12 minut temu, Czoperrr napisał: Gnoje, życze im kolejnych spadków na giełdzie. Nawet jeśli by to była prawda te leaki z 4chana XD to kurwa nikt ci tego oficjalnie nie potwierdzi.
Opublikowano 4 stycznia 20223 l Skisłem jak przeczytałem, że jednym z ficzerów tego niby Samurai Edition miałoby być więcej wiadomości od Judy i Panam. xDDD No tego chcą prawdziwi gracze, co poradzisz.
Opublikowano 4 stycznia 20223 l Gurwa minął ponad rok od premiery, a gra dalej nie dostała żadnych aktualizacji dla obecnej generacji konsol, to jest wydymanie klienta po same kule. Jeszcze dodam taki edit, że w innych tematach słusznie zauważa się, że nie warto kupować gier na premierę, obecnie nawet opcje graficzne dostają w patchach, a wystarczy sięgnąć pamięcią jak to cdep się kreował na tego uczciwego i fajnego w branży gierkowej, hatfu na te zakłamane mordy zarządu. Edytowane 5 stycznia 20223 l przez Bielik PRZEMYŚLENIA
Opublikowano 14 stycznia 20223 l rok juz minal od premiery ROK i dalej nic nie zrobione w temacie a te debile pyer do lone nadal za kazdym razem dementuja plotki o poprawkach ktore sie naleza jak psu buda i ktore daja chociaz cien nadzieji ze ten szrot wstanie z kolan, ja mam z tych gamoni prze ogromna ku rwa beke. to tak jakby jakis opasly ch uj z cukrem 200 na czczo dementowal plotki ze idzie na diete. Edytowane 14 stycznia 20223 l przez Andżej
Opublikowano 14 stycznia 20223 l Trzeba dać upust emocjom, niech chłop wyrzuci z siebie to co mu na wątrobie leży. Po wuj ja brałem preorder chwilę przed premierą, a tak już pamiętam, zakłamani recenzenci mówili, że gra gituwa, wystarczyło, że redzi powiedzą o day one patchu.
Opublikowano 16 stycznia 20223 l Jest taki kultowy tekst. Preorderzy to frajerzy. Spoiler Ale ok. Ja też łykałem tego preordera na dwa dni przed premierą.
Opublikowano 16 stycznia 20223 l W dniu 14.01.2022 o 22:41, Bielik napisał: zakłamani recenzenci mówili, że gra gituwa, wystarczyło, że redzi powiedzą o day one patchu. Najgorszy to był ten łysy chuj z tvgry, chyba jordan, czy jak mu tam było, no takiego zakłamania i festiwalu żenady to dawno nie było w internetach.