Opublikowano 15 lutego 20223 l R.I.P. CDP, widać, że nikt poważny juz tam nie pracuje. 1.5 roku od premiery gra-serwis. 2 nowe bronie dodali, dwie kurw... bronie. W tym samym czasie Ubisoft wydał po kilka solidnych dlc do Asasyna... jprdl to się nazywa zaoranie. Edytowane 15 lutego 20223 l przez KrYcHu_89
Opublikowano 15 lutego 20223 l Rozne apartamenty, zmiana wyglady w srodku gry. Ficzery ktore byly w gta 5 na premiere w 2013. Boze.
Opublikowano 15 lutego 20223 l Kurwa trzecie dlc 6 kolorków tekstur w mieszkaniu i 4 kolejne mieszkania, zajebiste 11/10
Opublikowano 15 lutego 20223 l 5 godzin temu, Faka napisał: O której te pokłady beki się zaczynają? Miałem rację i się nie zawiodłem, beka pełną gębą na strimie. A idź pan w chuj. Jak chcą się już tak całkowicie zrehabilitować, to niech się wezmą porządnie za nowego Wieśka, bo z tej cybesraki to już nic nie będzie.
Opublikowano 15 lutego 20223 l Widać, że te 15 miesięcy spędzili na dokończeniu gry, a nie wrzucaniu czegokolwiek nowego.
Opublikowano 15 lutego 20223 l Niech oni się porządnie wezmą za siebie bo tam chyba postawili na to by być cool i super jazzy. Niech simsy robią a resztę oddadzą fachowcom...
Opublikowano 15 lutego 20223 l 1 minutę temu, addhoc napisał: Niech oni się porządnie wezmą za siebie bo tam chyba postawili na to by być cool i super jazzy. Niech simsy robią a resztę oddadzą fachowcom... No niestety, Ci mądrzejsi po osiągnięciu sukcesu W3 i otwarcia rynku pracy zdalnej także w game devie pracują zdalnie dla firm z Siilcon Valley typu ND czy Rockstar...taka prawda.
Opublikowano 15 lutego 20223 l Chłopaki rozumiem że update jest tylko dla current genów a ja na One X nie mam na co liczyć?
Opublikowano 15 lutego 20223 l Pytanko do ogrywających grę na poprzedniej generacji - czy jest wyraźna poprawa jeśli chodzi o ruch uliczny i ilość NPCów?
Opublikowano 15 lutego 20223 l Ja pierdolę, simsów się w grze zachciało, no do chuja, co mi po siedzeniu przy biurku, słuchaniu radia i palenie fajurek, popijąc od czasu do czasu whiskerowego szczocha. Brakuje jeszcze tylko symulatora masturbacji kutasa.
Opublikowano 15 lutego 20223 l Pierwszy kwietnia dzisiaj jest czy jaki uj kto za to odpowiada,przecież ten stream to jedno wielkie XD
Opublikowano 15 lutego 20223 l Autor oni się chwalą, że przechodnie i auta odjeżdżają jak strzelasz pukawką na mieście, O KURWA
Opublikowano 15 lutego 20223 l Dali grafike podsumowujaca co na co trafi. Pewnie zaraz ktos wklei z tt.
Opublikowano 15 lutego 20223 l to jest draaaamat! przecież oni nic nie pokazali, dodają pierdoły ktore mozna dodawac do gry która jest gotowa a nie do takiego bubla
Opublikowano 15 lutego 20223 l 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Pytanko do ogrywających grę na poprzedniej generacji - czy jest wyraźna poprawa jeśli chodzi o ruch uliczny i ilość NPCów? Pisał wredny, że lipa.
Opublikowano 15 lutego 20223 l 7 minut temu, maciucha napisał: Chłopaki rozumiem że update jest tylko dla current genów a ja na One X nie mam na co liczyć? A jednak nie do końca