Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Featured Replies

Opublikowano

R.I.P. CDP, widać, że nikt poważny juz tam nie pracuje. 1.5 roku od premiery gra-serwis. 2 nowe bronie dodali, dwie kurw... bronie.

W tym samym czasie Ubisoft wydał po kilka solidnych dlc do Asasyna... jprdl to się nazywa zaoranie.

Edytowane przez KrYcHu_89

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co to jest za gowno pierdolone to ja nawet nie. Powoli zaczyna brakowac mi cierpliwosci. Dzisiaj trzy razy mi sie gra wypierdolila na ps5. 3 RAZY. Doliczajac wczorajszy to wywalilo mnie 4 razy przez m

• Co do mechanik, to można inwalidów leczyć dotykiem.

• No cześć co tam?    @MaZZeo kasuj konto

Opublikowano

Rozne apartamenty, zmiana wyglady w srodku gry. Ficzery ktore byly w gta 5 na premiere w 2013. Boze.

Opublikowano

Kurwa trzecie dlc 6 kolorków tekstur w mieszkaniu i 4 kolejne mieszkania, zajebiste 11/10

Opublikowano
5 godzin temu, Faka napisał:

O której te pokłady beki się zaczynają?

Miałem rację i się nie zawiodłem, beka pełną gębą na strimie. A idź pan w chuj. Jak chcą się już tak całkowicie zrehabilitować, to niech się wezmą porządnie za nowego Wieśka, bo z tej cybesraki to już nic nie będzie.

Opublikowano

Widać, że te 15 miesięcy spędzili na dokończeniu gry, a nie wrzucaniu czegokolwiek nowego.

Opublikowano

Niech oni się porządnie wezmą za siebie bo tam chyba postawili na to by być cool i super jazzy. Niech simsy robią a resztę oddadzą fachowcom...

Opublikowano
1 minutę temu, addhoc napisał:

Niech oni się porządnie wezmą za siebie bo tam chyba postawili na to by być cool i super jazzy. Niech simsy robią a resztę oddadzą fachowcom...

No niestety, Ci mądrzejsi po osiągnięciu sukcesu W3 i otwarcia rynku pracy zdalnej także w game devie pracują zdalnie dla firm z Siilcon Valley typu ND czy Rockstar...taka prawda. 

Opublikowano

Chłopaki rozumiem że update jest tylko dla current genów a ja na One X nie mam na co liczyć? :rayos:

Opublikowano

Ja pierdolę, simsów się w grze zachciało, no do chuja, co mi po siedzeniu przy biurku, słuchaniu radia i palenie fajurek, popijąc od czasu do czasu whiskerowego szczocha. Brakuje jeszcze tylko symulatora masturbacji kutasa.

Opublikowano

Pierwszy kwietnia dzisiaj jest czy jaki uj kto za to odpowiada,przecież ten stream to jedno wielkie XD

Opublikowano

Lustro na guzik :reggie:

00_m.jpg

Opublikowano
  • Autor

oni się chwalą, że przechodnie i auta odjeżdżają jak strzelasz pukawką na mieście, O KURWA

Opublikowano

Dali grafike podsumowujaca co na co trafi. Pewnie zaraz ktos wklei z tt.

Opublikowano

IC A CZONKI BOJ

HAHAHAHAHAHAH

:)

Opublikowano

to jest draaaamat!

przecież oni nic nie pokazali, dodają pierdoły ktore mozna dodawac do gry która jest gotowa a nie do takiego bubla

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Pytanko do ogrywających grę na poprzedniej generacji - czy jest wyraźna poprawa jeśli chodzi o ruch uliczny i ilość NPCów?

Pisał wredny, że lipa.

Opublikowano
7 minut temu, maciucha napisał:

Chłopaki rozumiem że update jest tylko dla current genów a ja na One X nie mam na co liczyć? :rayos:

A jednak nie do końca

cyb.thumb.jpg.e2006efb748318e155bbb27604f79114.jpg

Opublikowano

To przenoszenie sejwa i kombinacje z wersjami na Sonce xdddd

Opublikowano

Na ich miejscu wydałbym tego pacza i zapomniał o tej grze na 7