Ölschmitz 1 543 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 Kuuurwa w sensie moge przeniesc sejwa z ps4 na ps5 ale trofea juz nie? gre przelazlem i chcialem dokonczyc platyne po apdejcie a tu musialbym od nowa grac? Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 Kuuurwa w sensie moge przeniesc sejwa z ps4 na ps5 ale trofea juz nie? gre przelazlem i chcialem dokonczyc platyne po apdejcie a tu musialbym od nowa grac?Dokładnie tak. Cdpr pełną gębą Cytuj
Boomcio 4 159 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 Nie ma ng+, w grafice to ja nie widzę na xsx żadnej różnicy. O so tu kurna chodzi wie ktoś? Cytuj
Observer 10 528 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 Tym ludziom wstyd by było o takich pierdołach jak nowa fryzura czy kolor ściany w apartamencie mówić. Takie rzeczy to moderzy dodawali tydzień po premierze, a nie prawie półtora roku później. I jeszcze ten klimacik spotkania na teamsach w korpo, nie wiem kto uznał że to się ludziom podoba. Nawet w robocie się tego unika, chociaż płacą za słuchanie. 1 Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 11 minut temu, Patricko napisał: 12 minut temu, Ölschmitz napisał: Kuuurwa w sensie moge przeniesc sejwa z ps4 na ps5 ale trofea juz nie? gre przelazlem i chcialem dokonczyc platyne po apdejcie a tu musialbym od nowa grac? Dokładnie tak. Cdpr pełną gębą z ciekawości jest jakaś gra która wcześniej przenosiła trofea przy updejcie z PS4 na PS5? Cytuj
Figuś 21 259 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 Wszystkie praktycznie, platyny z automatu wpadały chyba że tak ja w Death Stranding zmieniły sie wymagania co do niektórych pucharków przez dodatkową zawartość Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 FF7 rimejk. Kopiujesz sejwa z wersji ps4 i po kolei wpadaja trofea. Platyna w minute. Tam sie jakos dalo Cytuj
Ukukuki 7 107 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Cymbergaj >> Horizon >> Elden Ring, taka będzie kolejność. Przynajmniej wiem, że CP dostarczy mi dobrej historii czego nie mogę spodziewać się po Horizonie. Jak ty się zdziwisz xDD 1 Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 14 minut temu, ASX napisał: z ciekawości jest jakaś gra która wcześniej przenosiła trofea przy updejcie z PS4 na PS5? Spider-Man Remastered, Miles Morales, Ghost of Tsushima, Sackboy, Uncharted Legacy od Thieves i chyba Death Stranding Apropo updejta to na razie wszystko legancko śmiga. Szkoda tylko, że nie zapisałem wybranych skilli przed aktualizacją, przez co nie wiem czy wybrałem ponownie te same, albo podobne co wcześniej Cytuj
czarek250885 324 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 Na psn pojawiła się promka gry za 104,50. Czy jest to już wersja z tym patchem pod next gena? Z góry dzięki za podpowiedź. Za tą cenę chyba warto się skusić? Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 1 minutę temu, czarek250885 napisał: Na psn pojawiła się promka gry za 104,50. Czy jest to już wersja z tym patchem pod next gena? Z góry dzięki za podpowiedź. Za tą cenę chyba warto się skusić? Tak, kupujesz wersję na PS4 i masz darmowy update do wersji PS5. 1 Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: Ja.pierdolę.ale.to.wyglada. W trybie wydajności jest obraz żyleta, nie wiem co się tu zadziało, ale dzisiaj maraton Na czym sprawdzałeś? Cytuj
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 PS5 -> tryb performance Cytuj
poniedzialek1001 50 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 Nie chce mi się wertować ostatnich 10 stron. Demo jest na PS4 czy tylko PS5? Cytuj
Banan91PL 35 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 Na XSX tryb performance grafika past gen ale płynnie to chodzi w końcu szkoda ze przeszedłem na premiere nie chce mi się już wracać myśle ze dopiero teraz da się w to normalnie przyjemnie grać Cytuj
poniedzialek1001 50 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 A to hooy, zobaczę sobie na youtubie. Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 Może mam coś z optyką, ale u mnie nie widać różnicy na PS5 w stosunku do tej wersji na Switcha PS4. Taka sama bieda jeśli chodzi o ruch uliczny i mieszkańców - gdzie ta metropolia tętniącą życiem? A już zaczynałem żałować, że nie wytrzymałem i ograłem to wcześniej w tej bieda wersji z PS4 Rodzimi deweloperzy coś nie radzą sobie z tymi konsolami i optymalizacją... Cytuj
Basior 1 109 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 Dobra jest respec atrybutów czy nadal nie ma? Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 10 minut temu, Zajcik napisał: Może mam coś z optyką, ale u mnie nie widać różnicy na PS5 w stosunku do tej wersji na Switcha PS4. Taka sama bieda jeśli chodzi o ruch uliczny i mieszkańców - gdzie ta metropolia tętniącą życiem? A już zaczynałem żałować, że nie wytrzymałem i ograłem to wcześniej w tej bieda wersji z PS4 Rodzimi deweloperzy coś nie radzą sobie z tymi konsolami i optymalizacją... Dziwne bo wersja na ps4 chodziła chyba w jakimś śmiesznym 1200p a tutaj niby powinno być ostrzej i niby miał być zwiększony ruch uliczny itp. Czyżby znowu wałek?:( Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 2 minuty temu, Jakim napisał: Dziwne bo wersja na ps4 chodziła chyba w jakimś śmiesznym 1200p a tutaj niby powinno być ostrzej i niby miał być zwiększony ruch uliczny itp. Czyżby znowu wałek?:( Jest jakby ostrzejszy obraz, ale nie robi takiego wrażenia jak wersja na PC. Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 Godzinę temu, Patricko napisał: Godzinę temu, Ölschmitz napisał: Kuuurwa w sensie moge przeniesc sejwa z ps4 na ps5 ale trofea juz nie? gre przelazlem i chcialem dokonczyc platyne po apdejcie a tu musialbym od nowa grac? Dokładnie tak. Cdpr pełną gębą Tak się niestety nie da w żadnym z przypadków gierki z PS4, która otrzymuje wersję PS5 - zawsze pojawia się drugi zestaw trofeów, mimo że save'y można używać - wk#rwia mnie ten brak konsekwencji - albo nowa gra po całości, albo wszystko w obrębie jednej aplikacji, jak z Destiny kiedyś. 54 minuty temu, ASX napisał: z ciekawości jest jakaś gra która wcześniej przenosiła trofea przy updejcie z PS4 na PS5? 50 minut temu, Figuś napisał: Wszystkie praktycznie, platyny z automatu wpadały chyba że tak ja w Death Stranding zmieniły sie wymagania co do niektórych pucharków przez dodatkową zawartość Mega słaba sprawa z tym, bo dochodzi do absurdów, że ludzie specjalnie grają najpierw w wersję z PS4 (na PS5), żeby później odpalić wersję właściwą dla automatycznej, drugiej platyny. Powinno być jak w przypadku Destiny, albo ogólnie tak, jak na XBOXie (choć z tych informacji wyłania się niejasny obraz - na klocku też pojawi się osobna lista aczików?). Cytuj
wojtas011 564 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 Dobrze, ze jest to forum bo normalnie czytajac casuali z twittera doszedł bym do wniosku, ze jest nowa wybitna jakosc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi