ginn 789 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Wczoraj robiłem z nim misje (creepy bajka w tle). Rozumiem, że to nie koniec? Bo postać super. Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Opublikowano 6 kwietnia 2022 1 minute ago, ginn said: Wczoraj robiłem z nim misje (creepy bajka w tle). Rozumiem, że to nie koniec? Bo postać super. Tak jest cały wątek z Riverem, nawet chyba opcja romansowa ztcp. 1 Cytuj
niunias101 17 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Opublikowano 6 kwietnia 2022 (edytowane) Ja też z miłą chęcią przeżyję tą historię jeszcze raz, mam teraz tylko zagwozdkę czy zaczynać już czy czekać na jakiegoś większego DLC (tylko czy i kiedy oni go wydadzą? ) Edytowane 6 kwietnia 2022 przez niunias101 Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Te nowe DLC to mogliby zrobić na Badlandach, tam jest dużo niewykorzystanego terenu i potencjału. Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Noooo Rivier misja jest genialna. Sam wątek by się nadawał na oddzielna grę. I tak można z nimi romansować, ale nie wiem czy jako ciepły czy jako kobita. Tak samo misja z tymi od kandydatów na burmistrza. Właśnie Ci Peralez. Końcówki oby dwóch wątków są rewelacyjne. 8 minutes ago, niunias101 said: Ja też z miłą chęcią przeżyję tą historię jeszcze raz, mam teraz tymi zagwozdkę czy zaczynać już czy czekać na jakiegoś większego DLC (tylko czy i kiedy oni go wydadzą? ) Mam ten sam dylemat. Chciałem zagrać od nowa kobieta by po polsku pograć i mieć romans z Judy Ale najchętniej to bym w NG+ pograł swoją postacią. 1 Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Opublikowano 6 kwietnia 2022 River jest silnie heteroseksualny, więc pan V nie pogrzebie w nestle Dla beki spróbuję urobić Kerrego, dla reakcji Johnnego. Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Godzinę temu, _Red_ napisał: River jest silnie heteroseksualny, więc pan V nie pogrzebie w nestle Dla beki spróbuję urobić Kerrego, dla reakcji Johnnego. Hah, baaaardzo hetero. Moją babę z wężem w majtach przeleciał:) Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Te zadania z ringiem, jaki jest łatwy sposób? Założenie fioletowego goryla i jakieś wszczepy? Bliźniaki mnie łoją jak jakieś pedały. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Blizniakow na starcie zrobiłem z Budową Ciała na 4, bez wszczepów i goryli Blok, naładowany cios, próba kontrowania (blok w trakcie przyjmowania ciosu). Było raczej łatwo, gorzej mi szło później z tym żołnierzem co daje snajperkę w nagrodę. Ale później jak założyłem łapy goryla z jakimś upgrejdem, do tego przed walką odżywka (booster) regenerujaca zdrowie i wytrzymałość. Ostatni ringowy boss był na 5 klepnieć w ryj. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 7 kwietnia 2022 Opublikowano 7 kwietnia 2022 Chłopaki jakiś fix na niedziałające radio? Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 7 kwietnia 2022 Opublikowano 7 kwietnia 2022 Hm, restart gry? Raz nie grały stacje to wgrałem sejwa albo nawet włączyłem grę ponownie i było cycuś. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 7 kwietnia 2022 Opublikowano 7 kwietnia 2022 49 minut temu, maciucha napisał: Chłopaki jakiś fix na niedziałające radio? Imersja, widocznie radio się zacięło w aucie Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 7 kwietnia 2022 Opublikowano 7 kwietnia 2022 O właśnie, to nieszczęsne radio. U mnie więcej nie grało jak grało, a szkoda, bo muzyczka fajna była. Szczególnie ritual fm Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 8 kwietnia 2022 Opublikowano 8 kwietnia 2022 On 4/6/2022 at 1:41 PM, Sedrak said: Noooo Rivier misja jest genialna. Sam wątek by się nadawał na oddzielna grę. I tak można z nimi romansować, ale nie wiem czy jako ciepły czy jako kobita. Tak samo misja z tymi od kandydatów na burmistrza. Właśnie Ci Peralez. Końcówki oby dwóch wątków są rewelacyjne. Mam ten sam dylemat. Chciałem zagrać od nowa kobieta by po polsku pograć i mieć romans z Judy Ale najchętniej to bym w NG+ pograł swoją postacią. No Peralezowie byli świetni, już nie pamiętam, którą opcję wybrałem, ale tam dość różne zakończenia tych wątków były. Ale chyba moja ulubiona poboczna historia to był Sinnerman, końcówka z Spoiler ukrzyżowaniem Joshuy Była mocna Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 8 kwietnia 2022 Opublikowano 8 kwietnia 2022 Czasem nawet jak questlog wydaje się pusty, to warto zajrzeć na mapkę. Np wczoraj czekając na telefon od Rivera popatrzyłem czy jest coś nowego, no i miałem nowy marker związany z: Spoiler porwaniem nas i zemstą kosiarzy z samego początku gry, gdy szukaliśmy z Jackiem ciała Sandry Dorset. Budzimy się obrabowani po utracie przytomności wskutek braindance'u. Quest można zupełnie pominąć na samym początku, odzyskując forsę od szemranego dealera. Gorzej jednak jak zapomnimy zabrać skradzionego ekwipunku i wylecimy nago z kryjówki xd Ja przez chwilę poleciałem tak na pałę bo miałem wyekwipowany jedyny przedmiot, który nie mógł być nam skradziony (questowy pistolet Skippy), i nawet nie zakumalem, że zostałem ogołocony, a potem wracałem po rzeczy. Mozna tez zupelnie ominąć walke z kosiarzami i wyskoczyć przez balkon z ostatniego piętra xD Umiejetne hoverowanie i znalazłem się po jakims czasie na ulicy. 2 Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Opublikowano 9 kwietnia 2022 W dniu 8.04.2022 o 07:52, Bartg napisał: No Peralezowie byli świetni, już nie pamiętam, którą opcję wybrałem, ale tam dość różne zakończenia tych wątków były. Ale chyba moja ulubiona poboczna historia to był Sinnerman, końcówka z Pokaż ukrytą zawartość ukrzyżowaniem Joshuy Była mocna No nie wiem Spoiler Myślałem, że po ukrzyżowaniu coś będzie. A nie ze baba powiedz fajrant i papa. Każdy na planie też wywalone. Tłumy też "end is near" i żadnej reakcji. Dla mnie po MOCNEJ scenie ukrzyżowania miał wywalone. Bardzo nierówny quest. Cytuj
japco 275 Opublikowano 11 kwietnia 2022 Opublikowano 11 kwietnia 2022 (edytowane) Zacząłem swoje pierwsze podejście do CP w piątek po południu i skończyło się na tym że cały weekend siedziałem przyklejony do TV. Ta gierka wciąga jak bagno. Widoczki momentami takie że czuję się jakbym grał w BR2049. Postaci, dialogi - topka, nawet strzelanie jest niezłe. Za to model jazdy trochę liże jajka, bugi też się zdarzają ale raczej z gatunku niegroźnych / zabawnych. Rzadko się już zdarza żeby jakaś współczesna gra podeszła takiej starej marudzie jak ja, ale jak dla mnie Redzi znowu odjebali kawał solidnej roboty, gierka wypas, jebać malkontentów. Elden Ring może póki co poczekać. edit No i muzyczka podczas napierdalanek. Edytowane 11 kwietnia 2022 przez japco 2 2 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 11 kwietnia 2022 Opublikowano 11 kwietnia 2022 tak ost jest w pytkę 1 1 Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 11 kwietnia 2022 Opublikowano 11 kwietnia 2022 Ogólnie model jazdy to teraz jest na plus, dopiero przed patchem 1.5 to było gówno i ciężko się jeździło. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 11 kwietnia 2022 Opublikowano 11 kwietnia 2022 No elo Cyber świry! Jak gierka cudna, tak dalej mega irytuje mnie strzelenie, wiem że do końca gry to się nie zmieni. Jak muszę walić wymiany, to z shotguna i latam jak w Doom XD Proszę o radę. Chcę tak strzelać jak Johny (naprowadzanie) i mieć podobną broń (ofc nie z takim dmg narazie) z takim powerem. Muszę mieć jakiś wszczep? Gdzie go kupię? Cytuj
flavio 107 Opublikowano 12 kwietnia 2022 Opublikowano 12 kwietnia 2022 Przydałoby się cholerka jakieś dlc fabularne żeby znów wsiąknąć w ten świat. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 12 kwietnia 2022 Opublikowano 12 kwietnia 2022 Byleby nie dalszy ciąg Peralezow zależny od wyboru z ich side questa, bo dziś będę kończył ich śledztwo i nie chciałbym popełnić "złej" decyzji w tym kontekście. Chciałbym jakieś dalsze questy dla kompanów, albo chociaż wyjścia na "randki" jak w jakichs GTA czy Yakuzach. Co to ma byc, ze po całym romansie mam jedyne generyczne "co słychać" u Panam No, chociaż wysłała mi raz zdjecie na telefon, co daje namiastkę i m m e r s j i, ale nasze e-uczucie wygasa <simp> 2 Cytuj
flavio 107 Opublikowano 12 kwietnia 2022 Opublikowano 12 kwietnia 2022 Właśnie mi też brakuje rozwiniętych relacji z kompanami. Weszłoby takie "hello my cousin lets go bowling". Oczywiście w ulepszonej formie. A co do dlc dla mnie temat nomadów byłby ciekawy. 1 Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 13 kwietnia 2022 Opublikowano 13 kwietnia 2022 Gra jest w promocji -50% na PSN i wychodzi 104zł, warto brać? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi