_Red_ 12 021 Opublikowano 16 maja 2022 Opublikowano 16 maja 2022 Max level to 50, więc wszystkich atrybutów (refleks, budowa ciała) nie podniesiesz na tyle, by odblokować wszystkie drzewka. A skill pointy do podbijania umiejętności zdobywasz zarówno wraz z levelem jak i rozwijaniem danego drzewka, np. korzystaniem z haków bojowych. Pakuj je w co chcesz, i tak możesz zrespekowac drzewko w każdej chwili za kasę. Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 16 maja 2022 Opublikowano 16 maja 2022 Trochę szkoda bo już miałem plan na maks cool, refleks i technical. A tam wszędzie fajne perki koło 20 lvl statystki dopiero. A o co dokładnie chodzi jak się wymienia mody w ubraniach? Czasami wyskakuje jak chce zmienić że ten co jest obecnie zainstalowany ulegnie zniszczeniu. Można to obejść? Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 16 maja 2022 Opublikowano 16 maja 2022 Nowy mod zawsze niszczy istniejący w danym slocie. Możesz zdobyć perka że przy rozkładaniu danej odzieży na czynniki pierwsze mod zostanie w kieszeni. 1 Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 16 maja 2022 Opublikowano 16 maja 2022 A spytam jeszcze o hajs i itemy, legendarne ubranka/bronki kupować jak są w sklepach czy równie dobrze mogę takie gdzieś znaleźć? Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 16 maja 2022 Opublikowano 16 maja 2022 (edytowane) jesli chodzi o ubrania najlepszy set to ten od Quote johnego on jest w formie crafting spec. 2 elementy mozna zdobyc w open worldzie a reszta podczas questow. wyglada zajebiscie, lepiej niz wiekszosc tych kolorowych legendarnych szmat, do tego ma lepsze staty (zreszta wszystko ma lepsze staty jak zainwestujesz w perka ktory podbija craftowane ciuchy). jak dla mnie jak biegac to tylko z tym. brakuje glowy, ale to juz sobie mozesz sam ogarnac jakiegos legendarnego crafting speca z vendora z ciuchami. te legendarne ciuchy ktore mozna znajdywac w swiecie sa fajne, niektore zajebiste, ale staty maja wyraznie gorsze i sie nie skaluja i tak zle i tak nie dobrze, bo bez inwestowania w crafting to ich nie ulepszysz za bardzo, a z inwestowaniem w crafting to lepsze sa szmaty z crafting spec. bronie to juz zalezy jaki build ale generalnie crafting spec tez sa lepsze chyba ze znowu nie inwestujesz w crafting. ja polecam divided we stand jak lubisz AR, z odpowiednim setupem najlepsza bron w grze. Edytowane 16 maja 2022 przez Andżej Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 16 maja 2022 Opublikowano 16 maja 2022 wymyśliłem sobie zrobić pod krytyki builda, mam dopiero 15lvl i biegam z takim SMG z podpalaniem. Znalazłem też fioletowy tech precision rifle i robi rozpierdol lepszy. Szmaty to nosze to co wizualnie mi się podoba, fashion ważniejszy od statsów. Chce iść też właśnie w crafting bo prześledziłem perki co trzeba żeby robić sobie fajne itemy. Oleje chyba całkowicie Body i int to może starczy punkcików. Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 16 maja 2022 Opublikowano 16 maja 2022 Spokojnie można trzy staty na 20 zrobić. Reszta zostaje jakoś p 5-7. Ja miałem Body, INT, Tech na maksa. Ale myślałem nad build Ref, tech, cool? Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 16 maja 2022 Opublikowano 16 maja 2022 Tylko uwaga z olewaniem body grając pod osiągnięcia, jakby co (osiągnięcie V for Vendetta dla zainteresowanych tematem). Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 16 maja 2022 Opublikowano 16 maja 2022 (edytowane) 4 hours ago, messer88 said: wymyśliłem sobie zrobić pod krytyki builda, mam dopiero 15lvl i biegam z takim SMG z podpalaniem. Znalazłem też fioletowy tech precision rifle i robi rozpierdol lepszy. Szmaty to nosze to co wizualnie mi się podoba, fashion ważniejszy od statsów. Chce iść też właśnie w crafting bo prześledziłem perki co trzeba żeby robić sobie fajne itemy. Oleje chyba całkowicie Body i int to może starczy punkcików. psalm to ten karabinek co podpala o jakim mowisz pewnie. mialem go jako back up pod tiger claws na ktorych smart guny srednio dzialaja. jesli chodzi o skill pointy to u mnie na 50 bylo 20 reflex, 20 cool, craft 20 i 8 body. jak masz craft 20 i odpowiednie perki pod cold blood to z dobrymi ciuchami po zabiciu kilku januszy (co z divided we stand trwa sekunde) armor skacze ci nawet pod 3 tys co zupelnie wystracza i nawet majac te body tylko na 8 to z takim armorem i legendarnym heal on kill na very hard jestes prawie niezniszczalny Edytowane 16 maja 2022 przez Andżej 1 Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 16 maja 2022 Opublikowano 16 maja 2022 22 minuty temu, Andżej napisał: divided we stand To jest jakiś legendarny AR tak? Nie ten mój to smg, Fenrir niebieski iconic. Długo go mam i cały czas ulepszam. A gram na zwykłym hard i jest spoko, ale jak zaczepiłem ludziki z czaszką to mnie szybko sklepali xd Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 16 maja 2022 Opublikowano 16 maja 2022 Myślicie że ra gra jeszcze sie poprawi/rozwinie na ps5,?Czy to max?Bo mam nie daleko na olx za ,6dych i nie wiem czy warto 3.40 w bilet zainwestować.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 16 maja 2022 Opublikowano 16 maja 2022 bilet tańszy niż paczkomat, możesz się skoczyć Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 16 maja 2022 Opublikowano 16 maja 2022 Zależy mi na czasie, od jutra urlop.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 16 maja 2022 Opublikowano 16 maja 2022 bierz jak nie podejdzie to sprzedasz za 63,40 no chyba że bilet jeszcze powrotny będzie ale wątpię żeby nie podeszło Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 16 maja 2022 Opublikowano 16 maja 2022 34 minuty temu, Schranz1985 napisał: Myślicie że ra gra jeszcze sie poprawi/rozwinie na ps5,? Czy to max? Może wpaśc jakies fabularne DLC, ale czysto technicznie to już pewnie wersja ostateczna. Kupuj, bo na current genach naprawdę gra się wysmienicie Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 16 maja 2022 Opublikowano 16 maja 2022 1 hour ago, Andżej said: psalm to ten karabinek co podpala o jakim mowisz pewnie. mialem go jako back up pod tiger claws na ktorych smart guny srednio dzialaja. jesli chodzi o skill pointy to u mnie na 50 bylo 20 reflex, 20 cool, craft 20 i 8 body. jak masz craft 20 i odpowiednie perki pod cold blood to z dobrymi ciuchami po zabiciu kilku januszy (co z divided we stand trwa sekunde) armor skacze ci nawet pod 3 tys co zupelnie wystracza i nawet majac te body tylko na 8 to z takim armorem i legendarnym heal on kill na very hard jestes prawie niezniszczalny Fajny build. Dzięki za tip. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 16 maja 2022 Opublikowano 16 maja 2022 Weźcie pod uwage, że te 3.40 zł to chyba w jedną stronę, więc już się robi gorszy przelicznik zł / 1h gry. Spoiler Bierz i nie rozkminiaj czy jeszcze patch wyjdzie. Tylko nie oczekuj wiele od systemu policji i dronow spawnujacych się nawet na najdalszych dachach opuszczonych garaży na pustyni. Poza tym wrażenia opisywałem na bieżąco strony wczesniej. Dla mnie top przygód i m m e r s y j n y c h. Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 16 maja 2022 Opublikowano 16 maja 2022 No właśnie liczę na zwariowaną przygodę pełna smaczków humoru itd.Horizon był tak poprawny tak jednowymiarowy że aż nudny I teraz się zastanawiam czy chce kolejnego "sandboxa"No ale cyber jawi mi sie jako gra inna niż wszystko inne.Mam nadzieję że się nie zawiodę.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
adi 189 Opublikowano 16 maja 2022 Opublikowano 16 maja 2022 Czy ktoś pomoże podając ustawienie sterowania-chodzi konkretnie o czułość itp.Pamiętam,że dawniej przewijało się w temacie, ale wróciłem parę stron i nie mogę znależć. 1 Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 16 maja 2022 Opublikowano 16 maja 2022 A jeszcze pytanko.Bo grę jutro pewnie kupię.Jak dziś pobiore ten trial 5h to sejv mi będzie działał z wersją na płycie?Wiecie, syfra-plyta, jakieś cusy i inne pierdoły.Bo bym dziś już ruszył.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
LiŚciu 1 330 Opublikowano 16 maja 2022 Opublikowano 16 maja 2022 5 minut temu, Schranz1985 napisał: A jeszcze pytanko. Bo grę jutro pewnie kupię. Jak dziś pobiore ten trial 5h to sejv mi będzie działał z wersją na płycie? Wiecie, syfra-plyta, jakieś cusy i inne pierdoły. Bo bym dziś już ruszył. Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Ten trial na konsolach już się skończył dawno. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 16 maja 2022 Opublikowano 16 maja 2022 53 minutes ago, Schranz1985 said: No właśnie liczę na zwariowaną przygodę pełna smaczków humoru itd. Horizon był tak poprawny tak jednowymiarowy że aż nudny I teraz się zastanawiam czy chce kolejnego "sandboxa" Zaletą Cybera jest właśnie spora dowolność przy przechodzeniu, można czyścić mapę oraz bawić się w rozwijanie postaci, ale można też rushować fabułę i główne questy poboczne prawie jak w liniowym shooterze. Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 17 maja 2022 Opublikowano 17 maja 2022 Ziomeczki a cyberdecki też można znaleźć lub sobie wykraftować czy tylko kupno? Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 17 maja 2022 Opublikowano 17 maja 2022 Ja kupowałem, chyba da się też znaleźć. Craftingu decków nie widziałem. Jak już raz kupiłem jakiś legendarny unikatowy to już do końca gry z nim biegałem. Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 17 maja 2022 Opublikowano 17 maja 2022 To się szarpnę też, 20 lvl a mam ten startowy dalej xd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi