Bzduras 12 325 Opublikowano 6 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 9 minut temu, creatinfreak napisał: Bo się zastanawiam czy czasem na ps5 nie brać zamiast Xboxa. Na jedno wyjdzie, żadna z wersji nie jest wyraźnie gorsza/lepsza, na PS5 podobno DS fajnie wykorzystany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 6 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Chyba bawili się też coś przy modelu jazdy, auta nie skaczą jak pojebane i lepiej się drogi trzymają Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 030 Opublikowano 6 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Dual Sens fajnie wykorzystany jest przy prowadzeniu auta, czujesz, że naciskasz gaz a nie guzior na padzie. Generalnie od zawsze, czyli od eski, wyżej stawiałem pada od Xboxa nad Dual Shockami. Ale ten Dual Sens jest doskonały. Jak nie przeszkadzają Ci symetryczne gałki to bierz wersję na PS5. Ten pad robi różnice, najlepiej widać to w grach które z niego nie korzystają Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 713 Opublikowano 6 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Po wuj oni dali to zmienianie wyglądu u ripperów, jak to dalej jest okrojone względem startowych opcji? Tatuaży, cyców czy pindola dalej w trakcie gry nie zmienisz. Ta gra powinna mieć kliniki chirurgi plastycznej rodem z SR3, dostosowane pod uniwersum. Na plus ta zmiana w prowadzeniu aut- rzeczywiście lepiej się jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 A jak kwestia osiągnięć/trofików? Odpalając save z końca gry PC dostaje się od razu kolekcje czy i tak trzeba grać od nowa dla pucharków? Cytuj Odnośnik do komentarza
AbraHAM 8 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Od dawna nie śledzę tematu i mogłem nie zauważyć ale gra posiada juz new game +? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 875 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 CP77 ma pełne wsparcie DualSensa na PC? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 2 godziny temu, AbraHAM napisał: Od dawna nie śledzę tematu i mogłem nie zauważyć ale gra posiada juz new game +? Nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Kurde dobrze to nawet wygląda w performance na XsS, aż wrócę wyczyścić mapę i zobaczyć co pozmieniali czekając na NG+ i dodatek I pomyśleć, jakie zamieszanie by CP zrobił, jakby w takim stanie wyszedł na premierę Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 720 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Właściwie to i tak wywołali niezłe zamieszanie na premierę Dlatego w przypadku konsol warto było czekać na wersje na aktualną generację Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Jestem ciekaw co zrobią z tymi, co kupili limitowaną edycję One X. Obiecywali, że dostaną przyszłe rozszerzenie do gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Pewnie przypiszą do konta i dadzą PMkę "see you on the next gen biedaku ;*". 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 A taki ładny był ten One X, taki futurystyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza
A_Bogush 387 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 To jest ladny chvj w dupę dla ludzi, którzy kupili tę konsolę i ogólnie grających na starej generacji. Gra została jako tako ogarnięta na tych sprzętach, więc decyzja o porzuceniu wsparcia jest kompletnie niezrozumiała. Szczególnie, że gra była zapowiadana jeszcze na starą generację. Listy poprawek imponujące, ale mogliby w końcu ogarnąć minimapę. A samo DLC zapowiada się ciekawie, wiadomo coś więcej, w jakim okresie będzie osadzone? Szkoda, że nie w tym roku, ale pod koniec roku ma chyba wyjść patch do Wiedźmina. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Bardzo zrozumiała, że olali pastgeny, tylko problemy przez te chujowe konsole były, że się grać nie dało. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Widzieli jak ta gra działa i moim zdaniem powinni od razu przerzucić się na ps5/xseries/pc nie byłoby dramy takiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Kasa by się wtedy nie zgadzała a inwestorzy mogliby być niezadowoleni z przeciąganiem. Na koniec i tak wyszli z plecakiem. Z pozdrowieniami dla stanowskiego gdy dokupywał akcje kiedy były najdroższe XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Dodatek wydany na PS4/XO mimo wiedzy, że będzie działać chujowo: PARTACZE NIC SIĘ OD PREMIERY NIE NAUCZYLI DEAD GAME DEAD COMPANY NIGDY WIĘCEJ NIC NIE KUPIĘ OD NICH Dodatek skasowany, bo wiedzą, że będzie działać chujowo: CHUJ W DUPE WIERNYCH FANOW CO ZA PARTACZE DEAD GAME DEAD COMPANY NIGDY WIĘCEJ NIC NIE KUPIĘ OD NICH Patowa sytuacja dla nich Cytuj Odnośnik do komentarza
A_Bogush 387 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 (edytowane) 37 minut temu, Faka napisał: Bardzo zrozumiała, że olali pastgeny, tylko problemy przez te chujowe konsole były, że się grać nie dało. Mogli olać już na premierę. A teraz i tak gra jakoś działa, nie sądzę, że by DLC mogło działać dużo gorzej niż podstawka. Przecież pewnie i tak będzie się rozgrywać na tej samej mapie. Edytowane 7 Września 2022 przez A_Bogush Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Już lepiej dmuchać na zimne, niż wypuszczać DLC na pastgeny i generować nowe problemy. CDP nie umie w technikalia mimo, że to ich autorski silnik to chuja potrafią ogarnąć na dzień dobry i trzeba czekać te parę miesięcy jak gra będzie w miarę grywalna. Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 319 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 W końcu będzie można jakoś ubrać postać, a nie kurwa fioletowe kalesony, koszulka odkrywająca pępek, czapka uszatka i przypałowe okulary do tego. Przez to jak było to ogarnięte miałem totalnie gdzieś co nosi postać i patrzyłem jedynie na zieloną strzałkę w górę przy zakładaniu czegoś nowego Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Mi się udało z poradnikiem znaleźć set, w którym V wygląda jak Gosling z Blade Runnera i to z zajebistymi statsami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Badus 271 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Teraz, Rozi napisał: Mi się udało z poradnikiem znaleźć set, w którym V wygląda jak Gosling z Blade Runnera i to z zajebistymi statsami. Pics or didn't happen. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Prawilny V-Gosling nosiłby różowe portaszki i koszule w cytryny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Ja tam chodziłem w secie Silverhanda i ulepszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi