Gość Rozi Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Przerzuciłem zapis z końca gry PC na xsx i osiągnięcia nie wskoczyły , szkoda bo liczyłem że pocalakuje grę na konsoli z zapisu mojego pierwszego przejścia gry a tak ponownie zostaje mi wrócić na sam początek gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 trofki nie przeskakiwały już przy przerzucaniu patcha z wersji ps4 na ps5 tak więc było pewnie że osiągnięcia nie przechodzą Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Po netach latają info dlaczego nie ma i póki, co na razie nie będzie w najbliższej przyszłości trybu NG+. W sumie się nie dziwię czemu, od chuja roboty z tym jest, no cóż pozostaje czekać na DLC. Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 319 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 A ja sie trochę dziwie dlaczego gra tworzona przez tyle lat nie dostała trybu, który jest prawie standardem w dużych tytułach. Brak możliwości ponownego przejścia ulubionych misji to jakaś lipa, tym bardziej, jak się ominie ujowo przemyślane trofeum Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 713 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 (edytowane) Gdyby ktoś szukał tego płaszcza, który pokazał @Rozi Sam się po niego wybiorę. Edytowane 7 Września 2022 przez PiotrekP Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Można sobie reloadowaniem sejwa sprawić, że wypadnie legendarny. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 713 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Ano fajny ten płaszcz, ale reszta też musi dopasowana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 W dniu 7.09.2022 o 10:40, Bartg napisał: A taki ładny był ten One X, taki futurystyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Ten nowy patch na ps4 amateur ma 50GB XD Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Ale jaki zwrot kosztów? Przecież DLC jest darmowe Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Ale jak ktoś kupił tę konsolę to otrzyma rekompensatę za to, że skasowali dodatek dla past-genów. Był obiecany kupującym, więc zwrot jak najbardziej na miejscu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pauli87 47 Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 Nie kupuje tłumaczeń z new game +. "Bo za trudno, bo za dużo nakładów pracy trzeba włożyć itp. itd." Wielcy projektanci w cdp nie założyli że taki tryb w takiej grze może się przydać? Ten tryb powinien być od początku. Jednak Techland > CDP. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 Qrwa też nad tym ubolewam. Liczyłem po cichu, że będzie pretext do pyknięcia ponownego inną postacią z innymi statsami. Cytuj Odnośnik do komentarza
kamilpolpak 61 Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 Miał ktoś problem z wykonaniem misji przez bład w grze Cyberpunk? Otóż wykonałem poboczną misje dla Pepe, śledziłem jego żonę i po misji mam do niego zadzwonić. Gdy dzwonię jest połączenie ale Pepe nie odbiera i po tej czynności nie mogę nic w grze robić, bo jest napisane „nie możesz tego wykonać podczas rozmowy przez telefon” ale z nikim nie rozmawiam, jest to jakiś błąd… restartowałem misje, wczytywałem save, wyłączałem gre, wykonywałem inną misję aby powrócić do tej później i ciàgle to samo, nie mogę jej skończyć… w(pipi)ię się jak będę musiał odinstalować grę czy czort wie co jeszcze… Cytuj Odnośnik do komentarza
Badus 271 Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 Tak, mi się zesrała gra przy queście Sinnermana. Po wizycie u matki ofiary i wyjściu na zewnątrz nie ma żadnych interakcji, quest nie idzie do przodu. Googlałem i nic nie znalazłem, wygląda ewidentny babol. Odstąpiłem od gry, może wrócę po kolejnych patchach, bo już mi się ulało tego partactwa... Cytuj Odnośnik do komentarza
kamilpolpak 61 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Zrobiłem to samo, z tym, że wystawiłem grę na sprzedaż. Jeden z najgorszych tytułów jaki mi przyszło zagrać na konsoli ostatnich lat. Tyle błędów i glitchów nie spotkałem w żadnej grze. Tyle miesięcy minęło, tyle wydali patchów, a syf jaki był taki jest cały czas. Szkoda nerwów, bo wracam z pracy i odpalam grę żeby się odprężyć, a z Cyberpunkiem to jak narazie tylko wqurwiania się. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Pechowo cos, na paczu 1.5 na PS5 przez 130h miałem może 3 zwiechy do menu i jakiś lewitujący karabin po pokonanym wrogu. No szkoda bo dla mnie topka ostatnich lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 319 Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 (edytowane) Wczoraj, po prawie 90h na liczniku zobaczyłem napisy końcowe. Jestem w szoku jak szybko zleciał mi ten czas, chyba nigdy przejście tak długiej gry nie poszło mi tak "płynnie". Dość długo zajęło mi wczucie się w klimat i mechaniki gry, dopiero po ok 20h zacząłem się lepiej bawić jak już widziałem jak działają skille, aktywności itd. Tytuł mega wciągający, zadania główne i większość pobocznych wsysają czasem jak najlepszy serial, aktywności poboczne dość oklepane, ale o dziwo długo mi się nie nudziły. Po takim czasie dalej mam wrażenie, że nie odkryłem dobrze miasta i chciałbym sie jeszcze po nim pokręcić. A wrócę na pewno, bo chciałbym zobaczyć inne zakończenia. W ogóle śmiesznie wyszło, bo w pewnym momencie przestałem robić main questy i skupiłem się na zadaniach pobocznych. Głównego wątku nie ruszałem chyba z 40h, z ciekawości sprawdziłem gdzie jestem z fabułą i okazało się, że została ostatnia misja bez powrotu, także oszczędzałem na ostatnią sesję. Nie wiem czy tak gnałem wcześniej z fabułą, czy po prostu jest ona dość krótka. Wiele można zarzucić tej grze i CDP ale z czystą głową oceniłbym CP na 8+. Ze świadomością ilu obiecanych rzeczy tu nie ma, to takie 7 ;p Jeden z moich highlightów tej gry, to nocny przejazd po Night City przy tym kawałku. Kurła, no klimat momentami był solidny Edytowane 13 Września 2022 przez number_nine 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
A_Bogush 387 Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Kojarzy mi się, że sam wątek główny można pyknąć w około 30 godzin, więc jest krótki. Też tak miałem, że dotarłem do punktu bez odwrotu i spędziłem jeszcze 20 h żeby dokończyć wszystkie zadania poboczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 319 Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 No właśnie mi ten główny wątek mega szybko zleciał, a i tak mam wrażenie, że na początku omijałem często główne zadania. Kolejna rzecz jaka mnie zmyliła i co według mnie jest źle rozkminione, to progres ukończenia wątków wyrażony w %. Pod koniec miałem 90/60/40% i cały czas myślałem, że pojawią się jakieś zadania popychające te dwa wątki. Cytuj Odnośnik do komentarza
addhoc 61 Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Jakoś nie miałem melodii by grać w to wcześniej no ale zawziąłem się, paczują to i trzeba posmakować. Zagrałem sobie misję poboczną z tym znajdowaniem tych samochodów z wirtualnej wypożyczalni. Jednego nie mogłem znaleźć ale w końcu się udało bo zapomniałem, że samochody spadają z nieba tuż przed maską. Druga sprawa wpadłem na jakichś gamoni co zaczęli we mnie strzelać no i tak przy ucieczce z 5 pkt zdrowia odwróciłem się sprawdzić czy mnie gonią. Cudem zniknęli i udało mi się przetrwać Jedyna recepta to chyba pokasować stare sejwy i grać od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 319 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Chyba pierwszy raz w życiu od razu po skończeniu gry wróciłem do ostatniej misji, żeby sprawdzić pozostałe zakończenia. Co najmniej jedno chyba pominąłem, ale to już doczytam w necie. Fajnie, że na koniec można zrobić tą samą akcje na kilka zupełnie innych sposobów, przez co do licznika gry doszło z 5h solidnych, fabularnych misji. Chyba pora odłożyć ten tytuł po ponad 90h, chociaż i tak będzie mnie kusiło, żeby wrócić i dokończyć kontrakty. Szkoda tylko, że tych eventów ze skanerem ncpd jest od nasrania, zdecydowanie z nimi przesadzili i nie chce sie tego kompletowac Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Yebane zbugowane gówno. Idę do tych pajęczarzy za Jackim i chłop przechodzi przez zamknięte drzwi windy a jak się otwierają to jest już na górze i mogę se konia dupom zwalić tam a nie wjechać na góre. Jestem zdenerwowany. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi