Pupcio 18 289 Opublikowano 24 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 Ciekawe czy teraz będzie więcej takich kolaboracji innych devów bo jak widać mocno się opłacało zrobienie tej chińszczyzny Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 24 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 gracze wybaczą wszystko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 24 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 Okazuje się, że całkiem sporo ominęło mnie przy okazji pierwszego przejścia, tak więc czas na kolejne - tym razem street kid. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 24 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 Kilka dni temu wbiłem autojock i bylo to łatwiejsze niż myślałem. Po ostatnich dwóch patchach miałem dwa razy zreseowane punkty rozwoju wiec zrobiłem sobie inżyniera z umiejką co daje bonus do sprzedaży itemów. Spamowałem pistoleciki mając obok siebie sprzedawcę i riperdoca który też miał sporo kasy i jakoś poszło. Trofkę z Kerrym jednak dam rade zrobić, bo do mnie zadzwonil i zaliczyłem pare misji, ale teraz milczy xD przeczytałem na necie, że tak sie zdarza i trzeba pojechać w miejsce gdzie zaczyna sie kolejna misja i on zadzwoni. Się zobaczy Oprócz tego zostały mi datatermy do zaliczenia i Takemura Dla Takemury będę musiał zacząć jeszcze raz grę i speedrunować do jego misji, bo trofka jest highly missable i za pierwszym razem mi umknęła, bo nie grałem z opisem hehe Drugi raz zacznę na luzaku korpo babką, bo teraz miałem street kida. Kurde własnie dzieki anime wróciłem do tej gry ponownie. Świetna promocja, tak to powinno wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 24 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 W ogóle ten wybór jakoś mocno wpływa na gre poza początkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 24 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 Chyba nie, w czasie gry są tylko indywidualne opcje dialogowe zależnie od wyboru postaci, ale prowadzą one do tego samego celu. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 713 Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 Jest jak pisze @Plugawy. Np. grając korpem i robiąc giga gdzie wątek korporacji się pojawia, możesz w gadce wspomnieć, że wiesz jak oni działają. To nie poziom sugestii w Wieśku gdzie mając ją, można było kogoś przekonać np. do odłożenia broni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 No to kurcze słabo w idealnym cyberpunku każda klasa miałaby chociaż kilka ekskluzywnych misji czy coś Ja właśnie robie zakończenie. Jak będę grał drugi raz to chyba odpale sobie z polskim dublażem Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 13 godzin temu, Plugawy napisał: Kilka dni temu wbiłem autojock i bylo to łatwiejsze niż myślałem. Po ostatnich dwóch patchach miałem dwa razy zreseowane punkty rozwoju wiec zrobiłem sobie inżyniera z umiejką co daje bonus do sprzedaży itemów. Spamowałem pistoleciki mając obok siebie sprzedawcę i riperdoca który też miał sporo kasy i jakoś poszło. Trofkę z Kerrym jednak dam rade zrobić, bo do mnie zadzwonil i zaliczyłem pare misji, ale teraz milczy xD przeczytałem na necie, że tak sie zdarza i trzeba pojechać w miejsce gdzie zaczyna sie kolejna misja i on zadzwoni. Się zobaczy Oprócz tego zostały mi datatermy do zaliczenia i Takemura Dla Takemury będę musiał zacząć jeszcze raz grę i speedrunować do jego misji, bo trofka jest highly missable i za pierwszym razem mi umknęła, bo nie grałem z opisem hehe Drugi raz zacznę na luzaku korpo babką, bo teraz miałem street kida. Kurde własnie dzieki anime wróciłem do tej gry ponownie. Świetna promocja, tak to powinno wyglądać. To niesamowite ile dobrego zrobiła ta animacja dla tej gry. Mimo, że mam kilka gier w trakcie, to czyszczenie mapy wchodzi jak złoto w Cyberku. Moje odczucia są podobne jak w tym filmiku https://youtu.be/zpIDwo3GvEk Cytuj Odnośnik do komentarza
Badus 271 Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 3 godziny temu, Pupcio napisał: No to kurcze słabo w idealnym cyberpunku każda klasa miałaby chociaż kilka ekskluzywnych misji czy coś Dzięki za przypomnienie, że obrany background postaci, poza intro i kilkoma randomowymi pyskówkami w całej grze, ma absolutnie zerowe znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 Patrząc jak np. BioWare rozwiązało to w Dragons Age Origin to trochę śmiech, ale ważne, że w ogóle taki wybór był w C77 biorąc pod uwagę całokształt Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 27 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 W dniu 21.09.2022 o 17:53, KrYcHu_89 napisał: Nie zaobserwowałem problemów z dźwiękiem, jaki BD z Edgerunners? Dobra, już wiem, tak, też robiłem tego questa, nie było problemów z dźwiękiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 27 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 Dlugo sie rozkreca cyberpunk? Przydaloby sie w koncu zaczac aha, widzialem juz ten serial na netflixie. Zaspoilerowalem sobie nim gre czy to jest jednak inna liga ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 27 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 Inna historia całkowicie. Jest kilka NPCow, korporacje i miejscówki te same, ale nic nie popsules sobie. Grając w grę raczej tylko lepiej serial zrozumiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Obejrzałem te bajkę i powiem Wam, że nawet naszła mnie ochota na ponowne przejście gry Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Az takie to dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 trochę im zajęło, ale w końcu 20 milionów pękło Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 378 Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Marketing, który może większość z branży pozazdrościć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 29 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 Zapowiadanie 40+ mln byłoby realne, jakby gra wyszła w takim stanie jak teraz na premierę, ale i tak szacun. Teraz to już każdy zagrać powinien. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 29 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 Kilka dni temu kupiłem po raz drugi CP2077. Pierwszy raz na premierę, po czym szybko oddałem do sklepu, bo gra na Series X wyglądała jak Fallout 3 i działała podobnie. Pierwsze godziny były kiepskie, w ogóle nie rozumiałem zachwytów. Chodzenie po jakiś biurowcach, gówniane skradanie rodem z Deus Ex, którego po prostu nie trawię w fpp, drętwe dialogi i irytujący przydupas Jack. Ale od momentu w którym Spoiler Jacek zdycha w samochodzie Gra stała się... Dobra. Nagle wszystko zaczęło być fajne, ciekawe. Dzielnice pełne ćpunów i dziwek, łażenie po burdelach, podrzędnych clubach i ten niesamowity klimat mixu Japonii z USA coś pięknego. Widać inspiracje filmem Balderunner Dennisa. Grafa też jest mega dobra, chociaż trzeba wyłączyć te wszystkie wątpliwe "upiększacze" i kołysanie kamery. Cieszę się, że dałem grze drugą szansę i nie odbiłem się po pierwszych godzinach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 713 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 (edytowane) Mi obecnie licznik pokazuje 73h (pierwsze podejście - fabuła plus sporo pobocznych, pokazały ok. 55h) ogrywane już na wersji "nextgenowej". I ani razu gra się nie wywaliła. Fakt, że to drugie podejście i przewinąłem trochę dialogów to trochę minut uciekło. Ale, gdybym miał czytać wszystkie teksty to doszłoby ich sporo. Z fabuły został mi punkt bez powrotu, ale się uparłem na czyszczenie mapy, bo chcę refleks wbić pod Sandevistana. Nie będę się pastwił dalej nad tym co w tej grze jest zepsute u podstaw, bo to już nie ma sensu. Momentami puste ulice, komiczne cienie bohatera, zwłoki leżące w dziwnych pozach... To już raczej bawi niż irytuje, bo defacto nie przeszkadza w grze. Edytowane 30 Września 2022 przez PiotrekP Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 319 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 8 minut temu, PiotrekP napisał: pierwsze podejście - fabuła plus sporo pobocznych, pokazały ok. 55h To chyba jednak sporo pobocznych opuściłeś, bo ja miałem 80+ z fabułą i pobocznymi. Nie liczę nawet tych skanerów ncpd, bo większość ich ominąłem. Po sprawdzeniu dwóch kolejnych zakończeń miałem 100h, takze jeszcze masz co robić Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Ja to chyba dużo tych zadań pobocznych ominąłem. Niby mapka wyczyszczona z żółtych wykrzykników a na jutubku widziałem jakiś quest z automatem Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 16 minut temu, PiotrekP napisał: Momentami puste ulice, komiczne cienie bohatera, zwłoki leżące w dziwnych pozach... To już raczej bawi niż irytuje, bo defacto nie przeszkadza w grze. Konsola? Na PC ludzi i samochodów czasami aż za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 319 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 10 minut temu, Pupcio napisał: na jutubku widziałem jakiś quest z automatem ten był chyba nieoznaczony, ale wiele Cie nie ominęło Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi