Pupcio 18 289 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 W ogóle te questy poboczne z mapki to jest tragedia, połowy już nie pamiętam xD duża zniżka formy po wieśku Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 1 minutę temu, Pupcio napisał: W ogóle te questy poboczne z mapki to jest tragedia, połowy już nie pamiętam xD duża zniżka formy po wieśku O jakich mówisz? Tak naprawdę są prawdziwe misje poboczne i jakieś aktywności-zapychacze w mieście jak np. te zgłoszenia od policji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 No o tych wykrzyknikach żółtych na mapie. Z dobrych zadań pobocznych to jedynie te od naszych ziomków które na dobre sprawe są często lepsze niż misje główne. Ale co to za misja na minute zawieść chłopa z rozwalonym siurem albo podnieść gadający pistolet xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 No misje z Judy, Panam, Kerrym, Johnnym czy Riverem to najlepsze mięsko. Ale do tego są jeszcze fajne wątki z Peralezami, Claire, Blue Moon, Lizzy Wizzy. Sinnerman to też jeden z najciekawszych side questów podzielonych na kilka etapów. Te misje z cyberpsycholami może niezbyt oryginalne, ale zawsze fajne backstory. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 713 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 @Bigby tak, PS5. Tzn te pustki są głównie poza miastem. Zasadniczo im dalej od centrum, tym mniejsze natężenie samochodów i ludzi. Przynajmniej człowiek się nie obija o to durne ai, które kieruje pojazdami. Cytuj Odnośnik do komentarza
pioooti 4 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Te patche to dużo zmieniają? Chciałem zaczynać przygodę, ale zastanawiam się, czy już nie poczekać do tego 1.7, skoro piszecie, że wciąż kilka rzeczy jest do poprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 W tej grze zawsze będzie coś do poprawy. Jak masz ochotę to graj i się nie martw na zapas 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Dokładnie. Jeśli 2 lata po premierze dalej nie załatali takich głupot które wybijają z klimatu ale nic poza tym to wątpie że to załatają. Możeeee przy okazji dlc no ale nie wiem. Tak czy siak warto ale nie za pełną cene żeby polaki nie zarobiły za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 4 godziny temu, pioooti napisał: Te patche to dużo zmieniają? Chciałem zaczynać przygodę, ale zastanawiam się, czy już nie poczekać do tego 1.7, skoro piszecie, że wciąż kilka rzeczy jest do poprawy. Na ps5/xsx możesz spokojnie grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Ja przeszedłem grę na tym pseudo next genowym patchu (1.5) i nie było większych problemów. Gra chyba ani razu się nie wyłożyła czy uniemożliwiła dalszej rozgrywki. Bywały tylko pierdoły z lewitującymi postaciami, piciem z samej ręki (niewidoczne szklanki/butelki), znikającymi pojazdami (bekowo wygląda jak zniknie auto, a kierowca zostaje i unosi się nad drogą xD). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 631 Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Chciałbym po dwóch latach wrócić do gry, ale mam oczywiście problem, bo po takim czasie mało już pamiętam. Mógłbym zacząć od nowa, ale szkoda mi ~50h. Rozważam w związku z tym wersję PS5. Na pewno będzie ona wyglądać i działać lepiej, niż wyciągnie mój obecny PC. I choć nie cierpię grać w FPSy na padzie, to upgrade'u blachy póki co nie planuję. Ale pomyślałem, że może mógłbym odświeżyć sobie grę na konsoli, spróbować jakiegoś innego buildu (melee?), a potem wrócić do save'a z PC. Z tego co widzę, to każdy patch coś tam zmienia, także jeśli chodzi o wydajność. Czy obecna wersja PS5 trzyma w miarę stabilne 60fps, czy zdarzają się jej jakieś drastyczne spadki? Ogólnie grałem w CP2077 na premierę i aż strach to pisać, bo pewnie nikt nie uwierzy, ale naprawdę nie uświadczyłem bugów, które mógłbym określić mianem "gamebreaking". Pojedyncze glitche z UI, babole graficzne, chwilami problem z lootowaniem wraku robota - raptem tyle utkwiło mi w pamięci, nie licząc jednego zabawnego przypadku, gdzie zwłoki wstały z ziemi i przeniosły się na kanapę, bo najwyraźniej tam było wygodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Godzinę temu, Suavek napisał: Czy obecna wersja PS5 trzyma w miarę stabilne 60fps, czy zdarzają się jej jakieś drastyczne spadki? Trzyma spokojnie, ze sporadycznymi mini dropami o kilka klatek, ale nic co by chrupnelo i zepsuło gameplay w trakcie walki czy wyścigu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Kurde po tym serialu na netflix mam znowu ochotę pograć w tą grę Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Nie ty jeden Cytuj Odnośnik do komentarza
Atherius 30 Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Ja zacząłem od nowa. Grałem na premierę i teraz chce sobie odświeżyć przed przyszłym dodatkiem, zagrać w trochę innym stylu.Serial na pewno znowu napędził hype, także na różne gadżety z uniwersum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 To samo u mnie xd Ściągnąłem demo, żeby sprawdzić jak to wygląda i działa na ps5. Jest bardzo ok, a w trybie RT już pięknie (ale jednak 30 klatek raczej nie przetrwam). Grałem na premierę na 4-ce więc.... 50h na sejwie, ale prawie nic nie pamiętam. Mocno się waham, czy jednak nie czekać na 1,7 i DLC, bo końcówka roku jest mocarna (Gow i Callisto). Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 34 minuty temu, Wiolku napisał: To samo u mnie xd Ściągnąłem demo, żeby sprawdzić jak to wygląda i działa na ps5. Jest bardzo ok, a w trybie RT już pięknie (ale jednak 30 klatek raczej nie przetrwam). Grałem na premierę na 4-ce więc.... 50h na sejwie, ale prawie nic nie pamiętam. Mocno się waham, czy jednak nie czekać na 1,7 i DLC, bo końcówka roku jest mocarna (Gow i Callisto). Weź nie rób jaj z tym RT. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 ten tryb RT na konsolach, gdzie ray-tracing ogranicza się tylko do lepiej odwzorowanych cieni, jest daremny. Bo i tak zapewniam cię, ani na pierwszy, ani na drugi rzut oka nie zobaczysz tego ray-tracingu, za to 30 fpsów boli przez cały czas. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Jak wyzej, plus z tego co czytałem RT skutkuje niższa rozdzielczością i co odczułem organoleptycznie, daje znaczącego input laga. Wszystko po to by puszki miały trochę inne cienie xd Ponoć patch ostatnio poprawił laga, ale i tak tryb rt jest niewarty świeczki. Jakby były jeszcze zajebiste refleksy i efekty świetlne to rozumiem, ale same cienie, meh. Cytuj Odnośnik do komentarza
ProstyHeker 1 851 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Albo mam wrażenie, albo po end-game na XSX zaczął dropić framerate w niektórych lokacjach - szczególnie jakieś zatłoczone bazarki. Nie wiem, czy wcześniej po prostu rzadko tam łaziłem, czy co, ale teraz rzuciło mi się w oczy. No i czekam mocno na dodatek, teraz z braku laku czyszczę kontrakty, ale powoli mam już ich dosyć. Potrzebuję M I Ę S K A i solidnych questów Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Moje laickie oko dostrzegło ogólnie lepszy efekt grafiki w trybie RT. Szczególnie podczas jazdy autem. No i właśnie dlatego jest laickie xd Dzięki za uspokojenie chłopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Została mi tylko trofka z Takemurą do zrobienia do platyny. Ile może zająć dotarcie do Spoiler misji z nim gdzie można go uratować ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 6 minutes ago, Plugawy said: Została mi tylko trofka z Takemurą do zrobienia do platyny. Ile może zająć dotarcie do Hide contents misji z nim gdzie można go uratować ? To przedostatnia misja fabularna, więc lecąc na szybko to ze 20h? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Może nawet mniej jeśli skipować wszystko i lecieć na pałę na najniższym poziomie trudności. Ale wtedy to już oficjalnie zero frajdy i granie tylko pod trofeum, może ciekawiej jednak stworzyć inną/go V i się pobawić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 No właśnie wczoraj zrobiłem korpo haker babkę i przelączyłem tym razem dubbing na angielski i gra się trochę inaczej aż szkoda skipowac wszystko No, ale nie mam czasu na zabawy bo niedługo urodziny i pewnie jakaś gierka wpadnie i znowu będzie Cyberprank czekał na swoją kolej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi