Bigby 4 742 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Liczę na mięsisty dodatek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Ta misja z Johnnym, gdy pierwszy raz pozwalasz mu Spoiler przejąć kontrolę Do pełni szczęścia brakowało tu tylko "Smack my bitch up" od Prodigy No i zaliczyłem 3 wyścigi z Claire i tak myślałem, że ta flaga na pace jej fury jest nie bez znaczenia Jak casualowo wtrąciła Spoiler "before my gender transition" to trochę zrewidowałem swoje "uczucia", ale później sobie przypomniałem ten stand-up Andrew Schulza Spoiler i moment, w którym mówi "love is love" No kurka, fajna jest i szkoda, że nie ma opcji romansowanka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Już drugi na forum lubiący baby z fiutami, nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 319 Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 ktoś mi wytłumaczy po ki chuj są te opcje hdr w grze? Jedyne co widzę po zmianie to kontrast, ale to se już ustawiam na tv. jedna z opcji tak zrobiona, że ruszając suwakiem na podglądzie nic się nie zmienia, a nazwana w taki sposób, że nie wiadomo co to właściwie ma robić Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Ale mnie zassała gierka, z bólem serca odkładam pada grafika jak to bywa, w tego typu grach - nierówna. Raz jest next gen a raz kupa. Zależy od miejscówki i pory dnia, ale generalnie podoba mnie się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 43 minuty temu, Rozi napisał: Już drugi na forum lubiący baby z fiutami, nieźle. Ej, tego nie wiesz - może już full tuning miał miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza
Artur_K 183 Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 W dniu 4.10.2022 o 13:32, Plugawy napisał: Została mi tylko trofka z Takemurą do zrobienia do platyny. Ile może zająć dotarcie do Pokaż ukrytą zawartość misji z nim gdzie można go uratować ? Ale pucharek nie jest za tą misję. Gdy zrobisz to o czym piszesz, to odblikujesz kolejne zakończenie do wyboru na koniec gry i dopiero gdy zaliczysz to zakończenie dostajesz trofeum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 O kurde masz rację. To czeka mnie przelecenie przez całą grę Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 720 Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 A nie masz jakiegoś sejwa sprzed tej misji? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Nie mialem właśnie. No nic przelecę na szybko jak będę miał chwile. Cytuj Odnośnik do komentarza
Atherius 30 Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 W dniu 4.10.2022 o 07:27, Wiolku napisał: To samo u mnie xd Ściągnąłem demo, żeby sprawdzić jak to wygląda i działa na ps5. Jest bardzo ok, a w trybie RT już pięknie (ale jednak 30 klatek raczej nie przetrwam). Grałem na premierę na 4-ce więc.... 50h na sejwie, ale prawie nic nie pamiętam. Mocno się waham, czy jednak nie czekać na 1,7 i DLC, bo końcówka roku jest mocarna (Gow i Callisto). Dla mnie małym cudem jest to, że gra chodzi i wygląda ładnie na series s w 60 fps. Oczywiście na tv fhd, żeby nie było wątpliwości. Premierowo grałem na one x i wyglądało świetnie, tylko te 30 fps. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Te siedequesty z mordobiciem ("Beat on the brat") są wymagane do jakiegoś pucharka/platyny, czy nie? Bo nie ukrywam, że melee to mój V jest raczej słabiutki, a system walki wręcz w Cyberpunku to nie jest exactly Dying Light Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Pięści goryla instalujesz i easy win. I tak, jest za nie trofeum. Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Z tą grubaską na końcu to nie takie hop siup z tego co pamiętam. Oczywiście jeśli chodzi o ten quest co trzeba wygrać chyba z 5 walk. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Godzinę temu, Rozi napisał: Pięści goryla instalujesz i easy win. I tak, jest za nie trofeum. Pamiętasz może które? Bo wpisałem w Google czy to jest potrzebne do platyny i na PSN Profiles wyskoczył mi temat, w którym piszą, że nie jest to wymagane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 A dobra, dałbym sobie rękę uciąć, że był za to trofek. Ale still - pięści goryla i po nich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 720 Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Potwierdzam, ten quest nie jest wymagany do 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Artur_K 183 Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 @Wredny dokładnie nie ma za to pucharka. Ja robiłem te questy dla samochodu, taki złoty 6 kołowiec. Był tam bug, przed samą walką można było upuścić broń białą i w trakcie ją podnieść, to znacznie ułatwiało jak nasza postać była słaba w walce wręcz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 3 godziny temu, Artur_K napisał: @Wredny dokładnie nie ma za to pucharka. Ja robiłem te questy dla samochodu, taki złoty 6 kołowiec. Był tam bug, przed samą walką można było upuścić broń białą i w trakcie ją podnieść, to znacznie ułatwiało jak nasza postać była słaba w walce wręcz. A nie ma przypadkiem osiągnięcia za posiadanie wszystkich aut? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 720 Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 (edytowane) Tak, jest pucharek za wykupienie bodajże 26 pojazdów, w tym samochodów i motocykli. Z tym, że namiary na te pojazdy dostajemy w wiadomościach od fixerów z poszczególnych dzielnic przy okazji wykonywania kontraktów i zleceń NCPD. Zdarzają się pojazdy z innych questów pobocznych, ale one się nie wliczają do tego trofika. Edytowane 8 Października 2022 przez Paolo1986 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 23 godziny temu, Paolo1986 napisał: Tak, jest pucharek za wykupienie bodajże 26 pojazdów, w tym samochodów i motocykli. Z tym, że namiary na te pojazdy dostajemy w wiadomościach od fixerów z poszczególnych dzielnic przy okazji wykonywania kontraktów i zleceń NCPD. Zdarzają się pojazdy z innych questów pobocznych, ale one się nie wliczają do tego trofika. A jest kilka zakończeń czy coś w tym stylu? Sprawdziłem parę ukrytych osiągnięć i wygląda jakby trzeba było wracać do poprzednich zapisów gry i wybrać inną ścieżkę fabularną. W każdym razie dość szybko stanąłem przed wieżowcem i dostałem info, że po przekroczeniu tego progu, nie ma odwrotu. Oczywiście podziękowałem i zawróciłem. Wydawało mi się, że nie lecę na wariata z głównym wątkiem, tylko jak w wielu, podobnych grach miksuje misje poboczne z tą główną. Wspaniała gra tak BTW. Ostatnio tylko Elden Ring tak mnie wciągnął. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 720 Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 (edytowane) Owszem, jest kilka zakończeń Spoiler I większość jest niestety pomijalnych, jeśli nieodpowiednio zachowamy się w niektórych misjach i nie ukończymy linii fabularnych, np. Rogue czy Panam. Najłatwiej pominąć chyba zakończenie z Takemurą. W tej grze akurat bardzo wskazane jest robienie częstych zapisów na różnych slotach. Ja tak robiłem i się przydało Edytowane 9 Października 2022 przez Paolo1986 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Artur_K 183 Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Ja po roku przerwy wróciłem do gry, pewnie dzięki serialowi bo był rewelacyjny. Stwierdziłem, że wbiję platynę, bo dużo nie zostało, w tym ten Takemura, którego nieświadomie pominąłem w pierwszym przejściu. To jednak nie jest problem, największy kłopot mam z pucharkiem 10 na 10 czyli maksymalny 20lvl w danej umiejętności. Myślałem że zrobię to na pierwszym save, ale najwyżej mam broń krótką na prawie 16lvl a mapa wyczyszczona ze wszystkiego! Zielonego pojęcia nie mam co z tym zrobić, czy robić to na drugim przejściu które zacząłem? Ale tam planowałem na szybko zrobić fabułę. Co byście polecili grindować, bo będzie to ostatni pucharek i nie chcę odpuścić choć czegoś takiego nie lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Chłopaki wrzućcie w spoiler kiedy mogę pominąć questa i osiągnięcie z Takemurą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi