Figuś 21 139 Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Jak masz punkt bez powrotu to już pominąłeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 4 godziny temu, Figuś napisał: Jak masz punkt bez powrotu to już pominąłeś Nawet jak nie wlazłem do budynku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Tak, bo Spoiler przy zasadzce powinieneś po niego wrócić i go uratować, jak uciekłeś z budynku to umarł i nie żyje na śmierć 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 720 Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Jak masz sejwa Spoiler Sprzed misji Mieszkanie 303, to możesz go wczytać i zrobić to, o czym pisał Bzduras. Ale wnioskuję po Twojej reakcji, że takiego zapisu nie masz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 631 Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Po blisko dwóch latach zmobilizowałem się i wróciłem do Cyberpunka na PC. Ciekawe, na jak długo. Kilka godzin zeszło mi na przydzielenie skilli na nowo, bo najwyraźniej kolejne patche tyle pozmieniały, że zasadny był kompletny reset. Oczywiście zanim połapałem się w ekwipunku co i jak, to myślałem, że oczopląsu dostanę. Szkoda, że nie ma dobrej metody sortowania, albo oznaczania konkretnych przedmiotów. Niejeden MMO ma bardziej przyjazne UI w tej kwestii. Już przez same sortowanie ekwipunku myślałem, że zrezygnuję, tym bardziej, że z posiadanej odzieży można robić wdzianka, więc warto je zostawić. A nie obyło się bez dziwnych bugów. Np. w mieszkaniu V obok garderoby leżało z jakiegoś powodu mnóstwo identycznych itemów. Nie wiem po co, i dlaczego. Oczywiście prawie nic z gry już nie pamiętam. Nie pamiętam postaci, kim byli, a jak pojawiają się jakieś nowe twarze, które V rozpoznają, to nawet nie jestem w stanie stwierdzić, czy faktycznie w jakimkolwiek momencie już je wcześniej poznałem, czy nie. Dokończyłem mimo tego zaczętą misję, pchnąłem nieco fabułę do przodu, a teraz mam po prostu ochotę pobawić się trochę w piaskownicy i porobić zadania poboczne. Trochę bez sensu tak grać pewnie, bo może powinienem zacząć od nowa, ale szkoda mi tych spędzonych przy grze godzin. A coś czuję, że to nie będzie moje jedyne przejście gry. Bo jaki CP by nie był, to nadal uważam, że to bardzo dobra gra, nawet jeśli niedopracowana i pełna błędów nawet po latach. Przejdę pewnie ponownie, jak kiedyś ulepszę PC (obecnie niestety ustawienia średnie i około 40-50fps), albo przejdę wersję PS5 (choć nie cierpię grać w FPP na padzie). Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 (edytowane) Ekwipunek się czyści w sklepach lub w przymierzalni swojego domu masz warsztat, który przerabia je na parówki i masz z tego dużo surowców, dzięki którym mozesz poźniej robić fajniejsze zbroje. Nie kumam po co to trzymać w ekwipunku? Po paru misjach zawsze czyszczę inwentarz, żeby nie mieć takiego burdelu właśnie. Moim zdaniem problemem jest słaby tutek związany z tym tematem + bezdenny worek na itemki, który nie informuje Ci, że zaraz będziesz przeciążony czy coś i dlatego graczom robi się burdel, bo tego nawet nie kontrolują. A gra jest cudowna, czekam na fabularne DLC i wjeżdża day one Edytowane 10 Października 2022 przez oFi Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 631 Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Jeśli usunę jakiś element odzieży z ekwipunku, to rozumiem nie będę miał do niego dostępu przy customizacji w garderobie, tak? Chociażby dlatego trzymam pewne itemy. Resztę przerabiam na materiały, albo sprzedaję, ale i tak najpierw przed usunięciem patrzę, czy nie wpadł mi jakiś rzadki/dobry item, albo Iconic. Pośród Junk Items też zdarzają się bardziej wartościowe, jak np. biżuteria warta kilkaset $. Poza tym ja tak gram w RPGi. Jestem jedną z tych osób, która ostatniego bossa rozwala z ekwipunkiem pełnym itemów, których nie chciałem używać "bo kiedyś może być bardziej potrzebne". A screen powyżej to nie mój ekwipunek, tylko bug - te wszystkie itemy mi wpadły w takiej ilości same w mieszkaniu V. Nie wiem dlaczego i czemu aż tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 9 godzin temu, Paolo1986 napisał: Jak masz sejwa Ukryj zawartość Sprzed misji Mieszkanie 303, to możesz go wczytać i zrobić to, o czym pisał Bzduras. Ale wnioskuję po Twojej reakcji, że takiego zapisu nie masz. Zapisów mam ze 30, jakiś się na pewno znajdzie. E: Mam dwa sejwy z misji w której trzeba było wyeliminować trzech sniperów. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 3 godziny temu, Suavek napisał: A screen powyżej to nie mój ekwipunek, tylko bug - te wszystkie itemy mi wpadły w takiej ilości same w mieszkaniu V. Nie wiem dlaczego i czemu aż tyle. Miałem podobnie, po pierwszej akcji chyba zdublowały mi się wszystkie szmaty w ekwipunku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 33 minuty temu, Figuś napisał: Mogli by dopracować te "radia", bo raz nie masz wrażenia słuchania stacji, tylko bardziej płyt i przydałby się jakiś filtr przy wysiadaniu z auta wzorem tego z GTA, bo w momencie otwarcia drzwi muzyka ucicha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Nigdy nie widziałem jej w akcji Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
zloto 737 Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 Panowie, jakiś fajny wprowadzający materiał wideo do fabuły, co można obejrzeć do obiadku? Jak wpisałem w YT wprowadzenie czy intreduction, to mi ten śmieć googloski wypluł tylko pełne spoilerów clickbaity odnośnie fabuły i zakończenia gry, więc nie chce szukać na własną rękę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 to szukaj pod cyberpunk 2020 czyli papierowego pierwowzoru, fajnie powinno wprowadzić w ten świat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Artur_K 183 Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 1 godzinę temu, zloto napisał: Panowie, jakiś fajny wprowadzający materiał wideo do fabuły, co można obejrzeć do obiadku? Może nie do końca tego szukasz, ale ten materiał Quaza fajnie wprowadza w Cyberpunk jako gatunek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zloto 737 Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 Materiały quaza oglądam na bieżąco, więc to już widziałem dawno, ale dzięki za próbę :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 030 Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Ja ponownie próbuję jakoś się wkręcić i zaczynam ten serial na Netflixie. Pierwszy odcinek bardzo spoko, a to chyba moje pierwsze anime po Akirze i Ghost in the Shell (tym oryginalnym) Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 https://www.cyberpunk.net/en/news/46420/patch-1-61-list-of-changes Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Po trialu chciałem sobie kupić na series s ale cena na storze mnie zabiła. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 55 minut temu, Ma_niek napisał: Po trialu chciałem sobie kupić na series s ale cena na storze mnie zabiła. Ostatnio był chyba za 99zl Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Co chwilę jest po 130 coś, 90 wychodziło w Brazylii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Najtaniej chyba obecnie Argentyna za około 130 zl Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Podobno FSR ma wejść również na konsolach, ciekawe jak to będzie wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi