PiotrekP 1 713 Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Czy mi się wydaje, czy grając kobietą nie widać teraz tak cyckuff? I chyba jakby cienie przy bieganiu już tak pokracznie nie wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 11 hours ago, PiotrekP said: Czy mi się wydaje, czy grając kobietą nie widać teraz tak cyckuff? I chyba jakby cienie przy bieganiu już tak pokracznie nie wyglądają. "fixed the issue where V's breasts clipped through clothes after changing their size at a Ripperdoc" Tak FSR wchodzi na konsole Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 631 Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Pogrywam sobie w CP2077 z doskoku i nadal nie przestaje mnie zadziwiać, jak to miasto jest jednocześnie żywe i zarazem puste. Bo niby wydawałoby się z początku, że za każdym rogiem czeka na gracza jakaś niespodzianka, quest, grupa przeciwników, czasem jakiś zabawny dialog z NPC, ale im dłużej gram i "czyszczę" mapę z takich lokacji, tym bardziej ten świat przestaje robić wrażenie, a powrót do już odwiedzonych lokacji zwyczajnie nie ma sensu. Wchodzę do sklepu, mam opcję krótkiego dialogu, który do niczego nie prowadzi. Sprzedawca nie ma w ofercie absolutnie niczego godnego uwagi. Wychodzę, otwieram mapę i w sumie stwierdzam, że nic tu po mnie. Brakuje mi jakiejś losowości w tym wszystkim. Na początku myślałem, że te napady i misje dla NCPD to właśnie takie 'randomy', ale szybko się zorientowałem, że im więcej ich zaliczam, tym bardziej puste miasto się robi. Z drugiej strony nie ukrywam, że ilość takich kompletnie zbędnych dialogów czy naprawdę drobnych interakcji robi wrażenie. Nie wiem, czy wszystkie są losowe, czy nie, ale dialogi między zwykłymi przechodniami/NPC nadają temu miastu życia, nawet jeśli stoi za tym skrypt, bo gracz i tak do wielu miejscówek nie ma powodu wracać po wykonaniu questa. Ogólnie przez to wszystko odczucia są mieszane. Miałem momenty, że chciałem sobie chwilę pojeździć po obrzeżach miasta, ale nie napotkałem tam absolutnie nic, czasem nawet drugiego samochodu NPC... Gra jest też trochę za łatwa, odnoszę wrażenie. Nie mogąc się zdecydować na konkretny build zacząłem chomikować punkty zdolności, a mimo tego nie mam problemów ani z hakowaniem, ani korzystaniem z broni. Zakładam, że trzeba było grać na wyższym poziomie trudności jeśli chciałoby się jakiekolwiek wyzwanie. No i te linki są przegięte... Ale przyznać muszę, że "feeling" broni jest bardzo dobry, szczególnie shotgunów. Nie gram dużo w FPSy, więc może jestem mocno do tyłu, ale uwielbiam bawić się potężnym shotgunem odrzucającym postać do tyłu, pozbawiającym wrogów kończyn i powodującym, że głośniki aż dudnią. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 W dniu 8.11.2022 o 21:47, Bielik napisał: Podobno FSR ma wejść również na konsolach, ciekawe jak to będzie wyglądało. na przykładzie XSS Spoiler no jest trochę ostrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 12 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Yyy z tego co widzę w menu nigdzie się nie wybiera FSR? Czyli gram od razu z włączonym na łatce 1.61? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 Co to za patch 30 gb? No pojebało ich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 19 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Odpaliłem pierwszy raz CP na XSX w trybie wydajności i już nie chcę wracać do 30 FPS... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 a tu źródło https://www.stockwatch.pl/wiadomosci/cd-projekt-planuje-wydanie-cyberpunk-2077-w-wersji-game-of-the-year-w-2023-r,akcje,301885 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 378 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 W dniu 13.11.2022 o 17:47, Figuś napisał: Właśnie gram po przerwie i gra wygląda dużo lepiej. Aż jestem w szoku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Ostatnio po głowie chodzi mi aby wrócić do gry ale chciałbym to zrobić już z dodatkiem fabularnym. Wiadomo w którym kwartale albo miesiącu przyszłego roku ma wyjść? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Podejrzewam że nie wcześniej niż w kwietniu. Możliwe że będą pokazy na TGA z W3 i DLC do CP2077. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Idris Elba, nice Cytuj Odnośnik do komentarza
Artur_K 183 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Świetny zwiastun, czuć zupełnie inny klimat niż w podstawce! Są też nowe lokacje, zapowiada się rewelacyjnie. No i Idris, to robi wrażenie. Zastanawiają mnie jak zostanie to wplecione w główną linię fabularną, bo zapowiada się na jakąś grubszą "polityczną" rozgrywkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Ma być niby soft reboot zakończenia, żeby to wpasować jakoś skoro będzie postać Johnny'ego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Wygląda konkretnie. Oby premiera bliżej pierwszej połowy roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Wygląda fajnie ale trzeba pamiętać, że przed premierą podstawki filmiki też dobrze wyglądały Szkoda, że póki co nie ma informacji na ile godzin ma być to rozszerzenie i kiedy premiera. Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 Warto to odpalać na ps4 slim? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 (edytowane) 20 minut temu, S_600 napisał: Warto to odpalać na ps4 slim? Jak się nie boisz że konsola wejdzie w tryb odrzutowca i wyleci przez okno to śmiało. Edytowane 12 Grudnia 2022 przez Dalhi Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 Ja nie miałem odrzutowca, ale nadal zdarzają się głupie glitche. Mimo to warto jak nie masz zamiaru ograć tego w niedalekim czasie na ps5. Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 Konsola jest po spa i działa cicho, cena u turasów mocno kusi, wychodzi jakoś 50 ziko za cyfre Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 To bierz, jak wleci PS5 to masz upgrade za free i tak 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 Ponad 40h ograłem na XOS, niektóre rzeczy irytowały, zwłaszcza śmiganie po mieście pojazdami, jednak co ciekawe misje, zarówno w otwartym świecie jak i zamkniętych pomieszczeniach, były grywalne i nie wyglądały źle. Zdaje się na PS4 gra sobie ciut lepiej radzi. Po przesiadce na XSX nie chciałbym już wracać do wersji z past-genów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi