Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
22 minuty temu, jimmyyy8 napisał:

Cena tego dodatku niby normalna, ale jak na dzisiejsze czasy niska. Martwi, że będzie to krótka przygoda :/

Bo to będzie krotka przygoda, kilka misji na kilka godzin. Nie będzie skali dlc do Wieśka. 

Ważne, żeby było miodnie imo. 

Opublikowano
27 minutes ago, KrYcHu_89 said:

Bo to będzie krotka przygoda, kilka misji na kilka godzin. Nie będzie skali dlc do Wieśka. 

Ważne, żeby było miodnie imo. 

Wszędzie piszą, że skala będzie większa niż pojedynczego DLC do wieśka, ma byc wg wczorajszych opinii tych co grali 15+ godzin

Opublikowano
4 minuty temu, Bartg napisał:

Wszędzie piszą, że skala będzie większa niż pojedynczego DLC do wieśka, ma byc wg wczorajszych opinii tych co grali 15+ godzin

Preview było na 1h. 

Będzie duzo zmian w core gameplayu, ale ma się to nijak do czasu rozgrywki. 

Opublikowano (edytowane)

Marketingowo mają otwarty świat- mogą napisać 16h+ :). 

2 minuty temu, Bartg napisał:

Tak preview był na 1h, ale raczej wszędzie piszą, że dodatek ma być bardzo duży, no zobaczymy, ja się jaram i chętnie przejdę podstawkę od nowa z nowymi mechanikami.

Anyway cena i tak bardzo atrakcyjna, nawet jak będzie to kilka godzin main questa, a przecież będzie trochę innych rzeczy do roboty, więc raczej contentu będzie sporo. 

Rozmach DLC do Wieśka? No zależy jak na to patrzeć zapewne. Krew i Wino to była cała nowa kraina na ile 50 godzin? No chyba takiej skali nie zobaczymy. 

Edytowane przez KrYcHu_89
Opublikowano

Z jednej strony się ciesze, ze nie grałem jeszcze w podstawkę i będę mógł zagrać po raz pierwszy ze wszystkimi usprawnieniami, które wjadą przy premierze dodatku.

Z drugiej jebać branże, ze trzeba czekać 3 lata aż gra będzie dopieszczona tak jak, powinna być dopieszczona na premierę :sapek:

Opublikowano

A jest gdzieś lista co dodatek ma zmienić w core gameplay? Zacząłem jakiś czas temu drugie przejście damską V po polsku i nie wiem czy czekać na dodatek z przejściem dalej czy w ogóle zacząć od nowa