ProstyHeker 1 851 Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 W dniu 15.07.2023 o 13:07, Elitesse napisał: A co jak ktoś doinstaluje DLC w trakcie gry? Mam trochę rozgrzebane drugie przejście gry i zostawiłem sobie na później ale jak coś miałoby się skaszanić to chyba zagram od nowa. Dostaniesz questa/wezwanie do fixera, żeby zrobić update systemu, i dopiero tam będziesz miał nowe drzewko rozwoju itd Zrobisz sobie na spokojnie poza questami, więc nic nie powinno się wywalić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Przeszedłem na premierę na Xbox one a później dokończy,lem na xsx z okazji zbliżającej się premiery dlc ściągnąłem ponownie i o kurde w końcu to chodzi w stałych 60 fps i wyglada niezłe (xsx) aż chce się porobić poboczne zadania Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 713 Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Nowy trailer, patch 2.0 na PS5, XSX i PC jeszcze w tym miesiącu Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 631 Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Nie mogę słuchać PL dubbingu, więc wrzucę też EN: Kurcze, wygląda miodnie. Muszę znaleźć kolejne kilkadziesiąt godzin na ponowne przejście + DLC... Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 u mnie DLC już kupione. czekam na premierę i lecimy od początku polską "V" Cytuj Odnośnik do komentarza
szewczun 7 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Jestem przed końcem trzeciego aktu i chyba specjalnie spowolnię fabułę, żeby migracja perków była dla mnie jak najmniej bolesna. Poza tym - po tym co widzieliśmy - wszystko powinno być BARDZIEJ, z czego się bardzo cieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Zły moment na ogrywanie Cp2077, bo nowy system zniszczy system. Cytuj Odnośnik do komentarza
szewczun 7 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Wiem, najgorszy, ale hype mnie już tak męczył, że nie dałem rady dłużej czekać. Poza tym pocieszam się, że tego DLC i czyszczenia mapy wystarczy mi, aby cieszyć się nowym systemem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Dojebany był nowy trailer dodatku. Ciekawe na ile godzin bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Wygląda to zajebiście. Mam rozgrzebane drugie przejście ale jestem gdzieś bliżej środka dopiero (już po Pacyfice) i zastanawiam się czy nie grać całkiem od nowa po premierze dodatku. Teraz chciałem przejść grę na hardzie korzystając głównie z broni białej ale skończyło się na tym, że za szybko ginę więc zostaje netrunning i strzelanie. Po tym zwiastunie widzę, że chyba będzie można zagrać tak jak zamierzałem. Mam wersję na XSX ale chyba kupię podstawkę + dodatek na PC aby sprawdzić jak to będzie śmigać w chmurze GeForce NOW. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Będzie w ogóle pudełeczko dodatku czy tylko cyfrówka? Szk i Kiw miały pudełka. Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 165 Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Tylko cyfra. W pudle obstawiam za jakiś czas edycję definitywną podstawka + dodatek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 No, ale to raczej za rok. W ogóle ciekawe rzeczy się dowiedziałem odnośnie tego dodatku, że to może być jeszcze większe od takiego Kiw, a już niektórzy puszczają wodze fantazji, że jeszcze większa od podstawki będzie jeśli chodzi o zarys fabularny. No nic, zamawiam już cyfrówkę na xsx. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Ja już nie pamiętam, ale jaki był limit lvl? 40? W dodatku widzę, że podnieśli do 60 co jest spoko opcją. Może w końcu zrobię achievement. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 449 Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Rozumiem, że ten szumnie zapowiadany patch 2.0 zostanie zaimplementowany do gry dopiero wraz z dodatkiem "Widmo Wolności"? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Nie wiem czy gdzieś nie obiło mi się o uszy, że będzie szybcie, ale chyba dosłownie dzień-dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 753 Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 W trailerach zdecydowanie promowany jest tryb Rambo. Czy były jakieś wzmianki o urozmaiceniu ścieżki hakerowego asasyna? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 5 minutes ago, ginn said: W trailerach zdecydowanie promowany jest tryb Rambo. Czy były jakieś wzmianki o urozmaiceniu ścieżki hakerowego asasyna? Całe cyberware ma być przebudowane + nowe perki, więc powinno być dobrze. A styl rambo chyba po prostu lepiej na trailerach wygląda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 753 Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Fajnie, jakby faktycznie podnieśli atrakcyjność rozgrywania na inne sposoby. Gdy przechodziłem podstawkę, to bardzo chciałem zostać hakerowym świrem, ale w połowie zorientowałem się, że Rush daje po prostu większą frajdę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Shadowdrop 2.0, CHCĘ WIERZYĆ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 378 Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 No ponoć przed premierą dodatku miałbyc. Więc chyba pora. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Jeśli dobrze rozumiem to jest szansa, że parch wprowadzający wszystkie nowości wyjdzie wcześniej i jak zacznę na nim grać to jak wyjdzie dodatek będę mógł bezboleśnie w niego zagrać (dodatek), bo on pojawia się jako fabularna misja w środku kampanii? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Ta, dobrze rozumujesz. Jak dzisiaj nie dadzą patchyka to będę ROZSIERDZONY 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi