gnom 63 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Rozumiem, ze dodatek zaczyna sie w momencie kiedy mamy wykonac ostatnia misje w podstawce "Komu bije dzwon" i pomimo, ze jest ono aktywne to i tak rozmawiamy z Songbird i lecimy tym watkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 3 minutes ago, gnom said: Rozumiem, ze dodatek zaczyna sie w momencie kiedy mamy wykonac ostatnia misje w podstawce "Komu bije dzwon" i pomimo, ze jest ono aktywne to i tak rozmawiamy z Songbird i lecimy tym watkiem ? Nie, dodatek zaczyna się po misji Transmission w drugim akcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 To się zaczyna dużo wcześniej i to jeszcze przez finałowym questem. Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 319 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 (edytowane) Poprawiali coś w hdr? jestem ciekaw jak teraz to wygląda, bo podstawkę przechodziłem bez hdr/dv. W normalnym trybie miałem wrażenie, że po prostu wygląda to lepiej, kolory były bardziej soczyste itd. @Bartg jak grałeś na naszym philipsie? Edytowane 26 Września 2023 przez number_nine Cytuj Odnośnik do komentarza
gnom 63 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 No ok... ale przeszedlem cala podstawke to wiadomo ze dalej moge wykonac ostatnia misje. Bardziej chodzi mi o kwestie techniczna, czyli poprostu jak chce przegrac fabule zwiazana z dodatkiem to olewam to z podstawki i lece watkiem z songbird ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 326 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 2 minuty temu, gnom napisał: No ok... ale przeszedlem cala podstawke to wiadomo ze dalej moge wykonac ostatnia misje. Bardziej chodzi mi o kwestie techniczna, czyli poprostu jak chce przegrac fabule zwiazana z dodatkiem to olewam to z podstawki i lece watkiem z songbird ? Zacząć dodatek możesz w dowolnym momencie po Transmission, jak zaczniesz to przez godzinę-dwie-trzy (nie mierzyłem czasu) nie możesz opuścić Dogtown, a po pewnych wydarzeniach masz swobodę wjazdu i wyjazdu, przez co możesz sobie mieszać questy z podstawki z tymi z dodatku jak Ci się podoba. Ja tam lecę DLC od razu jak tylko dostałem taką możliwość, zwłaszcza, że dochodzi nowe zakończenie do podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 319 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Dobrze pamiętam, że po zakończeniu gry mieliśmy możliwość zrobienia ostatniego questa? jak wczytam takiego save, to dołączam do dodatku od razu i nie zresetuje mi wczesniejszych questów fabularnych? Co chwile widzę inne informacje o tym jak sie dodatek zaczyna XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 326 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Panowie, kurwa, to nie jest fizyka kwantowa xD Kończysz questa z Voodoo Boys - dzwoni So Mi - lecisz z DLC, prościej już tego nie napiszę. Po tym callu kiedy zaczniesz i w którym momencie fabuły zrobisz dodatek to już Twoja brocha 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 378 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Ja pierdolexd ludzie xd 22 minuty temu, number_nine napisał: Poprawiali coś w hdr? jestem ciekaw jak teraz to wygląda, bo podstawkę przechodziłem bez hdr/dv. W normalnym trybie miałem wrażenie, że po prostu wygląda to lepiej, kolory były bardziej soczyste itd. @Bartg jak grałeś na naszym philipsie? Hdr chujowy. No u mnie na oled b8 przynajmniej. Gram bez i wygląda gra świetnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 319 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 7 minut temu, Bzduras napisał: Panowie, kurwa, to nie jest fizyka kwantowa xD może i nie, ale każdy pierdoli co innego. a ja chce po prostu wiedzieć, czy jak musze robić questa z drugiego aktu, żeby odpalić dlc, to czy mogę to normalnie zrobić postacią, którą miałem na end game i fabuła magicznie sie cofnie do tego momentu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 326 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Nikt nie pierdoli co innego, wszyscy piszą to samo od kilku dni xD Tak, możesz sobie odpalić stary sejw i grać postacią co ją miałeś, nic ci się nie cofnie Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 319 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 No i to jest debilny pomysł XD czyli musze ryć po sejwach i szukać tego sprzed konkretnej misji, ja jebie. to już chyba zaczne nową postacią od razu dodatek, skoro na start ma któryś tam level Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 326 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Co xD Tłumaczę Ci: jak masz sejw, na którym skończyłeś quest Transmission to możesz zacząć dodatek. Możesz być świeżo po tym queście, możesz być 50h dalej, możesz być przed ostatnią misją. Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 319 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 (edytowane) to wystarczyło napisać, że trzeba mieć SKOŃCZONY WCZEŚNIEJ ten quest XD a Ty mi piszesz, że kończe questa i sie zaczyna dlc, tak jakbym musiał go robić od nowa. Edytowane 26 Września 2023 przez number_nine Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 326 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Matuchno najdroższa, chyba już za stary na internet jestem. Tak tylko tutaj zostawię, może ktoś przypnie na górę tematu, nie wiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Rok 2023 na NAJWIĘKSZYM POLSKIM FORUM GRACZY - gracze (graczyki) nie potrafią i nie wiedzą jak działa rozpoczynanie jebanego dodatku w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 319 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 1 minutę temu, Rozi napisał: Rok 2023 na NAJWIĘKSZYM POLSKIM FORUM GRACZY - gracze (graczyki) ale pojechał uuuuuu. aż ze 3kcal spaliłeś, pisz dalej grubasie 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 320 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Oho, szybki poscik na temat czyjejś wagi. Może idz się napij jakiegoś energetyka bo w bani Ci się specjalnie nie zderza. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Jak zrobią dlc do ER to będzie potrzebne guide jak zacząć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 1 hour ago, number_nine said: Poprawiali coś w hdr? jestem ciekaw jak teraz to wygląda, bo podstawkę przechodziłem bez hdr/dv. W normalnym trybie miałem wrażenie, że po prostu wygląda to lepiej, kolory były bardziej soczyste itd. @Bartg jak grałeś na naszym philipsie? Grałem, nadal mleko trochę mimo próbowania różnych ustawień zarówno TV jak i w grze, dzisiaj wyłącze i zobacze. 150k ludzi na Steamie I pierwsze miejsce na liście bestsellerów steama, należy się, niesamowicie się w to teraz gra mimo bugów, można odstawiać chore akcje rodem z Edgerunners. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Nie grałem jeszcze nawet w tego Cybera, a zrozumiałem za pierwszym razem jak zacząć ten dodatek Jakim cudem ludzie mają intelekt przejść Zelde bez podpowiedzi, a tutaj potrzebują całej strony. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 319 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 3 minuty temu, Dr.Czekolada napisał: Jakim cudem ludzie mają intelekt przejść Zelde bez podpowiedzi, a tutaj potrzebują całej strony. bo w zelde grałem, a tutaj chciałem się upewnić przed rozpoczęciem gry skoro w necie widziałem sprzeczne informacje :v i typ nie potrafi prosto napisać, że jeśli skończyłem już questa to moge se zacząć dlc kiedy chce i byłby koniec tematu XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 326 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 7 minut temu, number_nine napisał: bo w zelde grałem, a tutaj chciałem się upewnić przed rozpoczęciem gry skoro w necie widziałem sprzeczne informacje :v i typ nie potrafi prosto napisać, że jeśli skończyłem już questa to moge se zacząć dlc kiedy chce i byłby koniec tematu XD TYP pisał to z 5 razy od piątku, ale najwidoczniej to trochę za mało dla jaśnie pańci To chyba te lalki zasłoniły ekran i posty podczas malowania czy co tam się z nimi robi. Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 319 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 6 minut temu, Bzduras napisał: TYP pisał to z 5 razy od piątku, ale najwidoczniej to trochę za mało dla jaśnie pańci To chyba te lalki zasłoniły ekran i posty podczas malowania czy co tam się z nimi robi. niestety nie śledze każdego posta typa i dobrze, skoro ma problem z używaniem czasów i przekazywaniem prostych informacji :v lalki leżą w szufladzie a ty dalej będziesz głupi XD eot i miłego grania wszystkim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 326 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 To jeszcze wytłumacz nam, czego nie zrozumiałeś w DZISIEJSZYM ADRESOWANYM DO CIEBIE POŚCIE i stwierdzeniu... czekaj, jak to było 1 godzinę temu, Bzduras napisał: Tak, możesz sobie odpalić stary sejw i grać postacią co ją miałeś, nic ci się nie cofnie i możemy się rozejść, bo w sumie to kolejny raz, gdy jako jedyny nie rozumiesz tego, co do ciebie piszę. Miłego granka, smacznego śniadanka i może jakiegoś elementarza pod choinkę. Spoiler bakłażanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi