Sedrak 766 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 (edytowane) A jak można wyłączyć HDR w CP77 na XSX? Edytowane 28 Września 2023 przez Sedrak Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Na PS5 w settingach grafiki w grze dajesz HDR10 albo "brak". Nie wiem jak na PC. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 1 hour ago, Sedrak said: A jak można wyłączyć HDR w CP77 na XSX? W opcjach konsoli -> TV i wyświetlanie odznacz HDR i DV. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 252 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 W dniu 26.09.2023 o 21:42, Faka napisał: A wiedzieliście, że wraz z patchem 2.0 można zdobyć nowe autko, które jest hołdem dla Ken Block'a? Trafiłem na niego przypadkiem goniąc auto Delamaina Spoiler Po premierze zupełnie odbiłem się od tej gierki i nie było tam wiele co by mi się podobało. Nie rozumiałem fenomenu, dla mnie był to mały deszcz z dużej chmury i zawracanie dupy bez powodu. Teraz? oj weszło pięknie, wkręciłem się totalnie. Nadal jest sporo błędów, coś musi co jakiś czas pierdnąć żebym nie zapomniał, że ten świat to tylko złudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 (edytowane) Albo jestem ślepy albo nie widzę różnicy... A te wszystkie bajery jak ziarno i tak dalej to najlepiej wyłączyć? Ogólnie nie wiem czy tak było wcześniej, ale wszystkie obiekty w tle mają takie delikatne kropki, jak piasek czy jakieś zaklucenia. Edytowane 28 Września 2023 przez Sedrak Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 3 minutes ago, Sedrak said: Albo jestem ślepy albo nie widzę różnicy... A te wszystkie bajery jak ziarno i tak dalej to najlepiej wyłączyć? Tak wyłącz wszystko. Może kwestia telewizora? Bez HDR możesz gamme regulować w opcjach gry, może masz za jasno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Mam Sony XH95. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Może na oledach jest bardziej wyraźna różnica między czernią, a mlekiem z HDR Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 326 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 20 minut temu, Sedrak napisał: Ogólnie nie wiem czy tak było wcześniej, ale wszystkie obiekty w tle mają takie delikatne kropki, jak piasek czy jakieś zaklucenia. Szumy od oświetlenia generowane przez FSR2. Nadal lepiej niż z antyaliasingiem, który był na premierę i do czasu patcha 1.6. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Powoli powoli będę się ponownie zabierał za grę głownie z powodu dodatku, ale niewykluczone, że zacznę od nowa i dopiero potem siorbnę Widmo. Pytanie mam odnośnie romansów. Czy jako męski heteroseksualny V. mogę wydymać jeszcze kogoś innego oprócz Spoiler Panam ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 326 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Tak, Kerry Eurodyne czeka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 3 minuty temu, Bzduras napisał: Tak, Kerry Eurodyne czeka Którego ze słów męski i heteroseksualny nie rozumiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 326 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Oj tam, nie spróbujesz (w grze) to nie będziesz wiedział 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 9 minut temu, Bzduras napisał: Oj tam, nie spróbujesz (w grze) to nie będziesz wiedział A co, ten koleś przechodzi w trakcie gry zmianę płci? Odpowiedz proszę w spoilerze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 44 minuty temu, Czezare napisał: Czy jako męski heteroseksualny V. mogę wydymać jeszcze kogoś innego oprócz Ukryj zawartość Panam ? Jest jeszcze agentka Militechu, Meredith Stout. Trzeba odpowiednio poprowadzić misje w pierwszym akcie żeby umówić się z nią na dunga dunga. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 38 minut temu, Dalhi napisał: Jest jeszcze agentka Militechu, Meredith Stout. Trzeba odpowiednio poprowadzić misje w pierwszym akcie żeby umówić się z nią na dunga dunga. No tak, teraz sobie przypomniałem. Kliknąłem ją za pierwszym podejściem, ale mi chodzi bardziej o długotrwały związek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 17 minut temu, Czezare napisał: No tak, teraz sobie przypomniałem. Kliknąłem ją za pierwszym podejściem, ale mi chodzi bardziej o długotrwały związek. Zaraz obok meliny Wakako stoi pewna dama. Nie słyszałem żeby na ból głowy narzekała. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 2 godziny temu, Czezare napisał: A co, ten koleś przechodzi w trakcie gry zmianę płci? Odpowiedz proszę w spoilerze. Spoiler Nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Jakie ikoniczne bronie udało się wam zdobyć na zrzutach w Dogtown? Ja liczę, że w końcu zdobędę tego psalm 11 6. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 383 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Hawk jest świetny jeśli ktoś gra buildem na AR. Grałem nim już do samego końca. Wszystkich brał na hita góra 2, ale miałem build pod ciche zabójstwa. Edit:A, chodzi Ci o zrzuty. On chyba był, za któregoś questa. Chociaż głowy nie daje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 27 minut temu, Patricko napisał: Hawk jest świetny jeśli ktoś gra buildem na AR. Grałem nim już do samego końca. Wszystkich brał na hita góra 2, ale miałem build pod ciche zabójstwa. Dla mnie właśnie ten Hawk jest chujowy, bo nie jest zautomatyzowany, tylko po jednej pestce strzelasz i tylko 16 kul w magazynku. Dlatego poluję na tego Psalm, a nie mam dlatego, że redzi spierdolili patent, typa Toma zabiłem i nie dropnął mi żadnego schematu, a dlaczego? Bo go trzeba było zajebać jak latał z nożycami i wtedy wypadał schemat. Tylko, że wtedy w tamtym czasie to chuja wiedziałem o takim haczyku. To jest misseable i najlepsza broń jeśli chodzi AR. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 383 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Mam go, miał słabiutki dmg. Tyle, że podpala ludzików. Hawk na heady jest dla mnie spoko, bo z tłumikiem świetnie mi się komponował, a lubię takie scout rifle co po jednym strzelają Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Jakbym chciał zrobić build pod pistolety, ale tak, że wjeżdżam na pełnej i anihiluje przeciwników. W co mam inwestować? Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 383 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 No masz nad perkami zawsze napisane jakich broni dotyczą. Idź w te od pistoletów i rewolwerów (są wspólne). Reszta to wg Twojego uznania. Potem wrzuć jakieś mody na headshoty, itd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Ja właśnie myślałem nad Opanowanie, Technika i Inteligencja, ale pod pistolety bardziej pasuje Refleks zamiast Inteligencji jest dobrze rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi